TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Protex

Protex on tunnettu ja suosittu kondomimerkki, joka täyttää kaikki EU:n tuotevaatimukset. Protex-kondomit on valmistettu luonnonkumista (lateksi) ja niistä on saatavilla erilaisia malleja. Kaikki tuotemerkin kondomit on liukastettu, joten käyttömukavuus on taattu.

Protex -  laadukkaat ja turvalliset peruskondomit

Protex-kondomit tuotetaan Tanskassa

Protex on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista kondomimerkeistä. House of Denmark -yrityksen Tanskassa tuottamia korkealuokkaisia laatukondomeja on saatavilla laaja valikoima. Kaikissa tuotemerkin pakkauksissa on “high safe quality” -merkintä, mikä tarkoittaa, että tuotteet täyttävät kaikki tiukat laatuvaatimukset ja ovat CE-sertifioituja. 

Seksitaudeilta ja raskaudelta suojaavat kortsut on valmistettu luonnonlateksista, joka tuntuu miellyttävältä peniksen tuntoherkkää ihoa vasten ja pitää huolen, että seksi tuntuu mahdollisimman nautinnolliselta käytön aikana. 

Lateksikondomit ovat kevyesti liukastettuja, mutta kumin käyttö tuntuu parhaalta silloin, kun sen pinnalle lisätään vielä vähän lisää liukuvoidetta ennen yhdyntää. Silloin on kuitenkin syytä huolehtia siitä, että valitset käyttöösi kondomiturvallisen liukuvoiteen. Öljypohjaiset ja öljyä sisältävät voiteet ja tuotteet haurastuttavat lateksikumin pintaa ja heikentävät sen tarjoamaa suojaa. Ota huomioon sopivaa tuotetta valitessa myös oma tai kumppanisi mahdollinen lateksiallergia. Yliherkille suosittelemme lateksittomia kondomeja.

Protex Condoms - laatua ja kestävyyttä

Löydät tämän sivun valikoimasta kaikkein suosituimmat Protex Condoms -tuotemerkin tuotteet. Tuotetestejä voittanut Classic-malli sopii kooltaan suurimmalle osalle miehistä. Jos et ole varma, minkä kokoinen malli sopii sinulle parhaiten, Classicista on hyvä lähteä liikkeelle. Siinä on hyvän kokoinen säiliö ja se sopii mainiosti myös aloittelijalle.

X-Large-malli on turvallinen ja miellyttävä vaihtoehto, jos tavallisen kokoinen kumi tuntuu turhan tiukalta tai puristavalta. Hyvä istuvuus on tärkeää, jotta kortsu ei rikkoudu tai luiskahda pois päältä käytön aikana. Oikean kokoinen malli myös tuntuu parhaimmalta seksin aikana. Eri kokojen lisäksi löydät valikoimasta myös juomutettuja malleja ja Protexin omaa vesipohjaista liukuvoidetta, jota on turvallista käyttää kaikkien lateksikondomien kanssa.

Huolimatta korkeasta laadusta, tuotemerkin kondomipakkaukset ovat hinnaltaan huokeita, jotta hinta ei koskaan olisi turvallisen seksikokemuksen tiellä. Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka suojelee lisäksi myös seksitaudeilta, joten se on aina hintansa väärti ja järkevä valinta.

Tarvitsetko apua sopivan kondomimallin löytämiseksi?

Kortsuja on moneen lähtöön, joten löydät laajasta valikoimastamme lukuisia erilaisia tuotemerkkejä. Protex on hyvä ja luotettava peruskondomimerkki, joka on ollut jo pitkään yksi asiakkaidemme kestosuosikeista. Protex-kondomien lisäksi löydät verkkokaupastamme roppakaupalla laadukkaita, luotettavia ja turvallisista materiaaleista valmistettuja kumeja eri tuotemerkeiltä. Tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia malleja kaiken kokoisille peniksille, sekä tietenkin lateksittomia versioita lateksiyliherkille. Lisäksi saatavilla on monia eri makuja, puhumattakaan erilaisilla stimuloivilla pintarakenteilla varustetuista kumeista.

Runsaasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, mutta toisaalta se saattaa lisätä valinnanvaikeutta. Siksi voitkin aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jos et ole varma, mikä kondomityyppi sopisi sinulle parhaiten. Tiedämme asian jos toisenkin kortsuista, joten älä epäröi pyytää meiltä neuvoa esimerkiksi juuri itsellesi sopivaa kokoa etsiessäsi. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja käsittelemme kysymyksesi täysin luottamuksellisesti. Tilaamasi kondomipaketti toimitetaan aina täysin huomiota herättämättömässä pakkauksessa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful