Doxy

Doxy-tuotemerkin huippusuositut Magic Wand -vibraattorit ovat maailman tehokkaimpien joukossa, joten jos kaipaat voimakasta värinää, Doxy Wand on hyvä valinta.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 13 tuotetta

Doxy Magic Wand - maailman tehokkaimmat vibraattorit

Tuotemerkin taustaa

Brittiläinen, Cornwallista käsin toimiva Doxy on yksi uudemmista tuotemerkeistä eroottisten lelujen ja tarvikkeiden markkinoilla. Siitä huolimatta - tai ehkä juuri siksi - brändi on päättänyt erikoistua yhteen maailman tunnetuimmista ja rakastetuimmista tuotteista, eli Magic Wandiin.

Jos et vielä tiedä, mikä sellainen vibraattori oikein on, tässä hieman historiaa. Se aivan alkuperäinen sauva oli japanilaisen Hitachin valmistama jo vuonna 1968, eli siitä on tosiaan vierähtänyt jo muutama vuosi. Eikä sitä suinkaan suunniteltu alun perin mihinkään seksuaaliseen tarkoitukseen, vaan kyseessä oli aivan tuiki tavallinen hieromalaite, jonka tarkoitus oli rentouttaa niskan, hartioiden ja selän lihasjännitystä. Vaan ovelat naiset keksivät hyvin nopeasti, että siitä oli paljon parempaankin käyttötarkoitukseen kuin vain lihashierontaan, eikä aikaakaan, kun Hitachin ihmelääke täysin ymmärrettävistä syistä revittiin hyllyiltä.

Magic Wand on säilyttänyt asemansa makuuhuoneen huippusuosittuna nautintovälineenä kaikki nämä vuodet, eikä sen suosio osoita minkäänlaisia hiipumisen merkkejä. Siksi Doxy onkin lähtenyt innovoimaan tätä klassikkoa, joka vetoaa niin naisiin, miehiin, sinkkuihin kuin pariskuntiinkin, eikä tunnu koskaan menevän muodista. Don’t fix it if it ain’t broken, kuten sanotaan.

Markkinoiden tehokkain

Doxy Magic Wand ei ole seksilelu herkkäsieluisille. Tuotemerkki nimittäin valmistaa markkinoiden ehdottomasti tehokkaimmat vibraattorit. Se kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että Doxy Wandin kanssa ei voi mennä metsään, koska tehoa siitä ei ainakaan tule puuttumaan. Käytitpä sitä vartalohierontaan tai tuhmiin soolo- tai parileikkeihin, se vie sinut maaliin ihan joka kerta.

Ai miksi? Koska brändi valmistaa huippulaadukkaita vibraattoreita tekemättä kompromisseja käytettävyyden tai designin suhteen. Doxy Wand -vibraattorien päät on valmistettu alumiinista, mikä antaa värinälle aivan omanlaisensa syvän taajuuden, ja päällystetty pehmeällä materiaalilla, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Oletko etsimässä ensimmäistä sauvaasi tai haluatko vain maailman suosituimman taikasauvan yöpöydän laatikkoosi? Siinä tapauksessa tyylikäs Doxy Massager Original on oikea valinta. Se kytketään verkkovirtaan ja siitä löytyy sekä tasaista värinää että rytmejä.

Jos taas haluat ottaa seuraavan askeleen, palkittu Die Cast -sauva on ehdottomasti sinua varten. Se on valmistettu kokonaan ylellisestä titaanista ja alumiinista ja sen hierontapää on päällystetty silkinpehmeällä lääketieteellisellä silikonilla. Sitä ei ole todellakaan tarkoitettu herkille hempeilijöille, jottas tiedät.

Näin käytät Doxy Magic Wand -vibraattoria

Jos et ole aiemmin kokeillut sauvamallista vibraattoria tai kaipaat muuten vain inspiraatiota sen käyttöön yksin tai kumppanisi kanssa saadaksenne kaiken irti tästä maagisesta sauvasta, tässä muutamia vinkkejä.

Doxy Wand -vibraattorit ovat kaikkea muuta kuin huomiota herättämättömiä, joten huolehdi siitä, että sinä ja kumppanisi saatte leikkiä ja tyydyttää toisianne kaikessa rauhassa ilman häiriötekijöitä, jotta te molemmat voitte rentoutua kunnolla.

Käyttäkää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta stimuloidessanne toisianne, sillä tuntemus on aivan erilainen kunnon liukasteen kanssa. Aloittakaa matalimmalta tehotasolta, jotta olette kunnolla kiihottuneita ja lämmiteltyjä ennen kuin leikki viedään tehokkaammille tasoille. Kokeilkaa edging-tekniikkaa ja kiihottakaa toisenne aivan orgasmin partaalle ennen kuin lopulta antaudutte räjähtävälle kliimaksille.

Ja jos haluatte ottaa aivan kaiken irti upeasta vibrastanne, ottakaa leikkiin mukaan stimuloivia lisäosia. Valikoimastamme löydätte monenlaisia lisäosia, joiden avulla Doxy Wandin voi muuttaa esim. intensiiviseksi G-piste- tai eturauhasvibraattoriksi, tai vaikka ihanaksi rabbit-vibraattoriksi, joka tarjoaa sekä sisäistä että ulkoista nautintoa. Vain mielikuvitus on rajana!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi