TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Billy Boy

Etsitkö kondomeja, jotka hyvän istuvuuden lisäksi ovat myös hauskannäköisiä ja tarjoavat aidonkaltaista tuntumaa? Siinä tapauksessa luonnonlateksista valmistetut saksalaiset Billy Boy -kondomit ovat osuva valinta. Valikoimasta löytyy värejä, makuja ja stimuloivia muotoja rikastuttamaan teidän molempien kokemusta.

Billy Boy - Leikkisä valikoima kondomeja

Mikä on Billy Boy?

Billy Boy on saksalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut kondomien tuotantoon jo vuodesta 1990 lähtien. Aidonkaltaista tuntumaa tarjoavat kortongit valmistetaan Saksassa ja sieltä niitä myydään vientitavarana moniin maihin. Yritys valmistaa myös liukuvoiteita ja seksileluja, mutta omaperäiset kortsut ovat juuri se, mistä heidät tunnetaan parhaiten sekä Saksassa että muualla maailmassa.

Billy Boyn alkuperäinen idea oli tuoda markkinoille tuotteita, jotka eivät olisi kliinisen tylsiä kumeja, vaan värikkäitä, maukkaita ja myös hieman muita kondomimerkkejä tuhmempia. Provosoiva markkinointistrategia ja erottuva nimi tekivätkin tuotemerkistä hetkessä tunnetun 1990-luvulla, etenkin nuorten käyttäjien joukossa.

Vuonna 2010 yrityksen koko tuotanto siirtyi kotimaahansa Saksaan, jotta olisi helpompaa valvoa, että tuotanto vastaa kondomituotteiden valmistusta koskevan tiukan lainsäädännön vaatimuksia. Ei siis ole epäilystäkään, etteikö kyseessä olisi erittäin laadukas tuotemerkki, joka ottaa huomioon myös seksin leikkisän puolen. Tuotteiden valmistusmateriaali on luonnonlateksi, joka takaa, että ne tuntuvat käyttäessä huomaamattomilta, mutta ovat silti turvallisia ja kestäviä.

Paljon tuhmia vaihtoehtoja

Billy Boy -merkkiset kumit tarjoavat paljon vaihtelua mitä tulee väriin, makuvaihtoehtoihin ja stimuloivaan pintarakenteeseen, joten jokaiseen makuun löytyy jotain. Saksalainen merkki erottuu kilpailijoistaan myös sillä, että heidän tuotteensa ovat paljon värikkäämpiä, hauskempia ja kinkympiä muotoilultaan, minkä voit varmasti pistää merkille avatessasi kondomipaketin.

Tuhmien vaihtoehtojen joukosta löytyy tuotteita, jotka parantavat seksikokemusta molemmille osapuolille - ja suojaavat tietenkin myös raskaudelta ja seksitaudeilta. Tuotemerkiltä löytyy jopa kondomin ja penisrenkaan yhdistelmä, joka todella lisää nautintoa petipuuhiin. Penisrengasosa tarjoaa nimittäin jäykemmän ja pitkäkestoisemman erektion. Samalla tämä hybridikondomi on todella kestävä ja laadukas, joten voit keskittyä huoletta silkkaan hauskanpitoon. Se myös pysyy paikallaan erittäin jämäkästi, vaikka leikkinne yltyisivät kuinka villeiksi.

Jos valitset Billy Boyn kun haluat nauttia turvallisesta seksistä, voit iloita samalla myös valikoiman tarjoamasta vaihtelusta. Näin sinä ja kumppanisi voitte kokeilla joka kerta jotain hieman uutta ja erilaista.

Käytä sopivaa liukuvoidetta

Koska Billy Boy -kondomit on valmistettu luonnonlateksista, ne istuvat todella hyvin ja tarjoavat siksi myös hyvää ja luonnollista tuntumaa seksiin. Pakkauksen mukana tulee myös hieman liukuvoidetta ja osa kumiukoista onkin jo valmiiksi liukastettuja, jotta kokemus olisi teille molemmille entistäkin nautinnollisempi. Jos liukuvoidetta käyttää oikein kunnolla, se tekee kokemuksesta entistäkin herkullisemman, ja tuskin edes huomaatte käytössä olevaa suojaavaa kumia.

Jos kaipaatte lisää liukastetta petipuuhiinne, kannattaa valita vesipohjainen tuote. Sen lisäksi, että se tuntuu kaikkein luonnollisimmalta kostukkeelta, se on myös lateksikondomeille turvallisin vaihtoehto. Öljyä sisältävät liukasteet eivät sovi lateksituotteiden kanssa käytettäviksi, koska ne haurastuttavat luonnonkumista pintaa ja se ei ole tietenkään turvaseksin kannalta hyvä tai toivottu asia.

Jos sinulla on kysyttävää koskien tuotteitamme tai vaikka tiettyä tuotemerkkiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme antaa opastusta tuotteiden käytössä ja valitsemisessa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful