BDSM-välineet

Sinful.fi:stä löydät laadukkaat BDSM-välineet ja fetissiseksilelut niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin. Olemme myyneet bondage- ja S/M-tuotteita jo monen vuoden ajan, joten meillä on paljon kokemusta fetissituotteiden kiehtovasta maailmasta ja siksi valikoimastamme löytyy aina markkinoiden suosituimmat ja parhaat tuotteet. BDSM-välineiden kirjo on laaja ja saatavilla on monenlaisia materiaalivaihtoehtoja, kuten aina suositut kumi, nahka, lateksi ja PVC. Jos kattava valikoima aiheuttaa valinnan vaikeutta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on aina valmis auttamaan kinkkisissäkin tilanteissa.

Suosio
0
Suodattimet
Tilavuus
Latausaika
Ympärysmitta
Kondomin pituus
Kondomin paksuus
Kondomin leveys
Alkuperämaa
China (54)
Germany (3)
Netherlands (5)
Poland (1)
Thailand (1)
USA (11)
Sisäsyvyys
Sisähalkaisija
Sisään asetettava pituus
Pakkauksen kieli
englanti (7)
espanja (1)
ranska (1)
saksa (1)
italia (1)
hollanti (1)
Virtalähde
1 x 9V (Included) (1)
1 x MN27 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (1)
2 x AAA (Not included) (1)
EU-plug (3)
UK-plug (3)
US-plug (5)
USB-charger (1)
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (8)
Elastaani (1)
Kumi (1)
Messinki (1)
Metalli (10)
Muovi (4)
Nahka (9)
Neopreeni (1)
Nupukkinahka (2)
Nylon (4)
Polyesteri (6)
Polykarbonaatti (1)
Polypropeeni (1)
Polyuretaani (1)
Puu (2)
PVC (3)
Ruostumaton teräs (3)
Silikoni (6)
Tekonahka (1)
Teräs (4)
TPE (2)
TPR (2)
Vinyyli (2)
Product Sub Type (ny)
Anchor Butt Plug (2)
Ankle Cuffs (1)
Arm Binder (1)
Ball Gag (5)
Bed Restraint Set (2)
Blindfold (1)
Butt Plug (1)
Chasity Belt (1)
Chasity Device (6)
Collar (1)
Collar and Leash (1)
Door Restraint (1)
Door Swing (1)
E-Stim Kit (1)
E-Stim Set (1)
Flogger (2)
Handcuffs (1)
Hollow Strap-On Set (2)
Humbler (1)
Masturbator (1)
Nipple Clamps (1)
Nipple Clamps with Chain (1)
Nipple Suction Cups (1)
Open Mouth Hood (1)
Paddle (2)
Pegging Set (1)
Penis Plug (1)
Penis Plug with Ring (1)
Penis Ring (1)
Pinwheel (4)
Restraint Set (1)
Sex Machine (10)
Sex Pillow (3)
Sex Sheet (1)
Sex Swing (2)
Spreader Pillory (1)
Strap-On Harness (1)
Thumb Cuffs (2)
Tunnel Butt Plug (1)
Whip (1)
Wrist Cuffs (3)
Product Type (ny)
Ball Crusher (1)
Bondage Mask (2)
Butt Plug (4)
Chasity Belt (1)
Chasity Device (6)
Clamps (2)
Collar (2)
E-Stim System (2)
Harness (1)
Masturbator (1)
Mouth Gag (5)
Penis Plug (2)
Penis Ring (1)
Pillow (3)
Pinwheel (4)
Pump (1)
Restraint (12)
Sex Bedding (1)
Sex Machine (10)
Sex Swing (3)
Sex Toy Set (1)
Spanker (5)
Spreader Bar (1)
Strap-On Set (2)
Ominaisuudet
Kauko-ohjattava (9)
Ladattava (1)
Paristokäyttöinen (2)
Säädettävä (3)
Valjaskäyttöön sopiva (1)
Vegaaninen (1)
Stimuloitava alue
Vagina (12)
Klitoris (1)
Anus (14)
Rinnat (3)
Vartalo (6)
Penis (8)
Kohdeyleisö
Nainen (30)
Mies (40)
Nainen ja Mies (36)
Nainen ja Nainen (36)
Mies ja Mies (35)
Käyttöaika
Käyttöohje
englanti (19)
espanja (5)
ranska (5)
saksa (7)
italia (4)
venäjä (1)
hollanti (4)
Värinärytmit
2 (1)
Värinänopeudet
1 (1)
3 (1)
Multispeed (4)
Äänenvoimakkuus
Pesuohje
Käsinpesu kylmässä vedessä (2)
Leveys
Tuotemerkki
Bound (3)
CB Chastity Devices (1)
ElectraStim (4)
F-Machine (3)
Fetish Fantasy (14)
Joydivision (1)
LoveBotz (5)
Master Series (16)
Mister B (1)
Mystim (2)
Obaie (1)
Ouch (1)
Rimba (5)
Sex & Mischief (1)
Spartacus (4)
Sportsheets (3)
Steamy Shades (1)
Stoys (5)
WhipSmart (2)
Zado (1)
Zeus (1)
Väri
Harmaa (1)
Hopea (10)
Kirkas (6)
Musta (52)
Punainen (5)
Ruskea (2)
Vaalea iho (1)
Valkoinen (1)
Pituus
Halkaisija
Näytä kaikki 75 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 75 tuotteesta
Näytä lisää

BDSM-välineet ja BDSM-lelut kinkyille nauttijoille

Mitä BDSM-välineet oikein ovat?

BDSM on yleiskäsite sadomasokistisille seksuaalifetisseille ja muodostuu englanninkielisistä sanoista bondage and discipline, domination and submission sekä sadism and masochism. BDSM-välineet puolestaan pitävät sisällään hyvin monenlaisia tuotteita, joita käytetään BDSM-seksissä ja -sessioissa. BDSM-seksiä on ollut kautta aikojen, mutta etenkin viime vuosina se on kasvattanut suosiotaan myös muiden kuin vannoutuneiden harrastajien keskuudessa. Monet BDSM-välineet soveltuvat kenen tahansa aikuisen ihmisen käytettäviksi, mutta turvallisuusasioista on hyvä olla tietoinen ennen kuin leikit alkavat. Jos ajatus sidonnasta tai sidotuksi tulemisesta kiinnostaa, tai jos nautit alistumisesta tai alistamisesta, kannattaa BDSM-seksileluihin tutustua, sillä niiden avulla voit hyvinkin inspiroitua entistäkin nautinnollisempaan seksielämään.

Jos olet vasta tutustumassa BDSM:ään, kannattaa aloittaa rauhallisesti kokeilemalla esim. pehmustettuja kahleita ja silmänaamiota, joilla pääsee jo hyvin alkuun. Jos taas kipu kiinnostaa, hyvä aloituspiste on pehmeä flogger-piiska tai pari nänninipistimiä. On tärkeää pitää mielessä, että BDSM:ssä ei ole kyse väkivallasta, vaan yhteisestä hauskanpidosta, jossa molempien suostumus on kaiken A ja O. Sopikaa pelisäännöistä etukäteen ja pitäkää niistä aina kiinni sessioiden aikana. Molempien on syytä keksiä itselleen oma turvasana, jonka te molemmat tiedätte, ja jota käytettäessä leikki keskeytetään välittömästi. Voi myös käyttää esim. liikennevaloja, eli vihreä tarkoittaa “antaa mennä vaan”, keltainen “hidasta tahtia” ja punainen “välitön seis”. On hyvä muistaa, että BDSM:ssä sidottu tai alistunut osapuoli on aina se, joka päättää miten pitkälle saa mennä.

Fetissituotteet ja BDSM-lelut

Ovatko bondage, S/M ja fetissit sama asia? Kysymys on monimutkainen. Kaikki nämä termit liittyvät saman tyyppisiin ilmiöihin, mutta niiden sisältö voi vaihdella suurestikin. Fetisismi on laaja kattotermi, jonka alle kuuluu seksuaalisen kiinnostuksen kohdistuminen esineisiin, vaatekappaleisiin, materiaaleihin tai ihmisen ruumiinosaan, ominaisuuteen tai piirteeseen. Itse kiinnostuksen kohde on nimeltään fetissi. Sinänsä fetissillä ei välttämättä ole mitään tekemistä bondagen tai S/M:n kanssa, vaan se voi olla esim. kenkä, pakarat tai vaikka silmälasit. Bondageen ja S/M:ään liittyy kuitenkin usein fetisistisiä piirteitä, jotka voivat tulla esille vaikkapa juuri BDSM-välineiden muodossa.

Sinful.fi:ssä fetissituotteet ja BDSM-lelut ovat kaikki samassa kategoriassa, jonka sisältö vaihtelee perinteisestä bondagesta sadomasokististen tuotteiden kautta alistusleikeissä käytettäviin siveysvöihin, seksikeinuihin, lääkärileikkeihin ja sähköseksituotteisiin. Sinfulin perustava ajatus on inspiroida kaikkia parempaan seksiin seksilelujen avulla, ja siksi fetissituotteet ovat olennainen osa valikoimaamme. Niiden joukosta löydät itsellesi sopivat tuotteet omasta kokemustasostasi riippumatta. Monille harrastajille BDSM on elämäntapa, johon liittyy paljon muutakin kuin seksissä käytetyt varusteet. Jostain on kuitenkin lähdettävä alkuun, jos fetissiseksi kiinnostaa, ja niinpä meiltä löydät niin aloittelijaystävälliset tuotteet kuin hardcore-harrastajien suosimat varusteetkin.

Suosituimmat BDSM-tuotemerkit

Moni tuotemerkki valmistaa BDSM-välineitä, mutta on myös olemassa tuotemerkkejä, jotka erikoistuvat nimenomaan niihin. Joitakin suosituimpia nimiä fetissituotteiden saralla ovat mm. Fetish Fantasy, Sex & Mischief, Spartacus sekä Master Series. Näiltä tuotemerkeiltä löydät laadukkaita, kestäviä fetissituotteita sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille.

Aloittelijoiden kannattaa tutustua erityisesti Fetish Fantasyn ja Sex & Mischiefin tuotteisiin, sillä ne on suunniteltu kevyempään BDSM:ään, joskin Fetish Fantasy tarjoaa myös astetta rajumpia tuotteita. Kokemuksen kertyessä ja ruokahalun kasvaessa Spartacus ja Master Series voivat astua kuvaan, sillä niiden tuotteet on suunnattu hardcore-harrastajille. Sex Shop -tyyppiset erotiikkaan erikoistuneet kaupat ovat parhaita paikkoja hankkia kinkyihin leikkeihin tarkoitettuja välineitä, sillä niistä löytyy yleensä myös asiantuntemusta tuotteiden käyttöön liittyen.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos iskee valinnanvaikeus, kannattaa olla rohkeasti yhteyksissä, sillä tunnemme tuotteemme hyvin, joten osaamme varmasti auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat BDSM-välineet. Kannattaa myös pitää mielessä, että jos etsit jotain tiettyä tuotetta, jota et löydä valikoimastamme, asiakaspalvelun avulla voit selvittää, josko voisimme hankkia sen verkkokauppaamme. Toivotamme sinulle mitä parhainta shoppailuintoa!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi