Nalone

Brittiläinen Nalone tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä seksileluja sekä miehille, naisille että pareille. Nalone valmistaa upeita ja laadukkaita seksileluja, jotka näyttävät hyvältä ja tarjoavat suurta nautintoa.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 3 tuotetta

Nalone - Innovatiiviset, brittiläiset designer-seksilelut

Huippulaadukkaat eroottiset lelut

Me täällä Sinfulilla asetamme erittäin tiukat vaatimukset myymiemme tuotteiden muotoilulle ja laadulle, joten valikoimastamme löydät ainoastaan markkinoiden parhaita tuotteita. Siksi olemme valinneet myös designer-seksileluja valmistavan brittiläisen Nalone-tuotemerkin osaksi valikoimaamme. Nalone on yksi maailman johtavista eroottisten lelujen valmistajista. Sen design- ja tuotekehityksestä vastaavat tiimit ovat naisten vetämiä ja niiden missio on kehittää markkinoiden laadukkaimpia, innovatiivisia intiimihierontalaitteita, jotka tarjoavat ultimaattisia käyttökokemuksia. Hienostuneen, futuristisen designin ja ergonomisen muotoilun lisäksi Nalone tunnetaan tuotteista, joissa yhdistyy monenlaisia erilaisia toimintoja, jotta saat maksimaalista nautintoa. Suurin osa niistä on vesitiiviitä, ladattavia ja varsin hiljaisia. Jos rakastat intensiivisiä orgasmeja tai etsit laadukkaita seksileluja tuhmia hetkiä varten joko omassa seurassasi tai kumppanisi kanssa, Nalone-tuotteet ovat ehdoton hankinta yöpöydän laatikkoon. Tee siis itsellesi palvelus ja tutustu Nalone-valikoimaamme, niin et varmasti pety. Meiltä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman eroottisia tuotteita kaikenlaisiin leikkeihin.

Miehille, naisille ja pareille

Jos olet nainen ja haluat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sinun suorastaan täytyy kokeilla Nalone Miu Miu Kauko-ohjattavaa Lantionpohjan Harjoittajaa, jonka avulla pidät lantionpohjasi terveenä ja hyväkuntoisena sekä samalla kiihotat ja stimuloit itseäsi sisäisesti nautinnollisella värinällä. Miu Miu tarjoaa seitsemän värinäasetusta, joita voit toki myös olla käyttämättä, mutta varoituksen sanana voimme sanoa, että niihin voi todellakin addiktoitua, sillä lantionpohjan harjoittaminen ei ole koskaan ollut hauskempaa! Erityisen tuhmana bonuksena saat myös pienen, langattoman kaukosäätimen, jonka avulla voit luovuttaa hallinnan - ja orgasmisi - kumppanisi käsiin, joka voi ohjata sisälläsi olevaa kuulaa etänä.

Miehille on myös tarjolla ihania orgasmeja Nalonen tuotevalikoimassa. Pro-P Kauko-ohjattava Eturauhashieroja sisältää kaksi moottoria, jotka on suunniteltu antamaan miehelle intensiivistä stimulaatiota samanaikaisesti niin välilihan alueelle, anuksen ympäristöön kuin eturauhasellekin, joka tunnetaan myös miehen G-pisteenä. Pro-P:n värinää voi säätää kaukosäätimellä, joten itsetyydytyksen lisäksi se on erinomainen tuote myös pariskunnille.

Osta Nalone-tuotteet Sinful.fi:stä

Ymmärrämme varsin hyvin, mikäli sinusta tuntuu, että seksileluvalikoiman laajuus tekee valinnasta vaikeaa. Tuntuuko, ettet oikein tiedä, millainen lelu olisi kaikista paras valinta juuri sinulle? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiina auttamaan sinua. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten osaamme varmasti kertoa niistä sinulle tarvittaessa lisää. Ja jos huomaat, että valikoimastamme puuttuu juuri se tietty tuote, jota etsit, selvitämme mielellämme, voisimmeko ottaa sen valikoimaan. Saat meihin yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse ja käsittelemme kaikki yhteydenotot täysin luottamuksellisesti. Tarjoamme tuotteillemme 24 kk:n takuun ja 365 päivän rajoitetun palautusoikeuden, joten meiltä tilatessasi voit aina olla varma siitä, että saat toimivan tuotteen ja tarvittaessa tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia ja siksi teemme kaikkemme, jotta saat meiltä tarpeisiisi sopivia tuotteita ja olet ostoksiisi myös tyytyväinen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi