TENGA Flip Hole

Miesten TENGA Flip Hole -masturbaattorit ovat todella tyylikkäitä ja huomaamattomia. Niiden sisällä olevien pehmeiden holkkien sisäpinnat on vuorattu erilaisilla juomuilla ja nystyröillä, jotka stimuloivat erittäin kiihottavasti. Lisäksi masturbaattorit on muotoiltu tyylikkäiksi, eikä niiden ulkomuodosta voi helposti päätellä niiden käyttötarkoitusta. Jos haluat kokeilla yhtä markkinoiden laadukkaimmista itsetyydyttimistä, TENGA Flip Hole on oikea valinta.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 10 tuotetta

TENGA Flip Hole - Ainutlaatuisen luonnollinen kokemus

Suosittu japanilainen itsetyydytin

Kun TENGA Flip Hole -masturbaattoria katsoo, ei siitä ensimmäisenä tule mieleen seksilelu. Ja siihen on olemassa varsin hyvä syy. Näiden tunnettujen ja huippusuosittujen miesten itsetyydyttimien muotoiluinspiraatio ei nimittäin ole tullut lainkaan samasta lähteestä kuin useimpien muiden vastaavien tuotteiden. Sen sijaan Koichi Matsumoto, eli kyseisten masturbaattorien (ja monien muiden sekä naisille että miehille suunnattujen itsetyydyttimien) japanilainen suunnittelija, työskenteli pitkään autoteollisuudessa ennen uramuutosta seksilelujen pariin. Siksi hänen muotoilunsa on aivan yhtä hienostunutta ja hi-techiä kuin se on tehokasta ja käytännöllistä. Ensimmäiset tuotemerkin tuotteet näkivät päivänvalon vuonna 2005, ja siitä lähtien nämä palkitut, innovatiiviset ja esteettiset lelut ovat kerryttäneet fanimääräänsä jatkuvasti. Japanilainen mekaanikko ei missään vaiheessa ole peitellyt aikeitaan mullistaa koko seksileluteollisuus, ja siinä hän on myös onnistunut. Tämän kauniimpia seksileluja saa nimittäin hakea. Brändin valikoimasta löytyy niin kiihottavia kertakäyttötuotteita kuin ylellisiä, uudelleenkäytettäviä stimulaattoreitakin, joista näkee jo kauas, että teknologiaan on todellakin panostettu. TENGA Flip Hole kuuluu jälkimmäisiin, ja siitä onkin tullut pesunkestävä bestselleri miesten keskuudessa.

TENGA Flip Hole jokaiseen makuun

Flip Hole -masturbaattoreista on saatavilla erilaisia versioita, joissa on kaikissa erilainen sisärakenne ja joiden tiukkuus vaihtelee. Ja uskallamme taata, että löydät niistä itsellesi sopivan tyydyttimen, joka stimuloi juuri oikeita kohtia ja tuntuu taivaalliselta. Red on kaikista pehmein ja vähiten nystyröity versio tuotteista, mutta sen sijaan siinä on kaikista tehokkain imutusefekti. Silver puolestaan on tekstuuriltaan jämäkin, mutta ei yhtä tiukka kuin muut versiot. White - joka on myöskin se ensimmäinen, alkuperäinen TENGA Flip Hole - tarjoaa tasapainoisimman stimulaation, sillä sekä sen sisärakenne että imutus ovat keskitasoa. Black taas on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista stimulaatiota terskalle ja penisjänteelle. Se on myös kaikista tiukin malli ja se luo voimakkaimman alipaineen sisälleen. Valitsitpa näistä minkä tahansa version itsellesi, suosittelemme lämpimästi, että käytät runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattorisi kanssa. TENGA Flip Holet ovat maailman ensimmäisiä masturbaattoreita, jotka voi avata. Se taas tarkoittaa sitä, että tuotteet on todella helppo puhdistaa käytön jälkeen, jolloin ne pysyvät käyttövalmiina taas ja taas ja taas. Onpa niitä kutsuttu myös maailman parhaiksi miesten seksileluiksi.

Osta oma TENGA-suosikkisi tänään

Olitpa sinkku tai vakiintuneessa parisuhteessa, voi mikä tahansa TENGA Flip Hole hyvinkin viedä itsetyydytyskokemuksesi aivan uusiin ulottuvuuksiin ainutlaatuisella, juomutetulla, nystyröidyllä ja jännittävästi muotoillulla sisärakenteellaan. Koichi Matsumoto on kiinnittänyt huomiota jokaiseen yksityiskohtaan suunnitellessaan nämä rajoja rikkovat seksilelut. Tekisikö mielesi ostaa uusi TENGA-suosikkisi meiltä, mutta et osaa valita juuri sinulle sopivaa versiota? Siinä tapauksessa älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on aina soiton tai sähköpostin päässä valmiina vastaamaan juuri sinun kysymyksiisi. Kaikki työntekijämme tuntevat tuotteemme hyvin, joten heiltä saat varmasti kaipaamasi vastaukset. Asiakkaidemme opastaminen on meille sydämen asia ja ymmärrämme hyvin, että seksilelujen valtava valikoima voi hyvinkin tuntua varsinaiselta viidakolta, josta juuri itselle parhaiten sopivia tuotteita on joskus vaikeaa löytää. Siksi asiantuntevaan apuun kannattaakin turvautua, jos yhtään tuntuu siltä, että sitä voisi tarvita. Kaikki yhteydenotot asiakaspalveluumme käsitellään luottamuksellisesti. Tilaa siis uusi TENGA Flip Hole -masturbaattorisi meiltä ja nauti herkullisen itsetyydytyskokemuksen lisäksi 24 kk:n tuotetakuusta ja aina huomaamattomasta toimituksesta.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi