TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Bad Kitty

Saksalainen Bad Kitty on tunnettu hellään bondageen tarkoitetuista tuotteistaan, joista löytyy jotain jokaiselle. Bad Kitty -seksilelut tarjoavat monenlaisia kiihottavia leikkimahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin.

Bad Kitty - Helliin ja tuhmiin fetissileikkeihin

BDSM-välineitä joka makuun

Tämän sivun Bad Kitty -valikoiman leikkisät ja tuhmat lelut tuovat kiihottavia vivahteita BDSM-leikkeihinne. Monipuoliset ja mielikuvitusta ruokkivat fetissilelut ovatkin täydellisiä sekä helliin että hieman kinkympiin eroottisiin seikkailuihin.

Jos bondage, tuhmasti stimuloivat aistikokemukset, intiimialueiden pumppaus, anaalileikit tai piiskaus kiinnostavat, Bad Kittyltä löytyy takuulla jotain hauskaa ja jännittävää. Leluissa yhdistyy kissamaisen sulavasti tummanpuhuva tuhmuus ja kiusoittelevan leikkisä asenne, joten ne ovat omiaan luomaan sopivaa tunnelmaa. Verrattuna astetta järeämpiin ja karumpiin BDSM-tuotteisiin, ne ovat myös helposti lähestyttäviä. Leikittelevä ulkomuoto ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne tarjoaisi juuri sopivan villejä ja intensiivisiä tuntemuksia.

Voit napata tämän valikoiman nautintovälineet mukaan sekä soololeikkeihin, hauskanpitoon kumppanin kanssa että vaikka villeihin fetissibileisiin. Olipa seikkailusi millainen tahansa, luvassa on takuulla unohtumattoman tuhmia kokemuksia, jotka ylittävät huimimmatkin seksuaaliset fantasiasi.

Sekä aloittelijoille että kokeneille

Bad Kitty -tuotemerkin fetissihenkiset seksilelut sopivat yhtä lailla aloittelijoille kuin kokeneemmille konkareille. Ne eivät ole niin rajuja BDSM-välineitä, etteikö kokeilunhaluinen ja utelias tuhmeliini voisi ottaa niitä huoletta käyttöönsä, mutta samalla ne sisältävät kaikki klassiset elementit, jotka tyydyttävät myös harjaantuneemman kinkyilijän silmää ja sielua. Monikäyttöisiä tuotteita onkin hyvä käyttää juuri oman kokemustason mukaisesti. Esimerkiksi flogger-piiskalla voi piiskata hellemmin kokemattomia peppuja ja lisätä vauhtia iskuihin, jos kohteena ovat karaistuneemmat pakarat.

Tuhmat Bad Kitty -tuotteet saattavat tuoda parileikkeihinne juuri sitä kaipaamaanne kipinää, mutta kannattaa muistaa aina jutella haluistanne, tarpeistanne ja rajoistanne perusteellisesti, ennen kuin ryhdytte tuumasta toimeen. Jos ette sattumalta olekaan samalla aaltopituudella, on parempi että asia tulee esille jo ennen leikkejä. Ja muistakaa leikin aikana turvasana, joka lopettaa toiminnan tykkänään, jos jokin tuntuu epämiellyttävältä.

Osta Bad Kitty -seksilelut täältä

Tiedämme, että joskus on vaikeaa valita monien fantastisten seksilelujen ja eroottisten välineiden väliltä. Jos eksyit tälle sivulle, on todennäköistä, että jokin Bad Kitty -seksileluissa vetää sinua puoleesi, joten tutustu kaikessa rauhassa tuhmaan valikoimaan ja saa inspiraatiota tuleviin, jännittävän eroottisiin seikkailuihin.

Jos aikomuksenasi on käyttää Bad Kitty -fetissileluja kumppanisi kanssa, katsokaa tuotevalikoimaa yhdessä. Kaksi päätä saa moninkertaisesti enemmän ideoita siihen, mihin kaikkeen näitä mielenkiintoisia nautintovälineitä voikaan käyttää. Ja mikä parasta, tämän sivun kiihottavat tuotteet eivät ole hinnaltaan vaikeasti tavoiteltavia, vaan sopivat täydellisesti tyydyttämään kokeilunhaluistenkin asiakkaiden uteliaisuuden.

Jos haluat lisätietoja yksittäisestä tuotteesta, klikkaa tuotekuvaukseen. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Olemme tavoitettavissa sekä netin että puhelimen välityksellä, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, laita meille viestiä tai ota yhteyttä puhelimitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful