TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Belladot

Herkät Belladot-tuotteet kuuluvat yhteisiin hetkiin kumppanisi kanssa. Kaikki Belladot-tuotteet on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista. Näin Belladot sanoo tuotteistaan itse: "Smooth yet thrilling? Innocent yet daring? However you choose to spend them, trust the discreet, comforting touch of your Belladot® to turn those intimate moments into warm memories."

Ruotsalainen Belladot-tuotemerkki taipuu moneen

Belladot Ebba, Sofia, Greta, Vilma ja muut suosikit

Belladot tunnetaan erityisesti Ebba- ja Sofia-vibraattoreistaan, jotka ovat osoittautuneet huippusuosituiksi kaikkialla maailmassa ja saaneet aikaan valtavasti nautintoa käyttäjiensä joukossa, mistä kiitos kuuluu ruotsalaiselle valmistajalle. Belladot valmistaa tuotteensa vartaloystävällisistä materiaaleista ja käyttää mielikuvitusta muotoilussa ja tuotteiden värimaailmassa, mikä takaa raikkaan lopputuloksen. Nykyisin valikoimassa on muitakin vibraattoreita, kuten pinnaltaan aaltoileva Greta-minivibraattori sekä Vilmaksi nimetty rabbit-vibraattori, Ester-klitorisvibraattoria unohtamatta. Lisäksi tuotemerkiltä löytyy värisevä penisrengas teidän molempien nautinnoksi sekä penispumppu, jolla mies voi saada kookkaamman ja tukevamman erektion.

Kaikki Belladot-tuotemerkin tuotteet suunnitellaan yhdessä seksologin kanssa, jotta ne vastaisivat varmasti käyttäjiensä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Valikoimasta löytyy myös naisten seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita, kuten suositut Britt-geishakuulat, joiden avulla lantionpohjan harjoittaminen on todella helppoa. Geishakuulien sisällä on toiset, irrallaan liikkuvat kuulat, jotka reagoivat vartalosi liikkeisiin ja tehostavat siten harjoittelua. Silikonista valmistetut kuulat ovat hygieeniset käytössä ja helppo puhdistaa. Käytön jälkeen ne voi vetää ulos silikoninauhan avulla.

Belladot-tuotteet on pakattu hauskasti

Kun ostat Belladot-seksilelun, saat ihanan retrotyylisesti koristellun putkilon, josta ei todellakaan tule ensimmäiseksi mieleen seksilelun tuotepakkaus. Putkiloiden design on miellyttävän raikas ja henkii laatua, mutta on samalla todella helposti lähestyttävä, mikä sopii hyvin yhteen tuotemerkin kantavan ajatuksen kanssa, mikä rinnastaa seksilelut parhaisiin kavereihin. Hauskasti muotoilluilla pakkauksilla on selkeää käyttöarvoa, sillä niissä seksilelut voi säilyttää suojassa pölyltä ja uteliailta katseilta, ja putkilot ovat vieläpä niin mukavan näköisiä, että niitä voi ihan hyvin pitää esillä.

Upean tuotepakkauksen lisäksi Belladot-leluissa on aina mukana yksinkertaisen tyylikäs säilytyspussi, joka pitää vibraattoristasi hyvää huolta käyttökertojen välillä. Niinpä saadessasi uuden seksilelusi käyttöön sinulla on yhdessä pakkauksessa miltei kaikki tarvittava - ainoastaan liukuvoide ja seksilelun puhdisussuihke on hankittava erikseen. Seksilelujen kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta, sillä se tekee kokemuksesta eläväisemmän ja nautinnollisemman. Belladotin silikonista valmistettujen tuotteiden kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta. Puhdistus hoituu kätevästi seksileluille suunnitellulla puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä.

Käytännöllisyys ja hyvä hygienia

Naisten seksuaaliterveyteen liittyen ruotsalaismerkiltä löytyy myös huippusuosittu kuukuppi, mikä ei ole ihan kaikkein tyypillisintä kun puhutaan nimenomaan seksileluihin erikoistuneesta yrityksestä. Belladot oli yksi harvoista, jotka lähtivät valmistamaan näitä huikean käytännöllisiä kapineita, joiden avulla kuukautisten vaivalloisuudesta lähtee helposti ainakin puolet pois. Kuukuppi asetetaan emättimen sisälle kuukautisten aikaan, jolloin se kerää vuodon sisäänsä. Sen avulla säästyt niin tahroilta kuin epämiellyttäviltä hajuiltakin, eikä se rajoita elämää millään tavalla. Kuukupin kanssa voi uida ja urheilla normaalisti ja se sopii niin päivä- kuin yökäyttöönkin, kunhan muistat tyhjentää sen viimeistään 12 tunnin välein.

Kuukuppi on kestävämpi, ympäristöystävällisempi, hygieenisempi ja edullisempi vaihtoehto siteille ja tamponeille. Belladot Evelina -kuukuppi on saatavilla kahdessa eri koossa, joista S/M-kokoinen kuppi on suunnattu alle 30-vuotiaille naisille, jotka eivät ole synnyttäneet alateitse, ja M/L-kokoinen puolestaan yli 30-vuotiaille ja/tai alateitse synnyttäneille naisille. Tuote on lateksiton ja allergiaa aiheuttamaton ja sitä suositellaan lämpimästi kaikille naisille, joilla kuukautiset ovat ajankohtainen asia.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful