Näin valitsette oikeanlaisen vibraattorin

Kun valitsette vibraattoria, on hyvä päättää, minkälaiseen käyttöön sitä oikeastaan haluatte ja vasta sitten miettiä sen materiaalia ja muotoa. Mitä olitte ajatelleet?

Olemme pariskunta ja etsimme:    

Kokeilkaa:

Seksin aikana käytettävää vibraattoria: Parivibraattoria, PerhosvibraattoriaVärisevää penisrengasta, Strap-on -vibraattoria
Esileikkiin sopivaa vibraattoria: Magic Wandia, Minivibraattoria, Sormivibraattoria
Vibraattoria, jonka kanssa voimme leikkiä yhdessä: Kauko-ohjattavaa vibraattoria, Värisevää kiihotinkuulaa

Näin löydätte täydellisen vibraattorin

Kun olette päättäneet, mihin haluatte vibraattoriasi käyttää, on hyvä ajatella vibraattorin kokoa, muotoa, materiaalia, äänenvoimakkuutta ja virtalähdettä – ja sitä haluatteko uuden lelunne olevan vedenkestävä vai roiskeenkestävä. Kaikki nämä tiedot löytyvät tuotesivujen ”Tiedot”-välilehden alta. Suosittelemme myös, että tarkistatte vibraattorin koon ennen ostopäätöksen tekoa, sillä osa vibraattoreista näyttää kuvissa pienemmältä tai suuremmalta kuin ne oikeastaan ovatkaan. Lukekaalisää harkittavista ominaisuuksista tästä:

Koko

Jotta löydätte sopivan vibraattorin, on hyvä harkita minkä kokoisen tuotteen käyttöönne haluatte. Jos etsitte ensimmäistä vibraattorianne tai teillä on vain vähän kokemusta vibraattorien kanssa, on hyvä valita pienikokoinen vibraattori, varsinkin, jos haluatte käyttää sitä sisäiseen stimulaatioon. Jos teillä on jo kokemusta vibraattoreista tai etsitte täyttävämpää vibraattoria, valitkaa joku isommista vibraattoreistamme.

Muoto

Vibraattorin muoto määrittää sen antamaa stimulaatiota. Jos esimerkiksi toivotte g-pistestimulaatiota, on tärkeää, että vibraattorin varsi ja kärki on muotoiltu niin, että ne osuvat tarkasti g-pisteelle. Siksi vibraattorin muotoa kannattaa harkita tarkkaan sitä ostaessa. Esileikkiä varten kannattaa harkita ainakin jonkinlaisen klitorikseen keskittyvän lelun hankintaa, sillä suurin osa naisista tarvitsee klitorisstimulaatiota saadakseen orgasmin. Hyviä vaihtoehtoja ovat mm. klitorisstimulaattorit, joita löytyy ainakin Womanizerin ja Satisfyerin valikoimasta.

Materiaali

Materiaali, jonka valitset vaikuttaa myös stimulaation laatuun. On hyvä harkita sitä, millainen materiaali sopii teille parhaiten. Kumi ja jelly ovat pehmeitä ja joustavia ja ne ovat usein käytössä rabbit-vibraattoreissa, penisrenkaissa ja klitorisvibraattoreissa, sillä värinä kulkee hyvin materiaalin läpi. 
Muoviset vibraattorit ovat kovia ja näin ideaaleja millintarkkaan stimulaatioon klitorikselle tai g-pisteelle ja eturauhaselle. Jotkut vibraattoreistamme on päällystetty erityisellä muovilla, joka antaa niille pehmeän tunnun ja sileän pinnan.

Silikoni on luksusmateriaali vibraattoreille, se tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten ja lämpenee nopeasti ihon lämpötilaa vastaavaksi. Jos valitsette silikonista valmistetun vibraattorin, on tärkeää että ETTE KÄYTÄ silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa. Käyttäkää vesipohjaista liukuvoidetta, joka ei pilaa vibraattorin pehmeää pintaa ja on helpompi pestä pois.

Paristot, ladattava vai sähköjohto?

Paristokäyttöiset vibraattorit ovat suosituimpia vibraattoreita, sillä ne ovat sieltä halvimmasta päästä ja Sinful.fi-verkkokaupasta löydät myös kaikkiin vibraattoreihimme sopivat paristot. Ladattavia paristoja ei tule käyttää vibraattoreiden kanssa, koska ne ovat aavistuksen verran isompia kuin tavalliset paristot ja siksi saattavat jumiutua vibraattoriin sisälle. Jos valitsette paristokäyttöisen vibraattorin, muistakaa tarkistaa millaisia paristoja se käyttää, ja tarvitseeko ne ostaa erikseen.

Pidättekö ajatuksesta laturista, uusien paristojen ostamisen sijaan? Kokeilkaa ladattavaa vibraattoria. Ladattava seksilelu maksaa yleensä enemmän, sillä sen käyttämä tekniikka on hitusen kalliimpaa kuin paristokäyttöisten lelujen – mutta se tekee ladattavista vibraattoreista myös yleensä markkinoiden hiljaisimpia.

Vibraattori, joka on käytön ajan kiinni sähköjohdolla pistorasiassa, on yleensä todella voimakas. Sitä voi myös käyttää putkeen niin kauan kuin haluaa ilman lataustaukoja tai paristonvaihtoja. Tällainen vibraattori ei kuitenkaan ole koskaan vesitiivis, sillä se on kiinni pistorasiassa.

Vedenkestävä vai roisketiivis?

Vedenkestävästä vibraattorista voi nauttia myös suihkussa ja se on helppo puhdistaa veden alla. Verkkokaupassamme on suuri valikoima vedenkestäviä vedenkestäviä vibraattoreita, roisketiiviiden tuotteiden lisäksi – ja on tärkeää ymmärtää näiden kahden ominaisuuden eroavaisuus. Vedenkestävä vibraattori on vesitiivis ja sen voi ottaa mukaan kylpyyn tai suihkuun. Tällainen vibraattori on 100% vedenkestävä ja sen paristorasia on valmistettu sulkeutumaan kokonaan, jotta vesi ei pääse sen sisälle. Myös vedenkestäviä ladattavia vibraattoreita löytyy verkkokaupastamme, esim. kaikki We-Vibe -tuotteet, Jimmyjane ja Je Joue, sekä suurin osa Fun Factoryn ja LELOn vibraattoreista. 

Roisketiivis vibraattori ei ole vedenkestävä, mutta sen voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä. On tärkeää, että vesi ei pääse sisälle elektroniikkaan. Näet onko vibraattori vedenkestävä tai roisketiivis tuotesivujen ”Tiedot”-välilehdeltä.

HUOM: Äläkää ottako vibraattoria mukaan saunaan, vaikka se olisikin vedenkestävä. Kuumuus voi rikkoa vibraattorin sisällä olevan moottorin.

Haluatteko lisää opastusta täydellisen vibraattorin valintaan?

Voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli teillä on käyttöä lisävinkeille vibraattoria valitessasi. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme teille juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (4)
Bang! (3)
baseks (4)
Beauments (1)
BeauMents (1)
CalExotics (3)
Cleopatra (3)
Dame Products (1)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Lelo (4)
LELO (4)
Magic Motion (2)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Seven Creations (1)
Sinful (12)
We-Vibe (4)
You2Toys (2)
Näytä kaikki 56 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 56 tuotteesta
Näytä lisää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi