Orion

Saksalainen pitkän linjan seksileluvalmistaja Orion tarjoaa jännittävän valikoiman upeita tuotteita niin ensimmäistä leluaan etsiville uteliaille aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin. Orion-seksileluille yhteistä on se, että ne ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä kerrasta toiseen. Tältä sivulta löydät tuotteita, joiden avulla piristät varmasti sekä arkeasi että viikonloppuja.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 86 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 86 tuotteesta
Näytä lisää

Orion on seksilelutuotemerkki täynnä erotiikkaa ja historiaa

Orion on ollut kuvioissa jo vuosikymmeniä

Orion on poikkeuksellisen pitkäikäinen ja vaiherikas toimija seksilelujen saralla. Yrityksen tarina alkaa jo 1940-luvulla Saksassa Flensburgin kaupungissa. Pilotti ja naisten seksuaaliterveyden puolestapuhuja Beate Uhse-Rotermund perusti postimyyntiyrityksen, joka myi kondomeja ja ehkäisystä valistavia avio-oppaita. Yritys lisäsi vuosien varrella enemmän seksiin ja erotiikkaan liittyviä tuotteita valikoimaansa. 1950-luvulla he lanseerasivat muun muassa suositut alusvaatetuotemerkki Cottellin ja kondomimerkki Securan, jotka kukoistavat vielä tänäkin päivänä.

Orion vakiintui yrityksen nimeksi vasta 1980-luvulla, mitä ennen yritys jakautui kahdeksi erilliseksi yritykseksi, joista toinen, perustajan mukaan nimetty Beata Uhse, on myös yhä toiminnassa. Berliinin muurin romahtaminen toi yritykselle jo samana päivänä hurjan asiakasryntäyksen ja tilausmäärät kertyivät jonoksi asti.

Monien vaiheiden kautta yritys on kasvanut todelliseksi seksilelujätiksi ja postimyynnin lisäksi heillä on laaja verkkokauppa ja lukuisia kivijalkaliikkeitä. Vuonna 2014 heistä tuli innovatiivisen ja vallankumouksellisen Womanizer-tuotemerkin virallinen jälleenmyyjä.

Lähde tutkimusmatkalle erilaisten seksilelujen viidakkoon

Koska Orion on ollut kuvioissa jo pitkään, he ovat ajan myötä kehittäneet uskomattoman laajan ja monipuolisen valikoiman seksileluja jokaiseen makuun ja monien nautittavaksi. Klassisten dildojen ja vibraattoreiden lisäksi löydät muun muassa tehokkailla moottoreilla varustettuja suihinottokoneita, pehmeitä mutta lujia bondageköysiä ja totta kai yrityksen historiaakin ajatellen merkittäviä tuotteita - kondomeja. 

Orion-seksilelut erottuvat kilpailijoistaan tuotteiden korkealla laadulla ja monen vuoden asiantuntemuksella. Eroottisista tuotteista näkee, että ne on suunniteltu huolella ja tarkasti asiakkaiden tarpeita kuunnellen - ulkonäköä ja tuntumaa unohtamatta. Valikoiman tuotteista löytyy jotain kivaa niin uteliaille aloittelijoille kuin kokeneemmillekin nautiskelijoille. Sen lisäksi yritys tarjoaa sivuillaan seksiin ja erotiikkaan liittyviä neuvoja muun muassa blogin muodossa.

Joten olit sitten nainen, mies, muunsukupuolinen tai BDSM-harrastaja, löydät valikoimasta varmasti jotain laadukasta, kiehtovaa ja hyväksi havaittua, oli kyseessä sitten tuhma ja aidonkaltainen dildo tai kiihottavan kivuliaat nänninipistimet.

Orion-seksilelut tarjoavat eroottisia elämyksiä jokaiseen makuun

Jos olet aivan uusi seksilelujen saralla, Orion-seksilelut antavat sinulle hyvän katsauksen siihen, mitä kaikkea on tarjolla. Löydät hyvinkin perinteisiä ja monien hyväksi havaitsemia malleja sekä upeasti muotoiltuja moderneja nautintovälineitä, jotka hivelevät kehosi nautintopisteiden lisäksi myös esteettistä silmää. Joten kannattaa tutustua ajan kanssa mielenkiintoiseen valikoimaan, niin saatat löytää jopa jotain aivan uutta, mistä et edes aiemmin tiennyt nauttivasi.

Jos et löydä Orionin valikoimasta etsimääsi, kannattaa tutustua myös muuhun verkkokauppamme virtuaalisten hyllyjen laajaan valikoimaan. Me Sinfulilla haluamme inspiroida asiakkaitamme leikkisämpään ja nautinnollisempaan seksielämään, joten tarjoamme sivuillamme mahdollisuuden tutustua lukuisiin tuotemerkkeihin ja toinen toistaan jännittävämpiin tuotteisiin.

Jos haluat nähdä yksittäisen tuotteen tarkemmat tuotetiedot, klikkaa tuotekuvaukseen. Asiakaspalvelumme on myös aina valmis auttamaan, jos sinulla on kysyttävää joko tämän sivun tuotteista tai muista verkkokauppamme eroottisista tarvikkeista.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi