Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm
Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm
43,99 €
Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm  1
Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm  2
Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm  10

Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori 26 cm

4.5 (2)
43,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Real Feel Lifelike Toyz No. 10 Dildovibraattori on ihanan pehmeä ja tehokas valinta kokeneelle dildofanille.

Tämän kookkaan dildon aidonkaltainen muotoilu selkeästi erottuvine terskoineen ja suonineen tuntuu ihanan luonnolliselta käytössä.

Samalla kun nautit taivaallisen täyttävästä kokemuksesta voit myös säätää vibraattorin tehokasta multispeed-värinää kääntämällä pohjassa olevaa kierresäädintä. Sen avulla löydät helposti juuri oikean tason, joka vie sinut nopeasti seitsemänteen taivaaseen.

Real Feel No. 10 on valmistettu erityisestä Fanta Flesh -materiaalista, joka tuntuu aivan kuin oikealta iholta ja lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä. Dildo on pituudeltaan 26 cm ja halkaisijaltaan peräti 5,7 cm.

Vibraattori toimii 2 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Tiedot

MATERIAALI: Fanta Flesh.
FTALAATITON: Kyllä.
VÄRINÄTASOT: Multispeed.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 26 cm, josta 22,2 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 5,7 cm.
PARISTOT: 2 x C (ei mukana).

TUOTENUMERO: 17226.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
OMG

Jos pidät erittäin suurista dildoista, tämä on sinulle sopiva. Se on sekä pitkä että paksu - materiaali on pehmeää ja mukavaa, joten se tuntuu mukavalta, kun se on kokonaan asetettuna. Ainoa dildo, joka antaa minulle ruiskuorgasmeja, luultavasti siksi, että se on niin iso, että se stimuloi samalla klitorista. Lue lisää

-
5 5 1
Pehmeä ja hyvä dildovibraattori

Olin hämmästynyt kuinka pehmeää tämä silikoni oli! Sen ulkomitta on 5,3 cm ja paksunee hieman pidemmältä. Yritin myös laittaa kantta päälle penisholkiksi, ja se näytti toimivan erittäin hyvin, jos haluat tämän. Lisäsi peniksen halkaisijaa 4,3 cm:stä 6,4 cm:iin (+ 49 %). Päädyin ottamaan kannen pois ja laittamaan päälleItsevulkanisoituvaa teippiä, jotta se olisi paksumpi ja paksumpi mitä pidemmälle sitä laitetaan, jopa 6,7 cm. Ensimmäinen käyttökerta naiselleni oli loistava menestys!Vain kahvan uloin osa pyörii, kun kytket värinän päälle. Sen haittana on, että kahva on pieni ja siitä tulee erittäin sileä, kun sormissa on liukuvoidetta. Liimasinkahvaan jatkeen, jotta saan paremman otteen. Tämä on luultavasti ensisijainen dildomme tästä lähtien! Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen muutosten jälkeen: D Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi