TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

HolyTrainer

HolyTrainer on sinua varten, jos rakastat siveysleikkejä tai jos haluat tutustua lähemmin tähän kiihottavaan stimulaation muotoon. Ainutlaatuiset HolyTrainer-siveysvyöt on valmistettu täysin luonnollisista materiaaleista, joten niitä voi käyttää myös pitempiä aikoja kerrallaan ilman pelkoa allergisista reaktioista tai ihoärsytyksestä. Löydä sinulle parhaiten sopiva HolyTrainer jo tänään ja astu viettelevän dominanssin maailmaan.

HolyTrainer on laatua

Mikä tekee HolyTrainerista ainutlaatuisen?

HolyTrainer on valmistettu 100 % luonnollisesta hartsipohjaisesta muovista, mikä tekee siitä täysin ainutlaatuisen siveysvöiden maailmassa. Materiaali reagoi vartalon lämpöön ja muuttaa ominaisuuksiaan riippuen lämpötilasta. Se muotoutuu hitaasti vartalosi muotoihin, mikä tekee siitä erinomaisen pitkäaikaiseen käyttöön.

Hartsimateriaali ei sisällä myrkkyjä ja se on allergiaa aiheuttamatonta. Siten se sopii todella hyvin pitkäkestoisiin leikkehin. Me täällä Sinful.fi:ssä olemme erittäin tarkkoja myymiemme tuotteiden turvallisuudesta, ja HolyTrainerin ollessa kyseessä suositteleminen on erityisen helppoa. Toinen ainutlaatuinen piirre näissä vöissä on niihin integroitu Magic Lock -lukko, joka pitää vyön tukevasti paikallaan ilman erillistä riippulukkoa. Sen avulla tuotetta on todella helppo käyttää.

Kun puet siveysvyön päällesi, sinun tulee vain yhdistää vartaloa vasten asettuva rengas penishäkkiin ja lukita kokonaisuus mukana tulevalla avaimella. Monissa muissa vöissä on erillisiä pikkuosia, joiden vuoksi kokoaminen on monimutkaisempaa ja säilyttäminen hankalampaa, koska osat voivat mennä helposti hukkaan. HolyTrainer on huippulaadukas siveysvyö, joka on myös äärimmäisen käyttäjäystävällinen.

Miten HolyTrainer-siveysvyötä käytetään?

Suosittelemme käyttämään pienen määrän liukuvoidetta kun puet vyön päälle. Aloita pukemalla rengas päällesi ja huomioi, ettei se saa olla liian tiukka. Kivekset pääsääntöisesti laajenevat jonkin verran kun lämpötila nousee, joten renkaan ympärillä on hyvä olla hiukan lisätilaa aluksi. Jos et halua käyttää liukuvoidetta tai sitä ei ole sopivasti saatavilla, voit myös pukea vyön päällesi suihkussa, jolloin vesi auttaa sinua saamaan renkaan hyvin paikalleen.

Sitten kun rengas on päällä, penis tulee sujauttaa penishäkin sisälle (ja tässä kohtaa liukuvoidetta kannattaa todellakin käyttää) ja sitten voit kiinnittää penishäkin renkaaseen. Kun rengas ja häkki ovat oikealla kohdalla toisiinsa nähden, voit lukita ne toisiinsa fiksulla lukkomekanismilla. Lukko muistuttaa eräänlaista sylinteriä ja sitä on helppo käyttää. Saat avaimet pakkauksen mukana. Tämän Magic Lock -lukon avulla säästyt riippulukon kanssa säätämiseltä.

HolyTraineristä on vaikeampi keplotella itseään ulos kuin edullisemmista tuotteista, joten sen avulla kumppanisi saa täyden hallinnan.

Millainen HolyTrainer juuri minulle?

HolyTrainer-siveysvöistä on saatavilla eri kokoja ja versioita. Renkaista voit valita itsellesi sopivimman koon, ja penishäkeistäkin on saatavilla eripituisia malleja. Valitse niistä tarpeisiisi sopivin riippuen peniksesi koosta ja toisaalta siitä, kuinka tiukan siveysvyön haluat. Luvassa on joka tapauksessa todella tuhma ja kiihottava käyttökokemus. Siveysvyö estää miestä saamasta erektiota, ja kumppani tai nk. avaimenhaltija voi päättää, milloin se otetaan pois ja mies saa taas nauttia. Monien mielestä tämän tyyppinen dominanssileikki on äärimmäisen nautinnollista.

Kaikissa siveysvöissä on pieniä ilmanvaihtoaukkoja, jotta käyttö ei olisi liian epämukavaa. Useimmissa on myös aukko virtsaamista varten, jolloin vyötä voi käyttää pitkiäkin aikoja kerrallaan. Hygienia kannattaa kuitenkin pitää mielessä pitkien leikkien aikana.

Jos et ole varma eri mallien eroista tai sinulla on muuten kysyttävää Holy Trainer-tuotteista tai niiden käytöstä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan sinua.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful