Aikuisten Kauppa

Sinful.fi on Pohjoismaiden suurin aikuisten kauppa netissä. Meiltä löydät markkinoiden suosituimmat seksilelumerkit sekä paljon tuotteita, joita ei ole saatavilla mistään muualta Euroopasta. Mottomme on "parempaa seksiä seksileluilla", sillä uskomme vakaasti, että seksilelujen avulla jokainen voi nauttia seksistä ja omasta seksuaalisuudestaan entistä enemmän. Astu siis sisään aikuisten kauppaan ja löydä uudet suosikkilelusi sekä ihanan eroottiset alusasut.

Olet nähnyt 48 yhteensä 172 tuotteesta
Näytä lisää

Pohjoismaiden suurin aikuisten kauppa

Parempaa seksiä seksileluilla

Sinful.fi on Pohjoismaiden suurin eroottinen seksikauppa netissä, josta löydät huikean valikoiman seksileluja, liukuvoiteita sekä seksikkäitä alusvaatteita. Mottomme on “parempaa seksiä seksileluilla”, sillä koko kaupan perustava ajatus on se, että seksi ja seksuaalisuus kuuluvat kaikille, ja jokainen voi nauttia seksistä enemmän seksilelujen avulla. Seksi on parhaimmillaan hauskaa, nautinnollista ja leikkisää, eikä kenenkään elämässä ole koskaan liikaa vaihtelua ja hauskanpitoa. Yhä useammat tahtovat piristää intiimielämäänsä erilaisten seksivälineiden avulla ja siksi aikuisten kaupat kasvattavat suosiotaan koko ajan. Verkkokaupan hyvä puoli on siinä, että ostokset voi tehdä mistä käsin tahansa ja tuotteet toimitetaan huomaamattomasti noutopaikkaan tai kotiovelle. Koko prosessi on todella helppo eikä yksityisyyden verho raotu missään vaiheessa.

Lisäksi Sinful.fi on sellainen aikuisten kauppa, jossa panostetaan aivan erityisen paljon asiakkaiden tyytyväisyyteen. Valitsemme valikoimamme tuotteet tarkasti turvallisuutta ja käytettävyyttä silmällä pitäen ja pyrimme pitämään hinnat aina mahdollisimman kilpailukykyisinä. Meiltä löydät kaikki suosituimmat tuotemerkit ja markkinoiden kuumimmat uutuudet - yleensä ennen muita. Myös asiakaspalvelumme on maailmanluokkaa, eli meille voit aina joko soittaa tai laittaa sähköpostia, jos mielen päällä on kysyttävää tuotteistamme. Tunnemme valikoimamme hyvin ja olemme aina valmiita antamaan asiakkaillemme neuvoja juuri heille sopivien tuotteiden löytämiseen. Kaikki yhteydenotot käsitellään tietenkin luottamuksellisesti. 

Aikuisten kauppa naisille, miehille ja pareille

Valikoimastamme löydät erilliset osiot niin naisille, miehille kuin pareillekin. Naisille on tarjolla valtava määrä erilaisia vibraattoreita klitorisvibroista dildovibraattorien kautta Magic Wand -hieromasauvoihin ja G-pistevibroihin. Dildovalikoimasta löydät niin aidonkaltaiset tekopenikset, silikonidildot, lasi- ja teräsdildot kuin imukupilla varustetut sauvatkin. Geishakuulien käyttöä suositellaan kaikille naisille ikään katsomatta, ja toki löydät valikoimastamme myös seksikkäät alusvaatteet ja tuhmat rooliasut, joilla makuuhuoneeseen saa helposti vipinää. Älä myöskään unohda huippusuosittuja orgasmigeelejä ja -voiteita!

Miehille on tarjolla valtava määrä erilaisia itsetyydytysvälineitä, kuten suuseksisimulaattorit, masturbaattorit, keinoanukset ja -vaginat, aidonkaltaiset seksinuket ja monenlaiset virtuaalitodellisuuslaitteet, joilla saa futuristisempaa otetta soolonautintoihin. Valikoimaan kuuluu myös penisrenkaat, joilla erektiota voi vahvistaa, sekä monenlaiset tuotteet peniksen venytykseen joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Erityisesti penispumput ja -holkit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Miesten kondomivalikoima on vaikuttavan laaja, ja parempaa seksiä toivoville on myös tarjolla erilaisia suihkeita ja voiteita, joiden avulla erektio pysyy pitempään kovana.

Aikuisten kauppa ei olisi mitään ilman pareille suunnattua osiota, josta löytyy monenlaista laitetta, jolla tuoda uutta kipinää pariskuntien intiimielämään. Kokeilkaa parivibraattoreita, seksilelusettejä, väriseviä penisrenkaita, ihania anaalileluja, hellää bondagea, seksikeinuja ja muita seksihuonekaluja tai hankkikaa seksilautapeli, joka tuo varmasti uutta kipinää välillenne ja kenties opettaa teille uusia asioita niin itsestänne kuin toisistannekin.

Leluja myös kinkyyn menoon

Aikuisten kauppaan kuuluu olennaisesti myös kinkyt lelut kaikille, jotka haluavat maustaa seksielämäänsä astetta rajummilla leikeillä. Bondagen ystävät eivät varmasti pety, sillä valikoimassa on monenlaisia kahleita, sidontasettejä, levitystankoja sekä niin köysiä kuin teippejäkin. S/M-leikkeihin löydät kaikenlaiset piiskat pehmeistä flogger-malleista kirpaiseviin raippoihin ja läimäyttimiin. Miltä kuulostaisi nipistimet nänneille tai vaikka klitorikselle? Meiltä saat myös seksikoneet, sähköimpulsseja välittävät sähköseksilelut ja monenlaisiin lääkärileikkeihin käytettävät lelut siveysvöitä tietenkään unohtamatta. Kokeile myös tehokkaita vibraattoreita, suuria anaalileluja, XL-kokoisia dildoja, strap-on -seksiä valjailla ja lisäosilla sekä erilaisia kivesten stimulointiin ja venyttämiseen tarkoitettuja leluja.

Sex Shop Sinful.fi:stä löydät tietenkin myös monenlaiset liukuvoiteet ja puhdistustuotteet sekä seksileluille että intiimihygienian ylläpitoon. Myös seksilelujen säilytystä varten on saatavilla nukkaamattomia pusseja ja muita säilytysjärjestelmiä. Sivustolla on luettavissa monenlaisia oppaita, joiden avulla sopivan seksilelun valitseminen on helpompaa. Löydät myös paljon tietoa myymistämme tuotemerkeistä. Jos jokin tieto puuttuu tai sinulla on muuten kysyttävää kaupastamme tai tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Mitä siis vielä odotat? Aikuisten kauppa on täällä juuri sinua varten.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi