Sinful Rabbit Ladattava Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Rabbit Ladattava Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

53,90 €

  Kuvaus

  Sinful Rabbit Ladattava Vibraattori on versio Sinkkuelämää-sarjastakin tutusta pupuvibraattorista.

  Tehokas Rabbit-vibraattori stimuloi klitoristasi pupunkorvillaan samalla kun sen varsi kiihottaa sinua sisältäpäin, ja sen aikaansaamat orgasmit ovat syviä ja voimakkaita.

  Vibraattorin varren sisällä on kolme rivillistä helmiä, jotka pyörivät molempiin suuntiin hieroen emätintä todella nautinnollisesti. Vibraattorin varressa on jäniksen muotoinen klitoriskiihotin, joka värisee erittäin tehokkaasti stimuloiden klitorista.

  Voit nauttia kuudesta värinätasosta ja yhtä monesta pyörimisnopeudesta joko samanaikaisesti tai erikseen. Tehokas stimulaatio ja monet eri nopeustoiminnot tekevät tämän Rabbit-vibraattorin käytöstä hyvin miellyttävää.

  Sinful Rabbit on ladattava mukana tulevalla USB-johdolla, joka sopii useimpiin tietokoneisiin ja puhelinten laturiadaptereihin.

  Suosittelemme, että käytät Sinfulin vesipohjaista liukuvoidetta vibraattoreiden kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Lelun puhdistamiseen voit käyttää Sinfulin omaa puhdistussuihketta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas TPR.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 25 cm.
  HALKAISIJA: 4 cm.
  VESITIIVIS: Ei.
  AKKU: Ladattava litium-ioni 3,7 V / 950 mAh (Sinful USB-latausjohto H2 mukana).
  LATAUS: 3 h latausajalla saa 2 h käyttöaikaa.
  VÄRINÄTASOT: 6 värinää ja 6 pyörivää.
  ÄÄNITASO: Keskimääräistä voimakkaampi.
  SÄÄDIN: 4 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Todella voimakkaat tärinät Vibraattori on nätti ja sen käyttö on helppoa. Pupunkorvien värinään olisin toivonut hellempiäkin vaihtoehtoja. Toki jälkikäteen luettuna tuoteinfossa mainitaankin sanat tehokas ja erittäin tehokas.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  SE ON TÄSSÄ!!! Tässä ei ääni ratkaise vaan värinä! Olen tilannut useita vibroja, jotka ovat osoittautuneet liian "laimeiksi". Nyt ongelma hävisi. Voimakkaammat orgasmit ja useita peräkkäin TÄLLÄ kaverilla.Ei enää sähellystä pattereiden kanssa. Pakko tilata toinen varastoon, kun kerran tietää, mitä saa!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  En trogen vän Fick min första orgasm med denna rabbit och efter det har jag kunnat förvänta mig flera orgasmer varje gång den används. Kraftiga vibrationer som ger garanterad njutning utan ansträngning. Efter en del användning gick laddningsfunktionen tyvärr sönder och jag var genast tvungen att köpa en ny likadan. Valde även då den laddningsbara. Har många leksaker, men denna ger helt klart den bästa känslan av dem alla! Enda nackdelen är att den är väldigt högljudd.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Rabbit Ladattava Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *