CyberSkin

Jos kaipaat mahdollisimman luonnollista käyttökokemusta, Topco Sales -tuotemerkin CyberSkin-tuotesarja on juuri oikea valinta. Materiaali muistuttaa aitoa ihoa ja se lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytön aikana, jolloin kokemus on todella luonnollinen.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 4 tuotetta

CyberSkin - kun kaipaat todella luonnollisia kokemuksia

CyberSkin-seksilelut tarjoavat luonnollista tuntumaa ja muotoilua

Kelpaisiko pari upeita pakaroita, joiden iho tuntuu häkellyttävän luonnolliselta ja pehmeältä? Amerikkalainen Topco Sales valmistaa äärimmäisen luonnollisen tuntuisia ja näköisiä seksileluja CyberSkin-materiaalista, jotta saisit mahdollisimman kiihottavia itsetyydytyskokemuksia. 

Tuotemerkin tuhmat masturbaattorit, seksinuket ja dildot on valmistettu patentoidusta CyberSkin-materiaalista, joka näyttää ja tuntuu aivan luonnolliselta iholta ja mukautuu käytön aikana nopeasti ihon lämpöön, tuntuen entistäkin realistisemmalta. Yritys on kehittänyt aivan oman reseptinsä termoplastisesta elastomeerista, jonka tuntuma on lähempänä luonnollista ihoa kuin esimerkiksi silikoni tai kumi, ja kun lisäät joukkoon hieman vesipohjaista liukuvoidetta, luvassa on taivaallista nautintoa.

Sen lisäksi, että nämä tuotteet tuntuvat ja näyttävät niin houkuttelevilta, että vesi herahtaa kielelle, osa niistä on varustettu myös tekniikalla, joka saa ne liikkumaan ja värisemään nautinnollisesti. Joten luvassa on todella tajunnanräjäyttäviä itsetyydytyskokemuksia, jotka eivät jätä kylmäksi.

Näin pidät huolta CyberSkin-dildoista ja muista tuotteista

Kun olet tyydyttynyt ja raukea tuhman session jälkeen, siivoushommat eivät välttämättä heti houkuttele. Mutta jotta tulevat kokemuksesi olisivat vähintään yhtä tajunnanräjäyttäviä, CyberSkin-seksilelusta kannattaa pitää hyvää huolta, jotta materiaali pysyy joustavana, pehmeänä ja luonnollisen tuntuisena seuraavia käyttökertoja varten.

Tarkista käyttöohjeista, onko lelusi vesitiivis vai roiskeenkestävä. Puhdistat vesitiiviin nautintovälineesi huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella. Jos se sisältää tekniikkaa, joka ei saa kastua, puhdistat lelun seksilelun puhdistussuihkeella ja kostealla pyyhkeellä. Sen jälkeen on tärkeää, että annat tuotteen kuivua kunnolla.

Kun upea nautintovälineesi on täysin kuiva, käsittele sen pinta seksileluille tarkoitetulla huoltojauheella. Se pitää materiaalin joustavana ja pehmeänä, ja puuteroi sen pinnan niin, että sen siihen ei tartu pölyä ja nukkaa säilytyksen aikana. CyberSkin on herkkä materiaali, joten säilytä lelusi erillään muista seksileluista omassa pakkauksessaan.

Löydä suosikkimasturbaattorisi meiltä

Löydät tältä sivulta upeat ja luonnollisen tuntuisen CyberSkin-dildot ja -mastubaattorit, joiden kanssa voit toteuttaa tuhmimmatkin fantasiasi. Jos tavoittelet mahdollisimman realistisen tuntuisia ja tajunnanräjäyttäviä itsetyydytyskokemuksia, supersuosittu amerikkalainen CyberSkin on varma ja laadukas valinta.

Löydät verkkokauppamme laajasta valikoimasta tuotteita joka makuun, joten kannattaa tutustua myös muihin kiihottaviin tuotemerkkeihin, eroottisiin välineisiin ja leluihin - olemme varmoja, että löydät tuhmasta ja laadukkaasta valikoimastamme jotain juuri sinua varten. Joten oli haaveissasi sitten seksinukke, dildo, masturbaattori tai jotain aivan muuta, tutustu ihmeessä kuumaan kokoelmaamme toinen toistaan nautinnollisempia seksileluja.

Jos haluat nähdä tarkemmat tiedot yksittäisestä tuotteesta, klikkaa tuotekuvaukseen. Ja jos sinulla herää kysymyksiä koskien tuotteitamme, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja voimme neuvoa tuotteen valitsemisessa sekä käytössä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi