Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fuck Me Silly

Saa nautintoa milloin ja miten itse haluat. Fuck Me Silly -tuotesarja amerikkalaiselta Pipedream-tuotemerkiltä antaa ohjat omiin käsiisi eikä tee kompromisseja luonnollisuuden suhteen. Fuck Me Silly tunnetaan erittäin realistisesta muotoilusta, aidonkaltaisista yksityiskohdista ja luonnollisista materiaaleista, joten jos etsit seksinukkeja, joiden avulla kokemus on varmasti aitoa muistuttava, olet tullut aivan oikeaan paikkaan.

Fuck Me Silly - maailman realistisimmat seksilelut

Melkein kuin aito asia

Luulit kenties, että olet jo nähnyt ja kokenut kaiken, mitä tulee seksileluihin. Vaan se ei pidä paikkaansa. Huippulaadukkaan Fuck Me Silly -tuotesarjan realistiset itsetyydytystuotteet painivat nimittäin aivan omassa sarjassaan, sillä niiden avulla pääset kokemaan elämyksiä, joita et varmasti ole kokenut aiemmin. Niiden myötä pääset käsiksi niin luonnollisiin ja “aitoa asiaa” muistuttaviin itsetyydytyskokemuksiin, ettei paremmasta väliä. Niitä kokeiltuasi halvat kopiot eivät jaksa enää kiinnostaa.

Tuotesarjan taustalta löytyy amerikkalainen Pipedream, joka on yksi maailman ensimmäisistä ja suurimmista seksileluvalmistajista. Tuotemerkki tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, mikä pätee tietenkin myös Fuck Me Silly -sarjaan. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota aina muotoilusta tuntumaan, kokoa ja painoa unohtamatta. Monet tuotesarjan kookkaammista tuotteista painavat kilokaupalla, jotta ne olisivat mahdollisimman aidonkaltaisia ja niitä vasten voikin työnnellä kaikessa rauhassa ilman, että tuote karkaa käsistä.

Fuck Me Silly joka aukkoon

Kuten nimestäkin voi jo päätellä, Fuck Me Silly ‑tuotteet on suunniteltu nimenomaan sitä varten, että voit tyydyttää itsesi leluihin juuri sellaisella vimmalla, mikä sinulle parhaiten sopii. Ne ovat olemassa vain ja ainoastaan sinun tarpeitasi varten, joten ne ovat valmiita aina kun sinäkin olet. Se tarkoittaa myös sitä, että niiden kanssa voi toteuttaa sellaisiakin fantasioita, jotka eivät tosielämässä välttämättä onnistuisi.

Useimmista Fuck Me Silly -nukeista löytyy useita aukkoja, joten tarjolla voi olla emättimen lisäksi myös anus ja toisinaan suukin. Voit myös itse päättää, millaisessa asennossa haluat seksinukkeja käyttää, sillä vain mielikuvitus on rajana. Ne on valmistettu todella aidolta tuntuvasta materiaalista, jonka Pipedream on nimennyt FantaFleshiksi, joten kun lisäät vain liukuvoidetta, luvassa on erittäin luonnollista nautintoa. Aidonkaltainen materiaali saa monet nukeista myös reagoimaan liikkeisiin todella luonnollisesti.

Löydä juuri omiin tarpeisiisi sopiva lelu

Tällä sivulla on luonnollisesti tarjolla monenlaisia tuotteita. Saatavilla on jotain niin uhkeaa povea rakastaville kuin niillekin, jotka nauttivat täyteläisestä takamuksesta. Jos taas rakastat miehekkäitä muotoja, niitäkin meiltä löytyy, ja tarjolla on mallista riippuen joko tukeva erektio tai sen lisäksi myös tiukka anus. Fuck Me Silly ‑masturbaattoreita saa suurikokoisten seksinukkien lisäksi myös pieninä versioina, jotka vievät vähemmän säilytystilaa ja ovat toki myös edullisempia. Sellaisen voi myös helposti ottaa reissuun mukaan, kun taas suurikokoiset ja painavat nuket ovat parhaimmillaan kotona.

Tuntuuko, että on vaikea valita monien eri tuotteiden välillä? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa autamme mielellämme sopivan tuotteen löytämisessä. Fuck Me Silly -tuotesarja ei ole markkinoiden edullisimmasta päästä, joten ymmärrämme varsin hyvin, että asiakkaamme haluavat varmistua tuotteen sopivuudesta ennen kuin tilaus viedään loppuun asti. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia asiakaspalveluumme, niin saat opastusta.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful