TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

ID Lubricants

ID Lubricants on yksi johtavista naisten ja miesten liukuvoidemerkeistä. Tuotemerkin huippulaadukkaista liukuvoiteista löytyy takuulla sopiva tuote sekä seksileluleikkeihin, itsetyydytykseen että seksiin kumppanin kanssa. Kaikki ID-liukuvoiteet sisältävät yksinomaan vartaloystävällisiä ainesosia ja tuotteet on testattu perusteellisesti ennen markkinoille tuomista.

ID Lubricants - Laadukkaita liukuvoiteita jokaiselle

ID Lubricants -tuotemerkin taustaa

Vuodesta 1993 lähtien, eli pitkälti jo yli kahden vuosikymmenen ajan, Kaliforniassa on valmistettu huippulaadukkaita ja pitkäkestoisesti liukastavia ID Lubricants -liukuvoiteita. Westridge Laboratories, Inc. on tuotemerkin taustalla toimiva yritys, joka valmistaa yli 20 erilaista liukuvoidetta ja toimittaa niitä ympäri maailmaa. Kaikki yrityksen toiminta suunnittelusta tuotantoon ja toimitukseen tapahtuu samassa paikassa aurinkoisessa Kaliforniassa ja ID Lubricants -tuoteperhe täydentyy jatkuvasti uusilla ja uudistetuilla tuotteilla. Tuotemerkin liukkarit on kehitetty ja valmistettu alusta loppuun itse suunnitelluilla kaavoilla laadukkaista raaka-aineista ja ne noudattavat FDA:n tiukkoja laatuvaatimuksia.

Sinfulilta löydät laajan valikoiman ID Lubricants -liukuvoiteita, jotka soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Tutustu vesipohjaisiin, silikonipohjaisiin ja maustettuihin versioihin, stimuloivia voiteita ja geelejä unohtamatta. Kaikki ID-liukuvoiteet ovat vartaloystävällisiä ja läpikäyneet tarkat testit, jotta voit käyttää niitä täysin turvallisin mielin. Suurin osa tuotteista on lisäksi vegaanisia.

Vesipohjainen ID Glide

Jos haussa on se yksi liukuvoide, joka käy kutakuinkin mihin tahansa käyttötarkoitukseen eikä petä koskaan, kannattaa valita ID Glide, joka on ID Lubricants -tuotemerkin ehdoton bestselleri. Vesipohjaisena se käy niin itsetyydytykseen, yhdyntään (myös kondomin kanssa) kuin kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujenkin pinnalle. Se liukastaa pitkäkestoisesti, mutta jos se siitä huolimatta pääsee kuivahtamaan, sen voi aktivoida uudelleen pienellä määrällä vettä tai sylkeä. ID Glide ei tahmaa tai tahraa, ja kaiken muun hyvän lisäksi sille on myönnetty FDA 510K -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että se on hyväksytty myös lääketieteelliseen käyttöön.

Ihanan luonnolliselta tuntuva liukuvoide on olennainen osa hyvää seksiä, joten jos budjetti riittää vain yhteen tuotteeseen, kannattaa ehdottomasti satsata laatuun ja napata ostoskoriin ID Glide. Et varmasti pety. Ja kyllä, se sopii myös herkälle iholle, joten ei muuta kuin kokeilemaan.

ID-liukuvoiteet joka lähtöön

Jos taas tuntuu, että yöpöydälle mahtuisi useampikin ID-liukuvoide, kannattaa ehdottomasti tutustua silikonipohjaisiin vaihtoehtoihin, sillä niiden liukastavuus on aivan omaa luokkaansa. Silikonista valmistettujen lelujen kanssa niitä ei suositella käytettäviksi, mutta jos lelusi ovat lasia, terästä tai muovia, voit antaa mennä aivan vapaasti. Silikonipohjaiset ID-liukuvoiteet sopivat myös lateksikondomien kanssa käytettäviksi, joten etenkin yhdyntään ne ovat aivan oivallinen valinta. Silikoniliukuvoiteet soveltuvat myös kosteisiin vesileikkeihin suihkussa, kylvyssä tai vaikka uimassa. Peset liukuvoiteen helposti iholta pois vedellä ja saippualla.

Kokeilemisen arvoisia ovat myös ID Lubricantsin stimuloivat ja maustetut liukuvoiteet, joilla saa mukavaa vaihtelua lakanaleikkeihin. Stimuloivien voiteiden ja geelien avulla voi lisätä intiimialueiden tuntoherkkyyttä, jolloin hellimmätkin kosketukset tuntuvat huikean nautinnollisilta. Makuliukkareilla puolestaan voi tuoda uutta vivahdetta suuseksiin. Kaikki ID-liukuvoiteet sisältävät ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka soveltuvat myös suun kautta nautittaviksi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful