Flutschi

Orionin tunnetuista intiimituotteista on moneen lähtöön. Flutschi-liukuvoiteella on silkinpehmeä jellymäinen koostumus, joka liukastaa todella pitkään. Tutustu eri variantteihin, hierontaöljyä unohtamatta. Kaikki Flutschi-tuotteet on valmistettu Saksassa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 5 tuotetta

Flutschi - riittoisat klassikkoliukuvoiteet tuhmiin leikkeihin

Flutschi-liukuvoide sujuvoittamaan seksileikkejä

Orionin klassikkotuotemerkki Flutschi on sujuvoittanut monien seksielämää jo vuosikymmenien ajan. Saksassa valmistettu liukkari on koostumukseltaan silkinpehmeää, jellymäistä ja uskomattoman riittoisaa. Se on varma valinta tuhmiin leikkeihin ja sopii kondomien kanssa käytettäväksi. Valikoimasta löytyy tuotteita myös haastavamman extreme-seksin harrastajille.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan mennä äärimmäisyyksiin nauttiaksesi Flutschi-liukuvoiteen ominaisuuksista. Liukkari on ehdottomasti yksi tavallisimmista intiimituotteista, ja kondomien ohella myös monen yleisin hankinta eroottisten tuotteiden osastolta. Se tekee yhdynnästä sujuvampaa ja turvallisempaa, mutta ennen kaikkea entistäkin nautinnollisempaa ja miellyttävämpää.

On yleinen harhaluulo, että liukkariin tulee tarttua vasta, kun ei liukastu omasta takaa, tai vain jos haluaa kokeilla anaaliseksiä. Todellisuudessa siitä on hyötyä ihan jokaiselle ja kaikenlaisessa eroottisessa kanssakäymisessä. Sitä voi käyttää esimerkiksi intiimihierontaan esileikin aikana, itsetyydytykseen tai seksilelujen kanssa. Anaaliseksissä ja -leikeissä se on totta kai välttämätön varuste, jota tulisi aina käyttää runsaasti.

Tuhmalta tuoksuvia ja riittoisia tuotteita

Flutschi-liukuvoiteiden valikoimasta löytyy tuotteita moniin eri tarpeisiin. Useissa merkin tuotteissa on vesipohjainen koostumus, joka sisältää myös silikonia sopivassa suhteessa. Tämän tyyppisiä liukkareita kutsutaan hybridiliukuvoiteiksi. Ne ovat todella riittoisia ja silkinpehmeitä, säilyttävät liukkautensa pitkään ja tuntuvat hauskan hyytelömäiseltä. Ne sopivat erinomaisesti ei-silikonisten seksilelujen kanssa käytettäväksi ja pitkiin, kiireettömiin ja kiihkeisiin eroottisiin leikkeihin. Löydät valikoimasta myös tuotteita, jotka sopivat täydellisesti anaaliseksiin ja myös haastavampiin koitoksiin, kuten fistaukseen.

Yksi Flutschin liukuvoiteiden erityisominaisuuksista on niiden tuoksu. Monet niistä tuoksuvat hieman hajuvesien salaiselta ainesosalta, ambralta, jonka uskotaan nostattavan intohimoja entisestään. Se luo erityistä tunnelmaa eroottisiin hetkiin.

Sekä valikoiman liukkareita että nimenomaan hierontaan tarkoitettuja tuotteita voi käyttää eroottiseen kokovartalohierontaan, esimerkiksi nautinnollisen esileikin aikana. Tuotteet eivät ole rasvaisia eivätkä tahmaa, joten ne tuntuvat miellyttävän liukuvilta vartalolla ja intiimialueidesi iholla.

Dermatologisesti testattuja ja kondomiturvallisia

Flutschi-tuotemerkin liukuvoiteet on testattu dermatologisesti. Oikeaa tuotetta valitessa kannattaa tarkistaa ainesosaluettelo, niin tiedät sopiiko se yhteen seksilelujesi kanssa. Osa Flutschi-liukuvoiteista sisältää hieman silikonia, mikä tekee niistä liukuvampia ja riittoisampia, mutta on hyvä huomata, että silikonia sisältävät liukkarit eivät sovellu silikonisten seksilelujen kanssa käytettäviksi. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä niitä voi käyttää huoletta muun muassa kumisten, vinyylisten, muovisten, lasisten ja metallisten lelujen kanssa, seksistä puhumattakaan.

Flutschi-liukuvoiteet ovat pääsääntöisesti kondomiturvallisia. Tuotteet, jotka sisältävät öljyä, eivät sovi lateksikondomien tai kumisten lelujen kanssa käytettäviksi. Löydät merkinnän kondomiturvallisuudesta, kun katsot yksittäisen tuotteen tiedot. Löydät ne klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien tuotteiden ainesosia tai muita tuotteitamme, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme auttaa sinua sopivan tuotteen löytämisessä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi