Crystal Clear

Crystal Clear valmistaa erilaisia läpinäkyvästä jellystä valmistettuja seksileluja. Crystal Clear -seksilelut on muotoiltu anatomisesti ja ne mukautuvat vartalon muotoihin, joten niiden avulla luvassa on parasta mahdollista stimulaatiota.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 3 tuotetta
Olet nähnyt 3 yhteensä 3 tuotteesta

Crystal Clear - kristallinkirkkaat, tuhmat jellydildot

Hyvä valinta niin kokeneille kuin aloittelijoillekin

Dildot ovat ehdottomasti yksi suosituimpia eroottisia tuotteita kautta aikojen. Ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan monipuolisesti stimuloivia ja sopivat yhtä lailla ensimmäistä dildoaan etsivälle kuin kokeneemmallekin nautiskelijalle. Crystal Clear -sarjan pehmeät jellydildot ovat muotoilultaan perinteisen aidonkaltaisia, mutta ihonvärin sijaan niiden materiaali on upean lasinkirkasta ja läpikuultavaa, mikä antaa tyylikkään futuristisen vaikutelman. 

Kun etsit itsellesi parhaiten sopivaa dildomallia, mieti minkälaisesta stimulaatiosta nautit eniten. Jotkut tykkäävät todella täyttävästä stimulaatiosta, kun taas toisille kapea tekopenis on se kaikkein kiihottavin valinta. Kaartuva malli stimuloi usein nautinnollisesti naisen G-pisteen ja miehen eturauhasen aluetta, mutta jokainen meistä on erilainen, joten suora malli saattaakin toimia toisilla paremmin. Anaalileikkeihin sopivat ainoastaan tuotteet, joissa on leveä tyvi - esimerkiksi kivespari tai imukuppi - joka toimii stopperina. Myös materiaalin tuntu on valintaa tehdessä tärkeää. Crystal Clear -dildot on valmistettu jämäkästä mutta sopivan pehmeästä PVC:stä, joka tuntuu aivan aidolta asialta.

Aidonkaltainen ja stimuloiva Crystal Clear Dildo

Crystal Clear -sarjan tekopenikset ovat häkellyttävän aidonkaltaisia. Niissä on terhakas ja selkeästi erottuva terska, joka stimuloi nautinnollisesti sisään asetettaessa. Vartta pitkin kulkee lukuisia mutkittelevia ja pullottavia suonia, jotka antavat todella aidonkaltaisen vaikutelman ja tuntuvat upeilta dildon liikkuessa sisään ja ulos. Joissain malleissa koko komeuden viimeistelee pari kiinteitä kiveksiä, jotka painautuvat nautinnollisesti intiimialueitasi vasten ottaessasi dildon kokonaan sisällesi.

Monissa Crystal Clear -jellydildoissa on myös imukuppi, joka mahdollistaa monenlaiset tuhmat leikit eri asennoissa. Kiinnitä imukuppi puhtaalle, sileälle ja tasaiselle pinnalle, niin voit nauttia seksilelustasi ilman että sinun tarvitsee ohjata sitä käsillä. Imukuppi pysyy parhaiten kiinni, jos kostutat sitä kevyesti ennen kuin kiinnität sen.

Osa tekopeniksistä sopii myös valjaskäyttöön, jolloin niitä voi käyttää yhdessä kumppanin kanssa. Koska tuotteiden koko vaihtelee, kannattaa mitata sopivatko ne yhteen strap-on -valjaidesi O-renkaan kanssa.

Pidä hyvää huolta uudesta lelustasi

Jotta tuhma kokemuksesi olisi entistäkin nautinnollisempi, suosittelemme, että käytät Crystal Clear -dildosi kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Anaalileikkeihin liukuvoide on aivan ehdoton apuväline, jota on parempi laittaa liian paljon kuin liian vähän. Takaportin leikkeihin suosittelemme astetta paksumpaa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta.

Jotta Crystal Clear -dildosi pysyisi puhtaana ja uudenveroisena mahdollisimman pitkään, suosittelemme puhdistamaan sen seksilelun puhdistussuihkeella. Suihkauta käytön jälkeen pesuainetta tasaisesti seksilelun pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti haalealla vedellä. Näin lelusi on aina valmis seuraavaa käyttökertaa varten ja kestää käyttöä pidempään. Voit myös käyttää kondomia jellydildon päällä, jolloin sen puhdistaminen on vieläkin helpompaa.

Näet tarkemmat tuotetiedot yksittäisestä jellydildosta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää tämän sivun tuotteista tai kaipaat neuvoa sopivimman seksilelun löytämiseen, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme antaa neuvoja sopivan tuotteen löytämiseksi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi