Manix SKYN

Haluaisitko harrastaa turvaseksiä, mutta koet, että kondomit vievät pois ihokosketuksen aikaansaaman intensiivisen tuntemuksen? Onneksi vaihtoehtoja on tarjolla. Suosittu kondomituotemerkki Skyn valmistaa nimittäin lateksittomia versioita aivan erityisestä materiaalista, joka mahdollistaa ohuemmat, pehmeämmät ja joustavammat kortongit. Lue lisää Skynistä sivultamme, josta löydät myös laajan valikoiman näitä suosittuja laatutuotteita.

Olet nähnyt 1 yhteensä 1 tuotteesta

Skyn - Lateksittomat, ohuen ohuet kondomit

Mikä tekee Skyn-kondomeista erikoisia?

Valmistaudu aivan ennenkokemattomaan turvaseksikokemukseen. Ultraohuiden Skyn-kondomien avulla pääset niin lähelle ihokosketuksen tuntemusta kuin kumin kanssa ylipäänsä on mahdollista. Toisin sanoen saat kaikki turvaseksin edut, mutta et joudu uhraamaan sitä intiimiä, intensiivistä tunnetta, jonka ihon kosketus toisen ihoa vasten saa aikaan. Voiko parempaa ollakaan?

Suurin ero Skynin ja muiden tuotemerkkien välillä on yksinkertaisesti se erityinen, mullistava materiaali, josta nämä laatukondomit on valmistettu. Ensinnäkin, Skynin kortongit ovat täysin lateksittomia, mikä tarkoittaa sitä, että ne sopivat lateksiallergikoille ja tietenkin myös kenelle tahansa muulle, joka haluaa välttää mahdollisia allergeeneja tai ei tiedä, onko seksikumppanilla mahdollisesti lateksiyliherkkyys. 

Tämä erityinen materiaali tuntuu lisäksi tavallista lateksikondomia pehmeämmältä ja joustavammalta, mutta sillä on silti samat suojaavat ominaisuudet kuin lateksilla. Näin ollen ei todellakaan tarvitse olla huolissaan seksitaudeista tai ei-toivotusta raskaudesta, kun Skynin kondomit ovat käytössä. Ne ovat aivan yhtä turvallisia kuin muidenkin tuotemerkkien kumit, vaikka hädin tuskin tunnet niitä käytössä.

Lateksiton Sensoprene

Skynin omistaa australialainen LifeStyles Healthcare, jonka valikoimasta löytyy muitakin kondomituotemerkkejä, mutta lisäksi myös liukuvoiteita sekä seksileluja niin miehille kuin naisillekin. Yritys sai alkunsa jo vuonna 1905, jolloin Eric Ansell alkoi valmistaa kumeja Richmondissa, Australiassa. Nykyisin LifeStyles Healthcare on maailman toiseksi suurin kondomivalmistaja, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa.

Skyn-tuotemerkin kondomit on valmistettu lateksittomasta, synteettisestä polyisopreenimateriaalista nimeltä Sensoprene. Ohut materiaali on miltei huomaamatonta iholla mukautuen hyvin sen muotoihin, joten näitä kortonkeja ei juurikaan huomaa käytössä. Lisäksi Sensoprene on hajultaan täysin neutraalia, mikä lisää kokemuksen luonnollisuutta entisestään.

Näistä suosituista kumeista on saatavilla eri kokoja ja malleja, joten löydät niistä takuulla myös itsellesi sopivat versiot. Ohuuden ja hajuttomuuden lisäksi ne ovat täysin vegaanisia, joten niitä voi käyttää kaikin puolin hyvällä omallatunnolla. Jokainen niistä on varustettu säiliöllä ja liukastettu liukuvoiteella. Voit lukea kortsuista lisää klikkaamalla niiden tuotekuvaukseen, josta löytyy myös eri mallien tarkemmat tiedot.

Muista liukuvoide

Jos haluat saada turvaseksikokemuksestasi kaiken ilon irti, kannattaa kumin pinnalle levittää lisää liukuvoidetta, vaikka kyse olisikin jo valmiiksi liukastetusta mallista. Tämä pätee yhtä lailla lateksista valmistettuihin versioihin kuin lateksittomiinkin. Liukuvoide saa taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta suojaavan välineen tuntumaan vieläkin luonnollisemmalta. 

Vesipohjainen liukuvoide on useimmiten paras vaihtoehto kortsun pinnalle, mutta voit valita myös silikonipohjaisen voiteen, jos kaipaat pitempikestoista liukastusta leikkeihisi. Tarkista yhteensopivuus kuitenkin tuotepakkauksesta ennen kuin sivelet liukkaria kortongin pinnalle. Muista kuitenkin, että silikonipohjaista liukkaria ei kannata käyttää, jos leikeissä on mukana myös silikonista valmistettuja leluja.

Jos kaipaat lisätietoja kortongeista yleensä sekä vinkkejä siihen, millainen suojaväline olisi paras juuri sinun tarpeisiisi, kannattaa tutustua ultimaattiseen kondomioppaaseemme. Se sisältää valtavasti hyödyllistä tietoa näistä suosituista ehkäisyvälineistä. Ja jos senkin jälkeen jää vielä kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiatuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi