Icicles No 27 Lasinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Glas Buttplug
 • Glas Buttplug

Icicles No 27 Lasinen Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Icicles No. 27 on upea, tyylikäs anustappi, joka on valmistettu käsin allergiaa aiheuttamattomasta lasista. Se on kauniin vaaleanpunainen väriltään, joka antaa sille viehättävän naisellisen silauksen, joskin tappi sopii toki kenen tahansa käytettäväksi.

  Tappi on pituudeltaan 14,6 cm, joten suosittelemme sitä hieman kokeneemmille käyttäjille.

  Ihanan elegantti anustappi sopii käyttäjille, jotka arvostavat korkeaa laatua, estetiikkaa sekä tietenkin tehokasta anaalistimulaatiota. Valmistusmateriaalina käytetty lasi on erittäin kestävää, joten tappi sopii myös rankempiin leikkeihin.

  Lasitapin muoto on perinteisen keilamainen, mutta sen alaosassa on myös pieni lisäkuula. Tyvestä löytyy stopperi, joka pitää tapin tukevasti paikoillaan käytön aikana. Tapin pinnalla kulkee myös koholla oleva "nyöri", joka tarjoaa lisästimulaatiota käytön aikana.

  Tappi on helppo asettaa paikoilleen ja tuntuu miellyttävältä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa silikonipohjaista anaaliliukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Hyvin hoidettuna lasitappi kestää käyttöä eliniän, mutta lisäksi materiaali mahdollistaa lämpötilaleikit. Voit lämmittää tai viilentää sitä ennen käyttöä pitämällä sitä vesihauteessa n. 10 minuutin ajan. Testaa kuitenkin lämpötila ensin esim. käsivarren iholle.

  Tappi on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Voit myös pestä sen astianpesukoneessa.

  Tiedot

  FTALAATITON: Kyllä.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  PITUUS: 16,5 cm.
  LEVEYS: 1,8–4,4 cm (kapeimmasta leveimpään osaan).
  PAINO: 241 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Paras lasinen tappi! Tapin kaksiosainen muoto on paras, jota olen itse kokenut! Mieltymyksiä on toki erilaisia, mutta uskallan silti suositella varauksetta. Lasi on täydellinen materiaali luistavuudeltaan, ja eri lämpötiloilla saa aikaan ekstrajännittäviä tuntemuksia. Tappi ei ole kokonsa puolesta kaikkein helpoin, mutta kärsivällisyys ja varovaisuus palkitsee aloittelijankin suurella tyydytyksellä :)

  Tuote ei ole yhtä punainen kuin kuvissa, vaan lähempänä kirkasta. Silti aika esteettinen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Icicles No 27 Lasinen Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *