Leg Avenue

Leg Avenue valmistaa naisellisia alusasuja, joiden päämääränä on saada naiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Leg Avenue -design on seksikästä ja hienostunutta, joten pukeutuessasi tuotemerkin alusasuihin olet takuulla tyylikäs. Hemmottele itseäsi ja viettele kumppanisi. Löydä omat suosikkisi täältä.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 37 tuotetta
Olet nähnyt 37 yhteensä 37 tuotteesta

Leg Avenue - viettelevän ylelliset alusasut ja sukat

Leg Avenue?

Jos suosittu Leg Avenue -tuotemerkki ei ole sinulle jo ennestään tuttu, on korkea aika tutustua heidän ajattomaan ja ennen kaikkea seksikkääseen tuotevalikoimaansa. Tuotemerkki perustettiin Los Angelesissa pienenä perheyrityksenä, joka erikoistui naisten sukkien valmistamiseen ja myyntiin markkinoilla ja kioskeissa. Heidän tuotteensa saivat kuitenkin niin paljon suosiota, että viimeisen vuosikymmenen aikana tuotemerkistä on tullut yksi markkinoiden johtavista sukkien ja alusasujen valmistajista. Nykyisin Leg Avenue myy ainutlaatuisia tuotteitaan asiakkailleen ympäri maailmaa sloganilla “Me teemme naiset kauniiksi”. Brändin alusasut ja sukat on valmistettu kiinnittäen huomiota laatuun, leikkaukseen ja materiaalivalintoihin, ja ne vetoavat erityisesti moderneihin naisiin, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Leg Avenue on toisin sanoen innovatiivinen ja ainutlaatuinen brändi, jolla on upea tarina ja säkenöivä tuotevalikoima, jota ilman et todellakaan pärjää, jos haluat pitää seksikkään alusasukokoelmasi ajan tasalla.

Sukat ja sukkanauhaliivit

Sinful.fi:stä löydät huippuhyvän ja laadukkaan valikoiman eroottisia asuja. Meiltä löytyy tyylejä joka lähtöön ja kaikille vartalotyypeille. Kaikki myymämme tuotteet vastaavat korkeita design- ja laatuvaatimuksiamme. Siksi olemme valinneet myös Leg Avenuen tuotteita valikoimaamme. Kuten brändin nimestä ja tarinasta voi päätellä, sukat ovat iso osa Leg Avenuen yritystä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman sekä sukkia että sukkanauhaliivejä, joiden tyyli vaihtelee romanttisesta kinkyyn. Lisäksi valikoima sisältää klassisia verkkosukkia, jotka sopivat täydellisesti yhteen rooliasujen ja mekkojen kanssa, naisellisia sukkahousuja varustettuna seksikkäällä, pystysuoralla takasaumalla, 50-luvulta inspiraationsa saaneita vintage-tyylisiä stay-up -sukkia ja romanttisia, röyhelöreunaisia nilkkasukkia. Jos haluat viimeistellä tyylisi, voit pukea sukkien kaveriksi vastustamattoman sukkanauhaliivin, joka imartelee ja korostaa muotojasi parhaalla mahdollisella tavalla. (Seksi)kumppanisi ei takuulla pysty pitämään näppejään kurissa!

Bodyt, chemiset ja catsuitit

Pukeutuessasi Leg Avenuen sukkiin et voi välttää sääriesi joutumista huomion keskipisteeksi kaupungilla. Mutta jos toivot vieläkin enemmän - esimerkiksi kumppanisi ilahduttamista tuhmalla yllätyksellä - kannattaa tutustua myös tuotemerkin fantastisiin alusasuihin. Valikoimasta löytyy koko vartalon peittäviä haarattomia bodystockingeja, aistillisia punaisia pitsi-chemisejä yhteensopivilla stringeillä, pitsiä ja läpikuultavaa mesh-materiaalia yhdisteleviä babydolleja ja kinkyjä alusasusettejä, joissa halterneck-rintaliivit yhdistetään haarattomiin alushousuihin. Jokaisella tuotesivulla on myös selkeä kokotaulukko, jonka avulla sinun on helppo valita juuri sinulle sopivat sukat ja alusasut. Jos haluat ostaa eroottisia alusasuja lahjaksi tai haluat tietää enemmän tuotevalikoimastamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Teemme kaikkemme, jotta ostokokemuksesi Sinful.fi:ssä olisi mahdollisimman onnistunut.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi