Dillio

Seksin tulee olla hauskaa! Sitä mieltä on myös amerikkalaisen Pipedream-tuotemerkin Dillio-tuotesarja. Siksi kaikki sarjan fantastiset dildot ovat väriltään todella huomiota herättäviä. Ostaessasi Dillio-dildon saat Pipedreamin tunnettua laatua ja nautintoa - vain vielä hauskempana. Kaikki sarjan dildot on tietenkin valmistettu Yhdysvalloissa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 8 tuotetta

Dillio - tuhmat, houkuttelevat ja kirkasväriset seksilelut

Tuotemerkin taustaa

Onko Dillio sinulle tuttu brändi? Ehkä ei vielä, mutta olet varmasti kuullut sen taustavaikuttajasta. Dillio on nimittäin yksi amerikkalaisen seksilelujätti Pipedreamin lukemattomista tytärbrändeistä. Pipedream on nykyisin yksi eroottisten tuotteiden markkinoiden ehdottomista raskassarjalaisista, mutta se aloitti toimintansa aikanaan aivan eri tuotekategoriassa. Se perustettiin 1970-luvulla pakettiauton perään, josta myytiin silloin tupakkatuotteita - mistä brändin nimikin juontaa.

Tarina ei kerro, miten piipuista päädyttiin dildoihin, seksinukkeihin ja vibraattoreihin, mutta nykyisin tuotemerkillä on tallissaan yli 40 tytärbrändiä ja se toimittaa eroottisia tuotteita yli 140 maahan, joten on täysin perusteltua kutsua sitä pesunkestäväksi seksin supervallaksi. Dillio-brändi on erikoistunut monenlaisiin kirkasvärisiin dildoihin, joista osa on muotoiltu erittäin luonnollisiksi ja toiset taas abstraktimmin. Ne tuovat makuuhuoneeseen annoksen hauskuutta ja valtavasti nautintoa.

Värikylläistä nautintoa

Pipedream on mestari valmistamaan erilaisia tuotesarjoja, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Dillio-sarjan tuotteet vetoavat varmasti eniten kirkkaita värejä rakastaviin, leikkisiin nautiskelijoihin, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän dildoleikkejä, oli kyseessä sitten soolonautinnot tai yhteiset strap-on -sessiot. Tuotteet ovat todiste siitä, ettei luonnollistenkaan tekopenisten tarvitse aina olla ihon eri sävyissä, vaan kirkkaat värit sen kun piristävät leikkejä entisestään.

Dillio-dildot sopivat mainiosti niin naisten kuin miestenkin käytettäviksi, sillä jokainen niistä sopii sekä vaginaaliseen että anaalistimulaatioon. Löytyypä sarjasta myös suosittu Double Trouble, joka on upea, U:n muotoinen kaksipäinen dildo, joka tarjoaa kumpaakin stimulaatiotyyppiä samanaikaisesti. Dildojen lisäksi tarjolla on erilaisia strap-on -valjaita, jotka ovat tietenkin yhteensopivia sarjan stopperilla varustettujen tekopenisten ja tappien kanssa. Myös kokovalikoimassa on mistä valita, joten olitpa sitten aloittelija tai täyttävän stimulaation ystävä, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Osta oma Dillio meiltä

Sinfulilta löydät Pohjoismaiden huikeimman valikoiman eroottisia leluja, tarvikkeita ja alusasuja markkinoiden parhaisiin hintoihin. Tarjolla on kaikkea, mitä suinkin voit kaivata tuhmiin seikkailuihisi ja toteuttaaksesi salaisimmatkin fantasiasi. Niinpä löydät meiltä myös Dillion pinkit ja violetit seksilelut, jotka sopivat mainiosti osaksi kenen tahansa seksilelukokoelmaa. Löydä niistä oma suosikkisi ja klikkaa se kotiin - äläkä unohda liukuvoidetta.

Jos valinnan tekeminen osoittautuu kuitenkin vaikeaksi, etkä ole ihan varma siitä, millainen tuote olisi paras juuri sinun tarpeisiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, jossa vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Tunnemme tuotteemme hyvin ja kerromme niistä ilomielin myös sinulle, jotta saat varmasti tilattua sopivat lelut itsellesi. Kaikki yhteydenotot käsitellään täysin luottamuksellisesti. Tervetuloa shoppailemaan!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi