Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Australian Bodycare

Australian Bodycare valmistaa vartalonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu pitämään intiimialueesi terveenä ja raikkaana. Tuotesarja hyödyntää australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan antiseptisistä ominaisuuksistaan ja jonka uskotaan tukevan ihon luonnollista bakteerikantaa.

Australian Bodycare - teepuuöljyä sisältäviä ihonhoitotuotteita

Australian Bodycare intiimialueille

Australian Bodycare on vuonna 1992 perustettu ihonhoitotuotteita valmistava yritys, jonka visio on tarjota helpotusta niin moniin iho-ongelmiin kuin vain mahdollista. Kosmetiikkayritys valmistaa monenlaisia ihonhoitotuotteita, minkä lisäksi yritys tarjoaa nettisivuillaan myös opastusta ja apua ihonhoitoa koskeviin kysymyksiin.

Tuotesarja pyrkii tarjoamaan hellävaraista hoitoa kaikkein yleisimpiin iho-ongelmiin. Tuotteisiin valitut raaka-aineet on annosteltu vastaamaan ihon tarpeita oireista riippuen. Yrityksen kaikissa tuotteissa käytetään tärkeimpänä ainesosana australialaisen perinnelääketieteen suosimaa teepuuöljyä. Teepuuöljyn sanotaan sisältävän luonnostaan runsaasti bakteereita tappavia ja antiseptisiä ainesosia, joilla voi hoitaa ja lievittää monia epämukavia ihosairauksia aknesta hiivatulehdukseen.

Tämän sivun valikoimasta löydät Australian Bodycare -tuotesarjan intiimihygieniaan ja karvanpoistoon suunnattuja tuotteita. Antibakteeriset ja antifungaaliset intiimihygieniatuotteet ehkäisevät punoitusta, kutinaa ja epämiellyttäviä hajuja. Dermatologisesti testatut tuotteet on määritelty ihoystävällisiksi.

Aboriginaalit ovat käyttäneet teepuuöljyä vuosisatoja

Australian Bodycaren mukaan sileän, hyvinvoivan ja terveen ihon salaisuus on teepuuöljyssä. Öljyä tuotetaan kauniin ja eksoottisen paperikaarnamyrtin lehdistä, joka kasvaa luonnonvaraisena Australiassa. Yrityksen sivuilla kerrotaan, että aboriginaalit ovat käyttäneet teepuuöljyä vuosisatojen ajan hoitamaan tulehtuneita haavoja ja muita ihon ongelmia. Tarinan mukaan aboriginaalit kylpivät järvessä, jonka veteen oli pudonnut lehtiä sen rannoilla kasvavasta paperikaarnamyrttimetsästä. Näin järven vesi oli parantavaa ja puhdistavaa ja paikalliset kutsuivat aluetta nimellä “healing ground” - parantava maa.

Puu myös tuoksuu raikkaan aromaattiselta, mikä tekee siitä suositun ainesosan kosmetiikkaan ja hygieniatuotteisiin. Sen voimakas ominaistuoksu haihtuu iholta nopeasti, mutta sen vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Australian Bodycare -tuotteiden teepuuöljy on tuotettu sekä valmistettu Australiassa. Öljy valmistetaan lehdistä hellävaraisesti höyryttämällä ja uuttamalla, jotta sen ominaisuudet säilyisivät mahdollisimman hyvin läpi koko tuotantoprosessin ja ihollesi asti.

Dermatologisesti testattuja ja vegaanisia tuotteita

Australian Bodycare testauttaa kaikki tuotteensa dermatologisesti riippumattomilla tutkimusinstituuteilla. Näin he varmistavat, että tuotteet sopivat monenlaisille ihotyypeille ja ovat ihoystävällisiä käyttää. Tuotesarjan ihonhoitotuotteet vastaavat myös EU:n tiukkoja laatuvaatimuksia kosmetiikalle.

Hellävaraisuutensa ansiosta tuotteet sopivatkin täydellisesti intiimialueiden herkälle iholle. Tämän sivun voiteet ja geelit on suunnattu hoitavaan intiimihygieniaan ja intiimialueiden karvanpoistoon, ja tuotesarjaan kuuluu myös liukuvoide. Yhtiön mukaan teepuuöljyn antiseptiset ominaisuudet ehkäisevät muun muassa näppyjen syntymistä karvanpoiston jälkeen ja auttavat säilyttämään luonnollisen bakteeritasapainon intiimialueilla. Valtaosa Australian Bodycare -tuotteista soveltuu myös vegaaneille, koska niissä ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Voit tarkistaa yksittäisen tuotteen ainesosat ja tuotetiedot klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää koskien tämän sivun ihonhoitotuotesarjaa tai muita verkkokauppamme tuotteita, tai haluat lisätietoa koskien esimerkiksi intiimihygieniatuotteita, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful