Australian Bodycare

Australian Bodycare valmistaa suosittuja vartalonhoitotuotteita, joiden tärkeimpänä ainesosana on ainutlaatuisista hoitavista ominaisuuksistaan tunnettu aito, australialainen teepuuöljy. Hoitosarja pitää intiimialueesi terveenä ja raikkaana. Tuotteet ovat luonnostaan antibakteerisia ja tukevat intiimialueen luonnollista bakteerikantaa.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Australian Bodycare (6)
Näytä kaikki 6 tuotetta

Australian Bodycare - teepuuöljyä sisältäviä ihonhoitotuotteita

Australian Bodycare -tuotteet hoitavat ihoa luonnollisesti

Australian Bodycare on vuonna 1992 perustettu ihonhoitotuotteita valmistava yritys, jonka visio on tarjota helpotusta niin moniin iho-ongelmiin kuin vain mahdollista. Kosmetiikkayritys valmistaa hoitavia ja ihon terveyttä kohentavia tuotteita, minkä lisäksi yritys tarjoaa nettisivuillaan myös opastusta ja apua ihonhoitoa koskeviin kysymyksiin.

Tuotesarja pyrkii tarjoamaan hellävaraista hoitoa kaikkein yleisimpiin iho-ongelmiin. Tuotteissa käytetään laadukkaita raaka-aineita, jotka on annosteltu vastaamaan ihon tarpeita oireista riippuen. Yrityksen kaikissa tuotteissa käytetään tärkeimpänä ainesosana australialaisen perinnelääketieteen suosimaa teepuuöljyä. Teepuuöljyn sanotaan sisältävän luonnostaan runsaasti bakteereita tappavia ja antiseptisiä ainesosia, joilla voi hoitaa ja lievittää monia epämukavia ihosairauksia aknesta hiivatulehdukseen.

Tämän sivun valikoimasta löydät Australian Bodycare -tuotesarjan intiimihygieniaan ja karvanpoistoon suunnattuja tuotteita. Antibakteeriset ja antifungaaliset intiimihygieniatuotteet ehkäisevät punoitusta, kutinaa ja epämiellyttäviä hajuja. Ne rauhoittavat ihoa ja niiden hyödylliset ominaisuudet hoitavat ihoasi vielä pitkään käytön jälkeen.

Aboriginaalit ovat käyttäneet teepuuöljyä vuosisatoja

Australian Bodycaren mukaan sileän, hyvinvoivan ja terveen ihon salaisuus on teepuuöljyssä. Öljyä tuotetaan kauniin ja eksoottisen paperikaarnamyrtin lehdistä, joka kasvaa luonnonvaraisena Australiassa. Yrityksen sivuilla kerrotaan, että aboriginaalit ovat käyttäneet teepuuöljyä vuosisatojen ajan hoitamaan tulehtuneita haavoja ja muita ihon ongelmia. Tarinan mukaan aboriginaalit kylpivät järvessä, jonka veteen oli pudonnut lehtiä sen rannoilla kasvavasta paperikaarnamyrttimetsästä. Näin järven vesi oli parantavaa ja puhdistavaa ja paikalliset kutsuivat aluetta nimellä “healing ground” - parantava maa.

Puu myös tuoksuu raikkaan aromaattiselta, mikä tekee siitä suositun ainesosan kosmetiikkaan ja hygieniatuotteisiin. Sen voimakas ominaistuoksu haihtuu iholta nopeasti, mutta sen vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Australian Bodycare -tuotteiden teepuuöljy on täysin luonnollista ja tuotettu sekä valmistettu Australiassa. Öljy valmistetaan lehdistä hellävaraisesti höyryttämällä ja uuttamalla, jotta sen parhaat ominaisuudet säilyisivät mahdollisimman hyvin läpi koko tuotantoprosessin ja ihollesi asti.

Dermatologisesti testattuja ja vegaanisia tuotteita

Australian Bodycare testauttaa kaikki tuotteensa dermatologisesti riippumattomilla tutkimusinstituuteilla. Näin he varmistavat, että tuotteet sopivat monenlaisille ihotyypeille ja ovat ihoystävällisiä käyttää. Tuotesarjan ihonhoitotuotteet vastaavat myös EU:n tiukkoja laatuvaatimuksia kosmetiikalle.

Hellävaraisuutensa ansiosta tuotteet sopivatkin täydellisesti intiimialueiden herkälle iholle. Tämän sivun voiteet ja geelit on suunnattu hoitavaan intiimihygieniaan ja intiimialueiden karvanpoistoon, ja tuotesarjaan kuuluu myös liukuvoide. Yhtiön mukaan teepuuöljyn antiseptiset ominaisuudet ehkäisevät muun muassa näppyjen syntymistä karvanpoiston jälkeen ja auttavat säilyttämään luonnollisen bakteeritasapainon intiimialueilla. Valtaosa Australian Bodycare -tuotteista soveltuu myös vegaaneille, koska niissä ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Voit tarkistaa yksittäisen tuotteen ainesosat ja tuotetiedot klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää koskien tämän sivun ihonhoitotuotesarjaa tai muita verkkokauppamme tuotteita, tai haluat lisätietoa koskien esimerkiksi intiimihygieniatuotteita, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi