Ladattavat Vibraattorit

Ladattavan vibraattorin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta tai niiden hyytymisestä juuri ennen kliimaksia. Kytke vain laturi seksileluusi ja se on hetkessä valmis tarjoamaan lisänautintoa. Ladattavia vibraattoreita ja klitoriskiihottimia valmistavat mm. seuraavat suositut tuotemerkit: Velve, Womanizer, Satisfyer ja LELO.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Ominaisuudet
Bejeweled (8)
Inflatable (1)
Kauko-ohjattava (54)
Ladattava (417)
Lämpötoiminto (6)
Matkalukko (57)
Paristokäyttöinen (10)
Realistic (7)
Säädettävä (4)
Sovelluksella ohjattava (41)
Splashproof (43)
Suction Cup (5)
Thrusting Function (18)
Vacuum Function (4)
Valjaskäyttöön sopiva (3)
Vesitiivis (334)
Vibrating (408)
Virtual Reality App (3)
Materiaali
ABS-muovi (34)
Alumiini (8)
Ocean-bound PP plastic (1)
Polyesteri (1)
PU-nahka (1)
PVC (1)
Ruostumaton teräs (2)
Silikoni (369)
TPE (6)
TPR (3)
Tuotemerkki
Adrien Lastic (5)
Amaysin (22)
Bang! (3)
baseks (4)
Belou (1)
Bodywand (1)
CalExotics (12)
Cleopatra (3)
Cobeco (1)
Crave (1)
Creative Conceptions (2)
Dame Products (4)
Doc Johnson (7)
Dorcel (6)
Doxy (11)
Electroshock (2)
Europe Magic Wand (1)
expired_OhMyG (1)
Fantasy For Her (9)
FemmeFunn (4)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
Fun Factory (14)
Gemüse (2)
GoGasm (3)
Hot Octopuss (3)
Inmi (2)
Innovation (1)
Intimina (1)
ioba.intimate (1)
Irresistible (1)
Je Joue (8)
Kiiroo (1)
King Cock (1)
King Cock Elite (1)
Le Wand (1)
Lelo (29)
LELO (30)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love Magic (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (8)
Magic Motion (7)
Master Series (2)
Minds of Love (2)
MX Fighter (1)
Mystim (2)
Nalone (2)
Nexus (3)
ohhcean (4)
OhMiBod (2)
PalmPower (2)
PantyRebel (1)
Perifit (1)
Pillow Talk (3)
Pixey (1)
PMV20 (4)
Pretty Love (2)
Puissante (1)
Realov (2)
RFSU (1)
Rimba (1)
Rocks Off (8)
Romp (7)
Satisfyer (40)
Screaming O (1)
Sinful (51)
Sir Richard's Control (2)
Svakom (10)
Swan (1)
Sweet Smile (4)
TENGA (5)
TOYJOY (3)
Tracy's Dog (21)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (9)
Willie City (1)
Womanizer (9)
XOUXOU (2)
You2Toys (6)
Zumio (3)
Näytä kaikki 428 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 428 tuotteesta
Näytä lisää

Ladattava vibraattori on ympäristöystävällisempi valinta

Stimuloi itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla

Jos metsästät parasta, mahdollisimman kiihottavaa stimulaatiota, ladattava vibraattori on täydellinen valinta. Sen avulla voit saada tuntikausia kiihotusta, joten voit antaa itsellesi luvan sukeltaa syvälle omaan nautintoosi ja kokea, miten sykkivät, kiihottavat värinät saavat sinut ekstaasiin osuessaan intiimialueillesi, mutta myös vartalosi muille erogeenisille alueille. Lähde siis tutkimusmatkalle omalle vartalollesi ja löydä kaikki ne kohdat, jotka saavat sinut kiemurtelemaan nautinnosta.

Ladattavissa vibraattoreissa on erilaisia akkuja, joten mitään yleispätevää kestoa niille ei voi kertoa, mutta pääsääntöisesti ne kestävät kyllä käyttöä kohtuullisen pitkään, minkä jälkeen ne pitää tietenkin ladata uudelleen. Laadukas ladattava vibraattori kestää aika pitkään myös käyttämättömyyttä, mutta säännöllinen käyttö ylläpitää varausta ja pitää huolta akun kunnosta. Monet mallit ovat myös vesitiiviitä, jolloin niistä voi nauttia suihkussa ja joskus myös kylvyssä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, että onko tuote vesitiivis vai vain roiskeenkestävä, sillä jos kyse on jälkimmäisestä, se ei kestä veteen upottamisesta.

Ladattava vibraattori säästää paristoja ja ympäristöä

Tiesitkö, että ladattava vibraattori on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin monet muut seksilelut? Kun valitset ladattavan vibraattorin paristokäyttöisen sijaan, säästät ympäristöä paristojen käytöltä. Paristot ovat ongelmajätettä, joten niitä ei saa esim. laittaa perusjätteeseen, vaan ne pitää kierrättää erikseen. Paristot eivät myöskään kestä käyttöä erityisen pitkään, ja monille voi tulla yllätyksenä sekin, että sähkölaitteet kuluttavat paristoja myös silloin, kun laitetta ei käytä. Siksi paristot pitäisi ottaa aina lelusta ulos käyttökertojen välillä.

Ladattava vibraattori (kuten Velven suositut mallit) ladataan nykyisin useimmiten USB-latausjohdon kautta, josta on tullut vain muutaman vuoden aikana standardi miltei kaikissa seksileluissa. Sen avulla lelun voi ladata tietokoneen USB-portista, reissukäyttöön suunnitellusta matka-akusta tai adapterin välityksellä verkkovirrasta. Adapteri on useimmiten hankittava erikseen, mutta niitä saa käytännössä mistä tahansa elektroniikkaa myyvästä liikkeestä. Tietokoneesta ladattaessa kannattaa muistaa, että jos se menee virransäästötilaan, yleensä myös lataus loppuu kuin seinään.

Käytä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa

Värisevät lelut voi jakaa karkeasti kolmeen kategoriaan: paristokäyttöisiin, ladattaviin ja verkkovirtaan kytkettäviin. Kun puhutaan laitteiden tehosta, paristokäyttöiset ovat pääsääntöisesti heikoimpia ja kestävät käyttöä lyhyimmän ajan. Ladattavat tulevat järjestyksessä seuraavana sekä tehon että käyttöajan osalta, ja verkkovirtaan kytkettävät ovat niitä kaikista tehokkaimpia. Niiden hyvä puoli on myös se, etteivät ne lopeta ennen kuin olet varmasti valmis. Akkujen taso on kuitenkin parantunut jatkuvasti, joten nykyisin esim. Magic Wandeja saa niin akullisina kuin verkkovirtaa hyödyntävinä ilman että tehossa on huomattavaa eroa.

Ladattavia vibroja valmistetaan jos jonkinlaiseen käyttötarkoitukseen, joten olipa erogeeninen alue mikä tahansa, sille löytyy varmasti oma vibraattorinsa. Osa tuotteista on suunniteltu ensisijaisesti soolo- tai parikäyttöön, mutta kaikkia tuotteita voi käyttää myös ristiin, jos mielikuvitusta riittää. Anna siis huoletta dildovibraattorisi kumppanisi käteen ja annan hänen käyttää sitä sinuun esileikin aikana, jos siltä tuntuu. Tai käytä yhdyntään suunniteltua parivibraattoria osana omaa, yksityistä nautintohetkeäsi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi