You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo
You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo
SÄÄSTÄ 40%
29,99 €
SÄÄSTÄ 40%
You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo  1
You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo  2
You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo  3
You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo  4

You2Toys Erittäin Paksu Jelly Dildo

4.8 (6)
Saatavilla 28.9.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
49,99 € 29,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Tämä You2Toysin jelly-dildo on todella kookas. Se on suunniteltu erittäin voimakasta ja täyttävää stimulaatiota kaipaavalle.

Dildo on muotoiltu jäljittelemään aitoa penistä, mutta pituutensa ja paksuutensa vuoksi se tarjoaa huomattavasti voimakkaampaa stimulaatiota, joten suosittelemmekin sitä kokeneemmille käyttäjille.

Dildo on valmistettu pehmeästä TPR-materiaalista, mikä tekee siitä joustavan ja miellyttävän käyttää, mutta on myös tarpeeksi jämäkkää, jotta se stimuloi kunnolla. Sen jalka toimii imukuppina, jonka avulla sen voi kiinnittää sileisiin pintoihin.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta dildon kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: TPR (jelly).
PITUUS: 22,6 cm, josta n. 17-19 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 4,7 cm, imukuppi n. 8 cm.
PAKSUUS: 8 cm (tyven paksuimmasta kohdasta).

TUOTENUMERO: 13135.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (6)
Kyllä kannatti!

Etukäteen jännitin, että miten käy kun tilaan ERITTÄIN paksun dildon. Mitäs jos se onkin liian iso ja sattuu? Onneksi tuotteen hinta oli niin edullinen, että päätin napata tämän ostoskoriin... sillä en ole katunut hetkeäkään! Juuri täydellinen paksuus stimuloimaan takuuvarmasti jokaista alakerran hermopäätettä! Jos normaalinkokoiset dildot ovat mielestäsi ihan jees, mutta ei mitään tajunnanräjäyttävää niin kokeile ihmeessä tätä. Pääset ihan uusiin sfääreihin. Huom! Tämä on aikakova, eikä ehkä niin taipuisa kuin tuotekuvasta ja kuvauksesta voisi ajatella. Lue lisää

-
5 5 1
Täyttävä dildo

Ihanan paksu dildo. Materiaali kivantuntuista. Ja tällä kyllä saa takuuvarmat orkut. Ihana ratsastaa ja tuntea pillussa sauvan paksuus. Päivittäisessä käytössä.

-
5 5 1
Täyttävä dildo

Ihanan paksu dildo. Materiaali kivantuntuista. Ja tällä kyllä saa takuuvarmat orkut. Ihana ratsastaa ja tuntea pillussa sauvan paksuus. Päivittäisessä käytössä.

-
5 5 1
Mahtava tuote jota ei ole hinnalla pilattu!

Ostin tämän dildon jo joskus 2-3 vuotta sitten, ja tuote on ollut alusta asti aktiivisessa käytössä anaalisesti. Tuote ei ole vieläkään mennyt miksikään, joten materiaali ja tuote ylipäätään ovat hyvin kestäviä. Dildon tyven ja imukupin väliin jäävä ohuempi alue ei ole revennyt tms. vaikka dildo olisikin taittunut.Materiaali on hyvin jämäkkä, mutta ei liian kova. En kuitenkaan suosittele tuotetta niille, jotka pitävät enemmän pehmeämmistä ja realistisemman tuntuisista dildoista.Imukuppi toimii myös loistavasti. Dildo pysyy erittäin hyvin paikoillaan esim. suihkun lattia- tai seinäkaakeleissa. Dildo on myös helppo puhdistaa. Puhdistamisessakannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota etenkin terskaan ja sen muotoiluihin. Kokonaisuutena mahtava tuote jota ei ole hinnalla pilattu! Lue lisää

-
5 5 1
Paksua sisään

Kiva pepussa ku vauhilla survasi

-
5 5 1
Täyttävä pakkaus

Tuotteesta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Materiaali - ja koko dildo ylipäätään - on riittävän jämäkkä, mutta ei kuitenkaan liian kova. Dildon pinta on pehmeä ja mukavan tuntuinen. Imukuppi kiinnittyy vahvasti ja dildo pysyy ongelmitta paikallaan. Tuote on helppo puhdistaa. Kokonsa puolesta dildo sopii parhaiten hieman kokeneemmillekäyttäjille. Kannattaa lämmitellä hyvin ennen kuin asettaa dildon sisään. Mahtava tuote! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi