TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Mister B

Hollantilainen Mister B on jo muutaman vuosikymmenen ajan valmistanut todella korkealaatuisia kumi- ja nahkavaatteita, seksileluja sekä erilaisia kinkyjä varusteita. Valikoimasta löytyy tuotteita moneen makuun ja erityisesti edistyneemmille kinkyille harrastajille on tarjolla monenlaista kokeiltavaa. Olipa haussa tyylikästä päällepantavaa tai kiihottavia leluja fetissileikkeihin, Mister B:n valikoimasta löydät etsimäsi.

Mister B - julman ihania fetissituotteita ja kinkyjä leluja

Kaikki alkoi nahka- ja kumiasuista fetisisteille

Jos etsit pitkän linjan laadukasta fetissituotemerkkiä, jonka valikoimasta löytyy niin leluja kuin välineitäkin, kannattaa tutkia tarkemmin Mister B:n kinkyä valikoimaa. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1994 Amsterdamissa ja myi aluksi nahka- ja kumiasuja sekä S/M-varusteita, jotka olivat lähinnä homomiehille suunnattuja. Valikoima kasvoi pian nahkahousuista myös seksileluihin, piiskoihin ja muihin fetissituotteisiin. Brändi on tarjonnut perustamisestaan asti myös käsityönä tehtyjä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä nahkatuotteita, jotka pysyvät yhä yrityksen tuotannon ytimessä.

Mister B:n asiakaskunta ja valikoima on laajentunut aikojen saatossa huomattavasti, mutta yritys huomioi yhä mitä hellimmin alkuperäisen kohdeyleisönsä. Tästä hyvästä yritys voittikin vuonna 2019 XBIZ Award -palkinnon kategoriassa Gay Pleasure Products Company/Brand of the Year.

Yrityksellä on kivijalkakauppoja nykyään Amsterdamin lisäksi Berliinissä ja Antwerpenissa. Sen lisäksi he ovat aktiivisesti toiminnassa mukana Euroopan suurimmilla fetissiklubeilla ja fetissitapahtumissa, kuten The Boots ja Darklands Festival.

Laaja valikoima fetissileluja, -asusteita ja -tarvikkeita

Kun illan suunnitelmissa on säväyttää fetissiklubilla, viedä subisi kiihottavan nöyryyttävälle kävelylenkille tai vain pukeutua vastustamattoman kuumaan asuun onnekasta kumppaniasi varten, löydät tästä kinkystä valikoimasta varmasti tarvitsemasi. Mister B:n laadukkaiden fetissiasujen joukosta löytyy muun muassa lateksiasuja ja vastustamattoman miehekkäitä nahkaisia ja puuvillaisia jockstrapeja, joita voi käyttää niin arjessa kuin kuumimmilla homoklubeilla.

Jos BDSM on teidän juttunne, Mister B:n valikoimasta löytyy laadukkaita ja kestäviä tuotteita tuhman subin taltuttamiseen. Suulaan orjan saa parhaiten kuriin suukapulalla ja levottoman subin voit sitoa tiukkaan pakettiin bongage-köyden ja shibarirenkaan avulla. Voitte ottaa leikkeihinne mukaan myös toinen toistaan stimuloivampia anaalileluja tai kivuliaan penisplugin. 

Tuotemerkki valmistaa myös tavallisesta poikkeavia liukkareita, jotka takuulla tuovat kinkyihin leikkeihinne uusia tuhmia ulottuvuuksia. Miltä kuulostaisi öljykanisterillinen vesipohjaista liukuvoidetta tai sperman koostumusta muistuttava Load Cum Lube?

Tutustu tummiin Mister B -tuotteisiin

Jos fetissikulttuuri kiinnostaa laajemmin, Mister B julkaisee myös fetissiaiheista kulttuurilehteä nimeltään Mister B Wings, joka sisältää kinkyjä artikkeleita ja seksileluarvosteluja. Ja jos fetissituotteet hivelevät silmiäsi ja herättelevät halujasi, virtuaaliset hyllymme suorastaan notkuvat niiden painosta. Löydät laadukkaita, tuhmia, rajoittavia, kinkyjä ja kivuliaita tuotteita tunnetuilta ja tuottelijailta tuotemerkeiltä, jotka tuntevat asiakkaidensa erikoisimmatkin mieltymykset ja tietävät täsmälleen mitä niihin tarjota.

Kinkyjen valtakunta kasvaa vuosi vuodelta, kuten myös työkalut mitä jännittävimpien fetissien toteuttamiseen. Jos aihepiiri on sinulle aivan uusi, mutta tämän sivun tuotteet kutkuttavat mielenkiintoasi ja inspiroivat, kannattaa tutustua blogipostauksiimme Aloittelijan opas BDSM-välineisiin ja Näin tutustutat kumppanisi bondageen.

Saat näkyviin tarkemmat tiedot yksittäisistä tuotteista klikkaamalla tuotekuvaukseen. Löydät tuotetiedoista myös asujen kokotaulukot. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat esimerkiksi apua tietyn tyyppisen fetissivälineen tai asun valitsemiseen, voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis auttamaan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful