Kesäale: Säästä jopa 60% - Osta nyt

Halvat dildot

Jos haussa on laadukkaat, halvat dildot, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät kokoelman edullisia dildoja, jotka toimivat hyvänä läpileikkauksena jännittävään valikoimaamme.

Edullisuus ei aina tarkoita laadukkuutta, mutta meiltä löydät ainoastaan turvallisista materiaaleista valmistettuja dildoja, joita voit huoletta käyttää. Jos kaipaat apua valinnan tekemiseen, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Basix (1)
Crystal Jellies (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fleshlight (1)
Fun Factory (4)
Icicles (1)
Lelo (1)
Lelo (1)
Love To Love (2)
LovingJoy (2)
NMC (2)
Sportsheets (1)
Tantus (2)
You2Toys (6)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 28 tuotetta

Halvat dildot Pohjoismaiden suurimmasta eroottisesta verkkokaupasta

Kaikenlaiset halvat dildot

Jos haluat hankkia hyvän, laadukkaan dildon, mutta sen hinta ei saisi olla liian kova, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Sex Shop  Sinful.fi on nimittäin Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa, mikä tarkoittaa myös sitä, että valikoimastamme löydät dildot kaikista hintaluokista - eli toisin sanoen meiltä saat myös halvat dildot. Ja parasta kaikessa, meiltä ostaessasi voit olla varma halvan dildon hyvästä laadusta, sillä valitsemme kaikki valikoimamme tuotteet äärimmäisen huolellisesti. Meiltä löydät kaikki johtavat tuotemerkit, uutuudet ja kestosuosikit.

Ehkä etsit edullista dildoa, joka sekä näyttää että tuntuu mahdollisimman aidonkaltaiselta? Tutustu siinä tapauksessa valikoimamme tekopeniksiin ja löydä oma suosikkisi pehmeiden, luonnollisesti muotoiltujen dildojen joukosta. Värivaihtoehdot vaihtelevat eri ihosävyistä kirkkaisiin, läpinäkyviin versioihin, ja tietenkin löydät myös kaikki muut suosikkivärisi. Kokovaihtoehtoja on myöskin tarjolla runsaasti, joten meillä on jotain niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin.

Lasidildot, G-pistedildot, silikonidildot...

Markkinoilta löytyy monenlaisia dildoja ja siksi olemmekin jaotelleet ne eri kategorioihin, jotta löydät helpommin etsimäsi. Tekopeniksen hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ensinnäkin käyttötarkoitukseen ja toisekseen valmistusmateriaaliin ja kokoon. Mikäli haluat käyttää omaasi vaikkapa G-pistestimulointiin, silloin suosittelemme ehdottomasti G-pistedildoa. Niissä on pääsääntöisesti kaareva varsi ja usein myös laakeampi kärki, jolla G-pisteen stimulointi käy helposti. Jos taas haluat ehdottomasti imukupilla varustetun seksilelun, kannattaa vilkaista läpi valikoimamme imukuppidildot. Ne voi kiinnittää koville, sileille pinnoille, jolloin voit käyttää niitä täysin ilman käsiä.

Materiaalia valitessa kannattaa pohtia haluttua pehmeyttä tai kovuutta sekä myöskin puhtaanapitoa. Lasidildolla tai metallista valmistetulla lelulla saa todella jämäkkää stimulaatiota, ja sitä voi myös viilentää tai lämmittää ennen käyttöä, jolloin kokemus on aivan erilainen. Silikoni on materiaalina pehmeän ja jämäkän välimaastossa, joten se sopii monenlaiseen käyttöön. Lisäksi se on helppo pitää puhtaana, sillä silikoni on huokoseton materiaali. Pehmeämmät dildot on yleensä valmistettu jellystä, TPR:stä, TPE:stä tai erilaisista patentoiduista, ihoa jäljittelevistä materiaaleista.

Osta halvat dildot Sinful.fi:stä

Sitten kun olet löytänyt oman suosikkisi laajasta valikoimastamme, ostopäätöksen tekeminen on helppoa, sillä myönnämme kaikille tuotteillemme 365 päivän palautusoikeuden ja 24 kk:n takuun. Niinpä voit ostaa halvat dildot Sinful.fi:stä turvallisesti ja varmasti. Sen oikean valitseminen voi kuitenkin olla haasteellista, sillä dildoja on todella monenlaisia, jolloin juuri sinulle parhaan vaihtoehdon löytäminen ei välttämättä olekaan ihan yksinkertaista. Onneksi siihenkin löytyy meiltä ratkaisu. Panostamme todella paljon ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, josta avun saaminen käy helposti. Asiakaspalvelijamme ovat aina vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä ja he tuntevat valikoimamme tuotteet hyvin, joten heiltä voi kysyä neuvoa oikeanlaisen tuotteen valintaan. Jos sinulla on joku tietty tuote mielessä, voit myös pyytää heitä selvittämään, voisimmeko ottaa sen valikoimaamme.

Lähde siis huoletta tutkimusmatkalle dildovalikoimaamme ja löydä omat suosikkisi palkituista testivoittajista, uutuuksista ja myydyimmistä tuotteistamme. Uusi lempidildosi odottaa vain löytäjäänsä!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi