TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Tracy's Dog

Tracy's Dog on mahtava tuotemerkki, jolla on vähän erikoinen nimi. Se juontaa juurensa brändin missioon, joka on valmistaa uskollisia elämänkumppaneita, jotka tuovat iloa omistajiensa elämään monen vuoden ajan. Löydä niistä oma suosikkisi ja nauti!

Tracy's Dog - kiihottavia ja leikkisiä seksileluja joka makuun

Mistä nimi Tracy's Dog?

Tracy's Dog on seksilelubrändi, joka on saavuttanut lyhyessä ajassa paljon suosiota ympäri maailman. Tuotemerkillä on hauska ja hyvin omalaatuinen nimi, joka ei myöskään unohdu helpolla. Ja vaikka se saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa jopa oudolta, nimen taustalla on kuitenkin ihan mukiinmenevä selitys: Brändin missiona on tuottaa seksileluja, jotka palvelevat uskollisesti asiakkaiden intiimeimpiä tarpeita ja ovat luotettavia sekä aina valmiina miellyttämään - aivan kuin reipas koira.

Tuotemerkin suuren menestyksen taustalla on toki paljon muutakin kuin huomiota herättävä ja hauska nimi. Itse pakkauksen sisältö on se syy, joka on nostanut Tracy's Dog -vibraattorit maailman kartalle. Aivan aluksi yritys valmisti seksileluja, jotka keskittyvät yksinomaan naisen nautintoon, mutta hyvin pian he huomasivat, että myös miehet ostivat seksileluja - sekä kumppanilleen että itselleen. Siksi he ryhtyivät valmistamaan myös miehille ja pariskunnille suunnattuja tuotteita kaikkien suureksi iloksi.

Minkä Tracy’s Dog -vibraattorin valitsisin?

Koska yrityksen perustajat keskittyivät alkuaikoinaan niin voimakkaasti naisten nautintoon, etenkin Tracy’s Dog -vibraattorit ovat saaneet paljon suosiota ja huomiota osakseen. Tuotevalikoimasta löytyykin monenmoisia upeita malleja, joista jokainen tarjoaa aivan omanlaistaan tuhmaa hemmottelua. Voit valita klitorista ihanasti imuttavan paineaaltokiihottimen, nautintopistettäsi hierovan G-pistevibraattorin tai rabbit-vibraattorin, joka pitää huolen sekä G-pisteestä että klitoriksestasi. Ja tuotemerkiltä löytyy toki myös kiihottavia masturbaattoreita peniksellisille asiakkaille.

Jos valinta on vaikea, kannattaa lähteä liikkeelle oman kehon tarpeista. Nautitko enemmän ulkoisesta vai sisäisestä stimulaatiosta - vai molemmista yhtä aikaa? Onko tarkoituksena pitää hauskaa omassa ihanassa seurassasi vai tuhmailla kumppanin kanssa? Kun mietit, mihin tarkoitukseen etsit seksilelua, on oikeanlaisen mallin löytäminen huomattavasti helpompaa. Sen lisäksi voit lukea lukea asiakkaiden arvosteluja Tracy’s Dog -seksileluista ennen ostopäätöstä, niin saat erilaisia näkökulmia tuotteen ominaisuuksista ja käytöstä. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat neuvoja tai lisätietoja tuotteista.

Kauniita ja toimivia seksileluja, jotka ovat kaikkien saatavilla

Tracy's Dog -seksileluja ei ole hinnalla pilattu. Mutta se ei suinkaan tarkoita, että heidän tuotteensa olisivat yhtään sen huonompia laadultaan kuin kalliimpien tuotemerkkien - itse asiassa päinvastoin. Lue vaikka asiakkaiden tuotearvosteluja tai kokeile itse - nämä lelut kyllä toimittavat mitä lupaavat. Huokeat hinnat ovatkin tietoinen valinta tuotemerkiltä. He haluavat, että jokaisella on mahdollisuus nauttia ihanasta seksuaalisesta mielihyvästä ilman että heidän tarvitsee maksaa siitä itseään kipeäksi.

Niinpä löydät tästä kategoriasta kauniisti muotoiltuja, leikkisiä, värikkäitä ja ainutlaatuisia leluja, jotka ovat tehneet lukuisat naiset, miehet ja pariskunnat ympäri maailman onnellisiksi. Koska Tracy’s Dog -vibraattorit ovat hinnaltaan helposti saavutettavissa, voit jopa napata useamman leikkisän ja uskollisen nautintokaverin yöpöytäsi laatikkoon. Niiden tyylikäs ulkomuoto ja herkulliset värit tekevät niistä helposti lähestyttäviä, joten voit myös ostaa lelun vaikka kumppanille lahjaksi.Tutustu tämän sivun valikoimaan ja valmistaudu upeisiin ja orgasmintäyteisiin kokemuksiin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful