TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Gun Oil

Gun Oil on amerikkalainen tuotemerkki, joka valmistaa liukuvoiteita ja muita intiimihoitotuotteita miehille. Valitse vesi- tai silikonipohjainen vaihtoehto, tai kokeile hybridiliukuvoidetta, jossa yhdistyy kummankin parhaat puolet.

Gun Oil - maskuliiniset liukuvoiteet itsetyydytykseen ja seksiin

Sotilaallista luistoa

Heti alkuun on todettava, että Gun Oil -tuotemerkin tarina on liian hyvä, jotta sen voisi jättää kertomatta. Kuwaitin komennuksen jälkeen entinen sotilaskomentaja sai välkyn idean. Hän nimittäin muisti varsin hyvin, miten hänen amerikkalaiset sotilaskollegansa käyttivät CLP:tä (“Cleans, Lubes and Protects”, tarkoitettu aseiden puhdistamiseen ja voiteluun) liukuvoiteena nauttiessaan “oman käden oikeudesta”. Armeijan voiteluaine osoittautui erinomaiseksi sooloseksin liukastajaksi, sillä se liukastaa todella tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Niinpä entinen sotilaskomentaja päätti jalostaa CLP:tä lisäämällä siihen aloe veraa ja E-vitamiinia sekä vaihtamalla muut ainesosat allergiaa aiheuttamattomiin versioihin.

Jotta lopputulos olisi paras mahdollinen, tuotemerkin perustaja yhdisti voimansa johtavien asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa kehittääkseen luodinkestävän kaavan liukkarille (sotilaat eivät tunnetusti jätä mitään puolitiehen), ja niin Gun Oil -liukuvoiteet näkivät päivänvalon. Gun Oil on (tietenkin) valmistettu Yhdysvalloissa ja brändi tunnetaan nykyisin eräänä markkinoiden suosituimmista liukuvoiteiden ja muiden seksiin liittyvien intiimihoitotuotteiden valmistajana.

Enimmäkseen miehille, mutta…

Jos vilkaiset Gun Oil -tuotevalikoimaa, tulee nopeasti selväksi, että se on suunnattu ensisijaisesti miehille. Brändin myydyimmät liukuvoiteet on pakattu koboltinsinisiin tai mustiin pulloihin, jotka on varustettu oranssilla korkilla. Pulloissa olevat tekstit on kirjoitettu kulmikkaalla fontilla, jossa on luodinreikiä, ja itse pulloistakin tulee lähinnä mieleen patruunat. Ulkomuoto on kaikin puolin sotilaallinen, joten tämän maskuliinisempia tuotepakkauksia on vaikea kuvitella.

Vaan juuri kun ehdimme ajatella, että entisellä sotilaskomentajalla oli silmää vain miesten tarpeisiin suunnatuille voiteluaineille, brändi lanseerasi naisille suunnatun tuotesarjan. Aivan kuten Gun Oil, Pink on intiimikäyttöön suunniteltu tuotesarja, mutta sen supernaiselliset pullot muistuttavat lähinnä parfyymipulloja, jotka on koristeltu vaaleanpunaisilla teksteillä. Liukuvoiteet ovat glyseriinittömiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti naisen intiimialueille. Kummastakin tuotesarjasta löytyy eri tarkoituksiin sopivia liukuvoiteita, joten saatavilla on niin vesipohjaisia, silikonipohjaisia kuin hybridivaihtoehtojakin, joista jälkimmäiset saavat aikaan pitkäkestoista liukastusta, joka sopii erinomaisesti myös (intiimi)hierontaan. Myös Pinkin lämmittävä liukuvoide on todella suosittu.

Osta Gun Oil -tuotteet Sinful.fi:stä

Silkinpehmeä liukuvoide on erinomainen apuväline kaikenlaisiin intiimeihin nautintoihin, oli kyse sitten soololeikeistä (lelujen kanssa tai ilman) tai kumppanin kanssa harrastetusta esileikistä ja seksistä. Sen lisäksi, että se liukastaa ja sitä kautta ehkäisee kitkasta aiheutuvia kudosvaurioita tai muuta mahdollista epämukavuutta, se myös lisää sekä peniksen että vulvan ja emättimen tuntoherkkyyttä kaikenlaisille kosketuksille tarjoten teille molemmille lisää nautintoa. Se saa myös seksilelujen pinnan tuntumaan vieläkin sileämmältä ja miellyttävämmältä ihoa vasten.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman suosittuja seksileluja, liukuvoiteita ja eroottisia alusasuja niin miehille kuin naisillekin, ja sekä Gun Oil että Pink ovat ilman muuta edustettuina. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita, joten siksi pidämme huolta siitä, että valikoimastamme löytyy ainoastaan erinomaisia vaihtoehtoja. Niistä on kenen tahansa helppo löytää omiin (ja kumppaninsa) tarpeisiin sopivia tuotteita, jotka tuovat uutta nautintoa, iloa ja leikkisyyttä seksielämään. Lisäksi huolehdimme siitä, että hintamme ovat aina kilpailukykyiset ja että saat aina halutessasi asiantuntevaa opastusta sopivien tuotteiden löytämiseen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful