System JO

System JO on valmistanut eräitä markkinoiden parhaista liukuvoiteista ja intiimihoitotuotteista vuodesta 2003 lähtien. Amerikkalainen System JO käyttää vain parhaita, korkealaatuisimpia raaka-aineita suosituissa ja testejä voittaneissa liukuvoiteissaan.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
System JO (22)
Näytä kaikki 24 tuotetta
Olet nähnyt 24 yhteensä 24 tuotteesta

System JO - palkitut, laadukkaat liukuvoiteet ja intiimihoitotuotteet

System JO -tuotemerkin historiaa

Amerikkalainen System JO on United Consortiumin omistuksessa oleva tuotemerkki, joka on jo vuodesta 2003 lähtien kehittänyt ja toimittanut seksuaalisia apuvälineitä niin asiakkaille kuin jälleenmyyjillekin kaikkialla maailmassa. System JO:n historia ulottuu itse asiassa jo vuoteen 1999. Silloin nimittäin joukko turhautuneita lääkäreitä otti yhteyttä United Consortiumiin, sillä he kaipasivat epätoivoisesti apuvälinettä naisille, jotka kärsivät toistuvasti emättimen kuivuudesta. United Consortium oli siinä vaiheessa ollut jo miltei kolmen vuosikymmenen ajan johtava terveys- ja hoitotuotteiden toimittaja globaaleille markkinoille.

Yrityksen valmistama ratkaisu osoittautui niin silkkiseksi ja tehokkaaksi liukuvoiteeksi, että siitä tuli nopeasti huippusuosittu niin naisten kuin miestenkin joukossa - ikään katsomatta. Sillä osuttiin varsinaiseen kultasuoneen, sillä vastaavaa tuotetta joka sopi sekä makuuhuoneisiin että lääketieteelliseen käyttöön ei vielä markkinoilta löytynyt. Niinpä System JO näki päivänvalon. Nykyisin se on vakaasti markkinoiden suosituimpien liukuvoiteiden ja intiimituotteiden joukossa. Tuotesarjaan kuuluu huippulaadukkaita, palkittuja liukuvoiteita, orgasmigeelejä, karvanpoistovaahtoja, hierontaöljyjä sekä intiimivoiteita.

Liuku- ja orgasmivoiteet

Liukuvoiteet ovat edelleen eräitä System JO:n ehdottomia bestsellereitä. Suosio pohjautuu ensisijaisesti siihen, että tuotemerkin kaikissa tuoteryhmissä käytetään yksinomaan parhaita saatavilla olevia ainesosia. Lippulaivatuotteena toimii Organic-luomuliukuvoide, joka - kuten nimestäkin voi jo päätellä - on 100% luonnonmukainen eikä sisällä glyseriiniä, parabeeneja tai öljyjä. Voide on koostumukseltaan paksua ja pehmeää, liukastaa pitkäkestoisesti eikä tahmaa. Sille on myönnetty USDA-luomusertifikaatti ensimmäisenä liukuvoiteena maailmassa. Joten jos sinä (tai kumppanisi) etsit liukuvoiteiden ehdotonta kuningatarta, System JO on ansainnut vakituisen paikan yöpöydän laatikossa.

Toinen suosittelun ansainnut bestselleri on Warm and Buzzy Klitorisvoide, joka sekin on valmistettu luonnollisista ainesosista. Se soveltuu niin esileikkiin, suuseksiin kuin yhdyntäänkin. Kiihottavalla voiteella on stimuloiva vaikutus klitorikseen, joten sen avulla nainen pääsee kokemaan kohonnutta tuntoherkkyyttä, mikä tekee hänet vastaanottavaisemmaksi rakastaville kosketuksille. Voide on ehdoton klassikko, jonka avulla luvassa on valtavasti iloa ja orgasmeja.

Intiimihoitotuotteet

Toinen System JO -klassikko on intiimihoitoon tarkoitetut tuotteet niin miehille kuin naisillekin. Esimerkiksi Organic Luonnonmukainen Suihke Naisille on täydellinen tuote naisille, jotka tekevät pitkää päivää töissä, ovat fyysisesti aktiivisia päivän mittaan tai vain haluavat tuntea itsensä puhtaaksi ja hyväntuoksuiseksi myös alapään seudulla. Toki se on myös oivallinen apuväline pikaiseen raikastukseen ennen seksiä. Suihke on valmistettu luonnollisista kasviuutteista ja se tuoksuu kutsuvasti sitrukselta ja kamomillalta. Sitä voi käyttää kaikkialla vartalolla.

Emättimen kuivuutta vastaan taistelee puolestaan Renew Vaginal Moisturiser, joka sisältää mm. E-vitamiinia, aloe veraa, bisabololia ja kurkkua. Se kosteuttaa kuivuudesta kärsiviä soluja ja auttaa löytämään luonnollisen kosteustasapainon.

Total Bodyshave Geeli sopii niin miehille kuin naisillekin. Paksun ja pehmeän geelin avulla voi sheivata niin sääret, kainalot kuin intiimialueetkin. Se ehkäisee ihoärsytystä ja punoitusta ja soveltuu mainiosti myös päivittäiseen käyttöön.

Kannattaa myös testata tuotemerkin suositut makuliukuvoiteet, joista löytyy niin perinteisiä makuja kuin todella eksoottisiakin vaihtoehtoja. Miltä kuulostaisivat vaikkapa erilaiset jälkiruoat liukkarin muodossa? Gelato-sarjassa on tarjolla niin tiramisua, suolakaramellia kuin crème brûléetakin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi