Icicles No 27 Lasinen Anustappi
Icicles No 27 Lasinen Anustappi
SÄÄSTÄ 37%
27,90 €
SÄÄSTÄ 37%
Icicles No 27 Lasinen Anustappi kuva tuotepakkauksesta 1
Icicles No 27 Lasinen Anustappi tuote kädessä 50
Icicles No 27 Lasinen Anustappi kuva tuotepakkauksesta 90

Icicles No 27 Lasinen Anustappi

4.5 (3)
44,90 € 27,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Icicles No. 27 on upea, tyylikäs anustappi, joka on valmistettu käsin allergiaa aiheuttamattomasta lasista. Se on kauniin vaaleanpunainen väriltään, joka antaa sille viehättävän naisellisen silauksen, joskin tappi sopii toki kenen tahansa käytettäväksi.

Tappi on pituudeltaan 14,6 cm, joten suosittelemme sitä hieman kokeneemmille käyttäjille.

Ihanan elegantti anustappi sopii käyttäjille, jotka arvostavat korkeaa laatua, estetiikkaa sekä tietenkin tehokasta anaalistimulaatiota. Valmistusmateriaalina käytetty lasi on erittäin kestävää, joten tappi sopii myös rankempiin leikkeihin.

Lasitapin muoto on perinteisen keilamainen, mutta sen alaosassa on myös pieni lisäkuula. Tyvestä löytyy stopperi, joka pitää tapin tukevasti paikoillaan käytön aikana. Tapin pinnalla kulkee myös koholla oleva "nyöri", joka tarjoaa lisästimulaatiota käytön aikana.

Tappi on helppo asettaa paikoilleen ja tuntuu miellyttävältä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa silikonipohjaista anaaliliukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Hyvin hoidettuna lasitappi kestää käyttöä eliniän, mutta lisäksi materiaali mahdollistaa lämpötilaleikit. Voit lämmittää tai viilentää sitä ennen käyttöä pitämällä sitä vesihauteessa n. 10 minuutin ajan. Testaa kuitenkin lämpötila ensin esim. käsivarren iholle.

Tappi on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Voit myös pestä sen astianpesukoneessa.

Tiedot

FTALAATITON: Kyllä.
ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
PITUUS: 16,5 cm.
LEVEYS: 1,8–4,4 cm (kapeimmasta leveimpään osaan).
PAINO: 241 g.
VESITIIVIS: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 12895.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Vau

Sitä on helppo käyttää, kun siihen tottuu. Jos olet aloittelija anaalin kanssa, suosittelen, että aloitat pienemmällä mallilla ja käytät runsaasti liukuvoidetta. Urat todella tuntuvat, mikä on erittäin positiivista! Ainoa miinus on, että se on melko kova, juuri siksi, että se on valmistettu lasista. Voin ehdottomasti suositellamuillekin. Lue lisää

-
5 4 1
WOW Icicles No 27 Glass Butt Plug -anustappi

Tämä lasinen anustappi täyttää täysin tarkoituksensa anaalistimulantin suhteen. Etuna on, että se on lasia, sinun ei tarvitse pelätä sen kokoa, öljyä tai liukuvoidetta käytettäessä tuote vaikuttaa erittäin luotettavalta. Ota rauhallisesti tämän lasisen anustapin kanssa, lämmittele käsin, ja kyllä, se on leveämpi kuindildo, mutta se ei ole ongelma - se on hieno. Toinen asia on, että se vaikuttaa myös vakaalta käytön aikana koostaan huolimatta ja pysyy sitten paikallaan ilman, että setuntuu pahalta - siitä voi nauttia 100 %:sti. Seksuaalinen tyytyväisyyteni ja nautintoni on kasvanut 4 x kaksinkertaiseksi vaihtamalla lukuisista tuotteista GLASSiin, samoinon käsitykseni hygieniasta. Olen juuri tilannut toisen Icicles Dildos -kappaleen ja nyt mimulla on jopa neljä. Voin vain suositella myös Icicles No 27 Glass anustappia, seon todella hyvä lisä kokoelmaan. Onnea matkaan. Se on nautinnon huippu....! Lue lisää

-
5 5 1
Paras lasinen tappi!

Tapin kaksiosainen muoto on paras, jota olen itse kokenut! Mieltymyksiä on toki erilaisia, mutta uskallan silti suositella varauksetta. Lasi on täydellinen materiaali luistavuudeltaan, ja eri lämpötiloilla saa aikaan ekstrajännittäviä tuntemuksia. Tappi ei ole kokonsa puolesta kaikkein helpoin, mutta kärsivällisyys ja varovaisuuspalkitsee aloittelijankin suurella tyydytyksellä :) Tuote ei ole yhtä punainen kuin kuvissa, vaan lähempänä kirkasta. Silti aika esteettinen. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi