Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Zado

Saksalainen Zado on huippusuosittu, korkealaatuisia BDSM-seksileluja valmistava tuotemerkki. Zado on ollut markkinoilla jo vuosia, ja heidän valikoimastaan löydät kaiken suukapuloista kaulapantojen kautta häpeäpaaluihin ja piiskausvälineisiin.

Zado - laadukkaita ja kinkyjä välineitä kiihottaviin leikkeihin

Nahkaa, metallia, kumia

Saksalainen tuotemerkki nimeltä Zado on tarjonnut BDSM-harrastajille heidän kaipaamansa varusteet ja työkalut jo monen vuoden ajan. Suosittu tuotemerkki tietää, mitä fetisistin sydän halajaa, eikä tingi tuotteiden tuhmuudesta tai laadusta. Välineiden ja asusteiden materiaalina käytetään muun muassa laadukasta aitoa nahkaa, jonka tuntu, kestävyys ja jämäkkyys tuovat leikkeihin rajua tunnelmaa. Monen vuoden kokemus alalla huokuu tuotteista, joista löytyy jotain aloittelijoille, mutta jotka miellyttävät takuulla kokeneemmankin BDSM-konkarin silmää. 

Löydät Zadon valikoimasta sekä seksikkäitä asusteita, kiihottavia rankaisuvälineitä että rajoittavia ja nöyryyttäviä häpeäpaaluja, jotka vievät tummat leikkinne aivan uudelle tasolle. Jos olette vasta tutustumassa kinkyyn kulttuuriin, suosittelemme aloittamaan nahkaisista kahleista, jotka voi kiinnittää joko sängyn päätyyn tai toisiinsa. Sidottu kumppani on nyt dominoivan osapuolen armoilla ja voi vain antautua jännittävälle kokemukselle. Rajoittava kokemus antaa hyvin esimakua siitä, mitä astetta rajummat välineet voivat tarjota.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet tekevät kokemuksesta turvallisen

Jos pelkät kahleet eivät riitä, kannattaa lisätä leikkiin suukapula, joka estää alistuvaa subia ilmaisemasta vastalauseitaan. Tällöin hän on täysin valtiaansa tai valtiattarensa hallinnassa. Näin kokonaisvaltainen kontrollin menettäminen voi monista tuntua äärimmäisen kiihottavalta. On toki hyvä muistaa, että leikeissä tulee käyttää aina turvasanaa, joka lopettaa kaiken toiminnan tykkänään. Suukapulan kanssa turvasanan sijaan voi käyttää sovittua turvaelettä, jonka voi tehdä kahlittunakin - esimerkiksi sormien napsautus tai ennalta sovitun esineen pudottaminen kädestä.

Vaikka BDSM-leikeissä kokeillaan toisen rajoja kivun, nautinnon ja valtasuhteiden saralla, välineiden on oltava ehdottomasti turvallisia käyttää. Siksikin Zado-tuotteiden kestävät materiaalit, kuten nahka, metalli ja puu, ovat viisas valinta, vaikka ne olisivat hinnaltaan kalliimpia. Heikkolaatuiset, rautakaupasta hankitut tai muuten improvisoidut välineet tuntuvat kömpelöiltä ja saattavat rikkoutua aiheuttaen vakaviakin vaaratilanteita. Zado tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka kestävät rajumpiakin leikkejä ja tuntuvat hyvältä käytössä.

Zado ja muut kinkyt tuotemerkit Sinfulilta

Me täällä Sinfulilla haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten siksi eroottisen verkkokauppamme hyllyille on valikoitunut ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat asiakkaille toinen toistaan upeampia aistikokemuksia ja seksikkäimpiä asusteita. Zado on ehdoton klassikko, jonka tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä. Jos et kuitenkaan löydä tästä valikoimasta juuri kaipaamaasi tuhmaa tarviketta, ei ole syytä huoleen. Löydät virtuaalisilta hyllyiltämme erittäin laajan ja kattavan valikoiman fetissituotteita monilta laadukkailta ja kinkyiltä tuotemerkeiltä, joten kannattaa tutustua kokoelmaan kaikessa rauhassa ja saada inspiraatiota tuhmiin leikkeihinne.

Valikoimaa myös kehitetään jatkuvasti, joten jos et heti löydä etsimääsi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa voimme selvittää, saisimmeko toivomasi tuotteen osaksi tuotevalikoimaa. Jos sinulla on kysyttävää koskien Zado-fetissituotteita tai muita verkkokauppamme eroottisia välineitä, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful