TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Baci Lingerie

Baci Lingerie on kokoelma toinen toistaan upeampia alusasuja, jotka tasapainottelevat seksikkään ja aistillisen välimaastossa. Baci ottaa inspiraationsa Pariisista, New Yorkista ja Miamista ja valmistaa ylellisiä mutta silti edullisia alusvaatteita. Näiden kiihottavien, upeiden alusasujen avulla voit toteuttaa kaikki fantasiasi ja silti tuntea olosi mukavaksi.

Baci Lingerie - Seksikkäitä alusvaatteita kaikille maailman naisille

Ranskalaisen tuotemerkin tarina

Baci Lingerie on upea alusvaatemerkki, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa vuonna 2010 kansainvälisessä alusvaatteiden muotinäytöksessä Las Vegasissa. Tuotemerkki nousi nopeasti maailmanlaajuiseen suosioon rohkeilla asuillaan. Vaatteiden monipuoliset leikkaukset ja tyylit sekä niissä käytetyt hienot ja pehmeät kankaat sopivat moneen makuun. Seksikäs brändi kasvaa hurjaa tahtia ja tuo jatkuvasti uusia houkuttelevia kokoelmia markkinoille.

Yhtiön tuotteet on suunniteltu ja tuotettu Ranskassa. Heidän tavoitteenaan on tarjota ylellisiä ja tyylikkäitä alusvaatteita jokaiselle naiselle ilman, että niiden hinnat huimaisivat päätä. Brändin suosiota selittää myös valikoiman monipuolisuus ja laajuus. Jokaiselle löytyy varmasti heitä miellyttävä seksikäs ja laadukas alusasukokonaisuus.

Ostamalla seksikkään asusi Baci Lingerien kokoelmasta rahasi menevät myös hyvään tarkoitukseen. He lahjoittavat nimittäin vuosittain huomattavia summia hyväntekeväisyyteen, etenkin naisten hyvinvoinnin edistämiseksi rintasyöpätutkimukseen ja perheväkivallan ehkäisyyn. Näin hankkimasi tuhma alusasu tekee hyvää sekä sinulle että monille muille.

Laaja valikoima tuhmia ja houkuttelevia asuja

Me täällä Sinfulilla olemme sitä mieltä, että kaikilla naisilla tulee olla mahdollisuus tuntea olonsa seksikkääksi ja pukeutua sen mukaisesti. Sen takia verkkosivumme ovatkin tulvillaan toinen toistaan ihanampia alusvaatemerkkejä ja tuhmia rooliasuja. Baci Lingerie on tuotemerkkinä uskomattoman runsas ja laaja valikoimaltaan, minkä lisäksi he kehittävät jatkuvasti uusia kauniita tuotteita asiakkaidensa iloksi. Löydät heidän valikoimastaan uhkeita rintaliivejä, vietteleviä alushousuja, chemisejä, babydolleja ja paljon muuta. 

Baci Lingerie on ottanut huomioon myös plus size -koot, joten löydät lukuisia houkuttelevan vietteleviä malleja, jotka sopivat kaiken kokoisille ja muotoisille naisille. Kun ostat vaatteita verkkokaupasta, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden kokotaulukkoihin. Jokaisella tuotemerkillä on omat mittansa, joten esimerkiksi “keskikokoinen” M-koko saattaa tarkoittaa hyvinkin monenlaisia mittoja riippuen muun muassa tuotteiden valmistusmaasta. Mittataulukosta voit tarkistaa, mikä koko sopii sinulle parhaiten ja jos olet epävarma, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään itsellesi parhaiten istuvan mallin.

Baci Lingerie tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tuhmia fantasioita

Jos etsit seksikästä alusasua lahjaksi kumppanillesi, Baci Lingerien kauniit, muodikkaat ja ajattomat mallit säästävät sinut turhalta etsimiseltä. Kyseessä on klassisen varma valinta, joka ei voi mennä vikaan. Valikoiman tuotteita voi helposti myös yhdistellä keskenään, jotta asukokonaisuus olisi täydellinen.

Baci Lingerien missiona ja unelmana on vahvistaa naisten itseluottamusta ja tarjota heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja fantasioitaan ylellisten, tyrmäävän seksikkäiden ja rohkeiden asujen avulla. Yrityksen suunnittelusta ja kehityssuunnasta vastaa naisvaltainen joukko, joka tuntee hyvin kohderyhmänsä ja kanssasisartensa tarpeet ja toiveet. Kansainvälisten yhteistyökumppaniensa kautta yhtiön laaja valikoima monipuolisine tyyleineen tavoittaa asiakkaansa ympäri maailman, jotta yritys toteuttaa missiotaan mahdollisimman tehokkaasti. Brändin viettelevät asut juhlistavat kaikenlaisten naisvartaloiden kauneutta, ihanuutta ja moninaisuutta tarjoamalla naisille mahdollisuuden pukeutua juuri niin tuhmasti kuin he haluavat vartalon koosta ja muodosta riippumatta.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful