TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Shunga

Shunga Erotic Art -tuotteet on suunnattu rakastavaisille, joille erotiikka on yksi taiteen muoto. Filosofia tuotteiden taustalla onkin se, että ne yhdistävät rakastavaiset ja lisäävät heidän seksuaalista nautintoaan. Valikoimasta löytyy mm. öljyjä ja voiteita.

Shunga Erotic Art - aistilliset nautintotuotteet parempaan seksiin

Shunga-tuotemerkin historiaa

Kun tuotemerkin nimi on Shunga, mieleen tulee monenlaisia assosiaatioita geishoihin, suitsukkeeseen ja kama sutraan. Brändin syntytarina alkaa kuitenkin jostain aivan muualta kuin Kaukoidästä. Shunga Erotic Art perustettiin nimittäin kahden kanadalaisen toimesta vuonna 2000. Sylvain Séguin toimi designerina ja Manon Vallée työskenteli konseptien kehittämisen ja johtamisen parissa kosmetiikkateollisuudessa. Tämä Montrealista ponnistava pari oli aloittanut yrittäjätaipaleensa alunperin jo vuonna 1988, jolloin he perustivat yhdessä ylellisiin kosmetiikkatuotteisiin erikoistuneen Eau Zone Oils & Fragrances -yrityksen.

Siitä tuli niin suosittu, että 12 vuoden jälkeen yrittäjäpari päätti lanseerata sille tytärbrändin, joka keskittyisi intiiminautintotuotteisiin perustuen heidän omaan filosofiaansa rakkaudesta taidemuotona. Niin syntyi Shunga Erotic Art, jonka tuotteet on suunniteltu pääosin pariskunnille, jotka haaveilevat vaihtelusta seksielämäänsä ja parisuhteensa intimiiyden, aistillisuuden ja läheisyyden viemisestä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Shungan tuotteet ovat täydellinen valinta, mikäli olette uteliaita ja valmiita lähtemään tutkimusmatkalle niin toisiinne kuin laajemminkin seksuaalisuuden ihanaan nautintojen maailmaan.

Eroottista hierontaa

Yksi todella fantastinen tapa lisätä läheisyyttä parisuhteeseen on kokeilla eroottista hierontaa osana esileikkiä. Shungalta löytyy erilaisia hierontaöljyjä, joiden avulla voitte hyväillä toistenne vartaloa. Ihoa hoitavia ja pehmentäviä ainesosia sisältävät öljyt tuoksuvat herkulliselle ja jättävät ihon miellyttävän tuntuiseksi hieronnan jälkeen. Aloittakaa hieromalla toisianne kevyesti kaulan alueelta ja korvalehdiltä, liikutellen sen jälkeen käsiä hitaasti alaspäin vartaloa pitkin. Keskittykää erityisesti erogeenisiin alueisiin, kuten solisluiden alueeseen, rintoihin, pakaroihin, sisäreisiin, alaselkään ja polvitaipeisiin. Intiimialueet kannattaa jättää hieronnassa aivan viimeisiksi, jotta nautintoa voi pitkittää kunnolla.

Voitte myös heittäytyä kokovartalohierontaan täysillä eroottiseen, japanilaiseen nuru-tyyliin, jossa kumppanin vartaloa hierotaan omalla, koko vartalon mitalta. Silloin kannattaa kuitenkin varustautua kosteutta läpäisemättömällä lakanalla, joka huolehtii siitä, ettei öljy tahri asiaankuulumattomia pintoja. Molempien rentouduttua täysin olette valmiita nauttimaan toisistanne perusteellisesti ja pitkään, mikä tekee teistä myös vastaanottavaisempia orgasmeille.

Stimuloivia voiteita

Shunga Erotic Art -tuotemerkin valikoimasta löytyy toki muutakin kuin silkinpehmeitä, tuoksuvia hierontaöljyjä. Tarjolla on myös stimuloivia voiteita ja geelejä, joita voi käyttää seksuaalisina apuvälineinä, jos sinun on vaikea saada orgasmia tai kaipaat lisää tuntoherkkyyttä vartalosi intiimialueille. Kiihottavat voiteet ja geelit toimivat siten, että niiden aktiiviset ainesosat kiihdyttävät paikallisverenkiertoa, jolloin vain muutaman pisaran avulla kosketukset klitoriksen, G-pisteen tai peniksen alueella saavat sinut tai kumppanisi kiemurtelemaan nautinnosta. Löytyypä tuotemerkiltä myös yksinomaan miehille suunnattuja tuotteita, joiden avulla erektion säilyttäminen onnistuu pitempään eikä siemensyöksy lähde liikkeelle niin helposti. Tuotteiden avulla voitte parantaa seksielämänne laatua monilla eri tavoilla.

Kaikki tuotemerkin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Kanadassa. Tuotepakkauksia koristavat upeat, perinteiset Shunga-taidekuvat, josta brändi on myös ottanut nimensä. Vuosien saatossa tuotemerkki on palkittu monilla erotiikka-alan palkinnoilla, mikä osaltaan kertoo sen suosiosta. Joten jos parisuhteeseenne mahtuu lisää läheisyyttä ja intiimiyttä, kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan tämän huippulaadukkaan brändin vietteleviä tuotteita, jotta voitte löytää niistä omat suosikkinne.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful