TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Moody G5 Dildovibraattori var 1

Fun Factory Moody G5 Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factoryn Moody on päivitetty versio tunnetusta ja monien rakastamasta Stubbysta, jonka maltillinen koko ja tehokkaat värinät ovat ilahduttaneet ihmisiä ympäri maailman. 

Moody on saanut uuden, ergonomisesti muotoillun kahvan, jossa on reikä keskellä, mikä helpottaa laitteen käsittelyä. Siinä on myös tehokkaampi moottori kuin Stubbyssa, ja kaiken muun hyvän lisäksi se on ladattava.

Moodyn pehmeät, herkulliset kurvit hyväilevät sinua sisältä samalla kun tyven ulokkeet hierovat emättimen aukkoa ja sen ympärillä olevaa erogeenista aluetta. Ulokkeiden ansiosta laitetta voi käyttää huoletta myös anaalisesti ilman että se pääsee lipsahtamaan liian syvälle.

Vibraattori on tehty korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja kiihottavalta intiimialueilla. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, joka tekee pinnasta entistä silkkisemmän lisäten nautintoasi. 

Vibraattorissa on 10 eri värinävaihtoehtoa tasaisista rytmikkäisiin. Saksalaisvalmisteinen Moody on täysin vesitiivis.

Moody ladataan Fun Factoryn omalla Click'N'Charge-magneettilaturilla, joka tulee laitteen mukana. Yhdellä latauskerralla saat tuntikaupalla nautintoa.

Käytön jälkeen voit puhdistaa Moodyn lämpimällä vedellä ja sen jälkeen käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistussuihketta mahdollisimman korkean hygieniatason varmistamiseksi.

Voitti Red Dot -palkinnon parhaasta muotoilusta vuonna 2016.

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful