TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Eros

Eros on yksi maailman suurimmista liukuvoiteiden valmistajista, jonka tuotteet sopivat käytettäväksi yhdynnän, itsetyydytyksen tai intensiivisen hieronnan aikana. Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta erilaisia liukuvoiteita, suihkeita ja geelejä.

Eros - Suosittuja liukuvoiteita ja stimuloivia hierontaöljyjä

Eros-liukuvoide tekee seksistä entistäkin nautinnollisempaa

Eros on suosittu liukuvoidetuotemerkki, joka on tunnettu erityisesti tuotteidensa riittoisasta ja runsaasta koostumuksesta. Ne soveltuvat sekä seksiin, soololeikkeihin että eroottiseen kokovartalohierontaan. Liukkareiden lisäksi brändin valikoimaan kuuluu hierontaöljyjä sekä stimuloivia, viivästyttäviä ja rentouttavia suihkeita, jotta eroottiset leikit tuntuisivat entistäkin paremmilta.

Monet kuvittelevat, että liukastusta tarvitaan seksileikkeihin vain, jos ei kostu tarpeeksi omasta takaa, tai että sen voi korvata millä tahansa kosteusvoiteella. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Liukkarit on varta vasten kehitetty herkille intiimialueille sopivaksi. Sen lisäksi, että ne todella tekevät seksistä parempaa, ne sopivat myös eroottiseen kokovartalohierontaan ja seksilelujen kanssa käytettäväksi.

Eros-liukuvoide tekee seksistä ja itsetyydytyksestä moninkertaisesti nautinnollisempaa. Etenkin anaalileikeissä on tärkeää lisätä runsaasti liukastusta, ettei herkkä iho vaurioidu ja jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Eros Bodyglide on ensimmäinen laatuaan

Eros Bodyglide oli ensimmäinen silikonipohjainen liukuvoide koko maailmassa. Se tuli markkinoille vuonna 1994 ja oli vallankumouksellinen keksintö. Sen jälkeen lukuisat muutkin valmistajat ovat tuoneet markkinoille silikonipohjaisia tuotteita. Saatatkin jo tietää, mutta silikoniliukuvoide eroaa vesipohjaisesta muun muassa riittoisuutensa ja pehmeytensä takia. Se sopii erityisen hyvin anaaliseksiin ja pitkäkestoisiin nautinnollisiin sessioihin. Bodyglide on turvallinen kondomien kanssa käytettäväksi. Silkinpehmeä silikonipohjainen liukkari on myös täydellinen valinta intiimi- tai kokovartalohierontaan ja käytettäväksi lasisten tai metallisten seksilelujen kanssa.

On hyvä huomata, että silikonia sisältävät liukuvoiteet eivät sovellu silikonia sisältävien seksilelujen kanssa käytettäväksi. Tosin tuotemerkiltä löytyy tähän yksi poikkeus, nimittäin Toy Silikoniliukuvoide, jossa on ainutlaatuinen koostumus, joka ei vahingoita silikonista valmistettuja seksileluja. Sen lisäksi lelujen kanssa käytettäväksi sopii täydellisesti myös Eros Aqua, jossa on vesipohjainen koostumus.

Eros Aqua seksileluille, hierontaöljyt esileikkiin

Eros Aquan ja Bodygliden lisäksi löydät valikoimasta myös hierontatuotteita ja -öljyjä, joiden avulla voit viedä eroottisen hieronnan aivan uudelle tasolle. Oletko koskaan kuullut japanilaisesta nuru-hieronnasta? Siinä hieroja antaa kokovartalohieronnan käsiensä sijaan koko vartalollaan ja toimenpide vaatii runsaasti liukastavaa voidetta, jotta vartalokontakti olisi mahdollisimman kitkaton ja aistillinen. Brändin riittoisat tuotteet sopivat täydellisesti monenlaiseen eroottiseen hierontaan.

Löydät myös stimuloivia tuotteita aistien herättelyyn, ja niiden toppuutteluun puolestaan viivästyttäviä suihkeita, jotka saavat sinut kestämään pidempään. Eros-rentoutussuihke auttaa anaalileikkeihin valmistautuessa ja jos olet kiinnostunut intensiivisemmistä leikeistä, löydät Erokselta myös Fisting-geelejä tuhmiin fistausleikkeihin, jotka tekevät kokemuksesta turvallisemman ja miellyttävämmän.

Löydät yksittäisen tuotteen tiedot - kuten esimerkiksi ainesosaluettelon - klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien liukkareita tai muita eroottisia tuotteita, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful