Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Flickering Kielivibraattori var 1

Sinful Flickering Kielivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Saat nauttia kiihottavasta suuseksistä milloin vain Sinfulin Flickering-kielivibraattorin avulla. Aseta sen silkinpehmeä, leikkisä kieli ja suu hellästi tuntoherkkää klitorista vasten ja antaudu tuntemuksille.

Vibraattori hemmottelee sinua 7 erilaisella nuolevalla asetuksella. Käynnistät sen pitämällä käynnistyspainiketta pohjassa 3 sekunnin ajan. Vaihdat asetuksia samasta painikkeesta. Käytä sitä yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, jotta saat kaiken irti upeasta nautinnosta.

Koska se on muotoilultaan tyylikkään huomaamaton, voit säilyttää sitä huoletta vaikka yöpöydällä tai ottaa sen mukaasi käsilaukussa. Lataat vesitiiviin vibraattorin mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Täyteen lataaminen kestää 120 minuuttia ja tarjoaa jopa 60 minuuttia käyttöaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
En tykännyt
Janina - 8. nov. 2021
Omiin mieltymyksiin tuote oli huono. Laitteen "kieli" on todella pieni eikä oikein tunnu hyvältä.
Vaativaan käyttöön
Vaatii harjoittelua - 27. oct. 2021
Hyvä tuote, vaatii harjoittelua. Tarvitsee oikean kulman, ja löytää itselle sopiva asetus. Latauspaikka oli vaikea löytää, vedenpitävyyden kannalta hyvä juttu. Tuotteen reunassa on piste mihin laturin saa työnnettyä. Materiaali miellyttävä
tehokas
Mervi meikäläinen - 26. oct. 2021
Jos tämä laite ei tunnu niin ei tunnu kyllä mikään. Vahva/tehokas ja todella näppärä.
Kiva lelu
Ippe - 20. oct. 2021
Mukavan pieni vibra ja tuntuu hyvälle kun oppi käyttämää ja ei ole kova ääninen lelu. Joka tuo plussaa. Helppo ottaa mukaa ja käyttää.
Ihan kiva!
salome - 8. sep. 2021
Materiaali on laadukasta ja muotoilu tyylikästä. Latausreikä on miltei huomaamaton joten sen kanssa sai säheltää hiukan, mutta onpahan vesitiivis. Itse käyttö on tosi helppoa. Ohjelmien vaihto sujuu hyvin, kun kaikkeen käytetään samaa nappia. Itse ainakin kielilelujen vasta-alkajana voin sanoa että aluksi tunne oli hieman outo. Kieli on melko ohut ja pieni, joten se tuntuu enimmäkseen vain läppyrältä joka hieroo nopsasti. "Suuaukolla" klitoriksen tavoittelu oli hiukan hankalaa, voisin varovaisesti väittää että tällä saa kokeilla ihan muutaman kerran ennen kun löytää oikean asennon vibralle. Muuten tuntuu vaan epämukavalta lipitykseltä. Mutta sitten kun oikea kohta löytyy, meno on hurjaa! Tärinät ovat melko miedot, mutta toimii hyvin yhdessä kielen kanssa. Todella stimuloiva. Parhaiten toimii kun stimuloi orgasmista toiseen, tuntuu taivaalliselta. En välttämättä suosittelisi ekaksi leluksi, käytön aloittaminen hiukan hidasta ja vaatii lelun kanssa totuttelua omiin muotoihin.
Odotin enemmän
Mie - 3. sep. 2021
Kieli on liian kova ja pieni ja liike tuntuu lähinnä kuin raapisi klittaa kynnellä. Ei hyvä
Mukava piriste leikkeihin
Anaïs - 10. aug. 2021
Materiaali on laadukkaan tuntuista silikonia, joka tuntuu käytössä miellyttävältä ja on myös helppo puhdistaa. Käyttö on mutkatonta: samasta napista käynnistetään laite ja vaihdetaan ohjelmaa. Nappi loistaa hennosti tuotteen ollessa päällä, mikä voi auttaa erityisesti jos tuotetta käytetään kumppanin toimesta pimeässä huoneessa tai peiton alla. Erityisen iso plussa ladattavuudesta, käteensopivuudesta sekä tuotteen anonyymista ulkonäöstä. Kun korkin laittaa paikalleen, ei arvaisi kyseessä olevan seksilelu. Mitä tulee itse päätoimintoon eli "nuolevaan" stimulointiin, tuntuma on vaihtelevasti joko intensiivinen tai kiusoitteleva riippuen käytössä olevasta asetuksesta. Ykkös- ja kakkosmoodi ovat tasaista, nopeaa edestakaista liikettä, kolmosmoodista alkavat erilaiset rytmiasetukset. Näistä järjestyksessä viitonen on kaikkein hitain ja toimii parhaiten juurikin kiusoittelussa tai paikkojen "herättelyssä" ennen nopeampaan asetukseen tai toiseen välineeseen siirtymistä. Ykkös- ja kakkosasetukset sekä nopeat rytmit toimivat ehkä paremmin, kun on jo kiihottunut ja voivat olla kylmiltään vähän liian kovaa menoa. Jos jotain negatiivista pitää keksiä, niin olisin ehkä toivonut, että kahden ensimmäisen tasaisen asetuksen lisänä olisi ollut vielä kolmas, hitaampi perusasetus, jolla voisi aloitella tarvitsematta klikkailla ensimmäisenä viitosasetukselle. Mainittakoon, että minusta vibraattori on pienestä koostaan huolimatta suhteellisen äänekäs, koska joustava silikonisuulake resonoi nuolevan pään mukana ja pitää röpöttävää ääntä. Yksinasuvana seksivälineen äänenvoimakkuus ei kuitenkaan koskaan ole itselleni ns. deal breaker, jos se nyt ei ihan tyhjäkäyvältä mopolta kuulosta. Kaiken kaikkiaan tämä kielivibraattori on mukava ja helppokäyttöinen lisä omiin yksityissessioihin tai kumppanin kanssa käytettäväksi.
kielivibrattori
Niisku - 21. mar. 2021
Helppo kuljettaa mukana pienen kokonsa vuoksi. Joka tykkää kovemmasta käsittelystä niin tämä on silloin hyvä. Onneksi värinävaihtoehtoja on useita niin kaikki ei ollut aivan niin voimakkaita. Mutta kiva piriste vaikka kun yksin ajelet autolla.
Ei odotetusti
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei tunnu lainkaan kieleltä. Alin värähtely on aivan liian voimakas ja "kielen" osan pitäisi olla suurempi. Olen pettynyt lopputulokseen ja luultavasti en tule käyttämään tuotetta paljon itse. Se toimii luultavasti hienosti joillekin, mutta jos harkitset tämän ostamista suuseksin stimuloimiseksi, mieti uudelleen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Lisäksi...
Anonymous - 13. mar. 2024
En usko, että tätä on tehnyt joku, jolla on klitoris. "Kieli" on aivan liian kova ja pieni, ja kaikki asetukset ovat liian voimakkaita niin, että se sattuu helvetisti vain, jos laitat sen todella klitoriksellesi. Pettynyt.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful