Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

B Swish

B Swish -tuotesarja antaa seksileluklassikoille modernin vivahteen. B Swish -tuotteet ovat viimeisen päälle suunniteltuja seksileluja, joissa on keskitytty käyttömukavuuteen ja toimivuuteen. Ne sopivat erinomaisesti edullisia laatuseksileluja etsiville.

B Swish on raikas tuulahdus seksilelujen joukossa

B Swish on tullut jäädäkseen

B Swish -tuotemerkkiä ei voi pysäyttää. Nämä modernit, värikkäät seksilelut ovat tulleet jäädäkseen, ja miksipä ei, sillä niissä on kaikki ansaitun suosion ainekset. Jos etsit kirkasvärisiä, upeasti muotoiltuja ja helppokäyttöisiä seksileluja kokoelmaasi, B Swish on valmistanut monenlaisia tuotteita, joista valita. Tarjolla on jotain niin miehille, naisille kuin yhteiseen käyttöönkin.

Jos etsit uutta penisrengasta tai vibraattoria ja kaipaisit nimenomaan jotain piristävän väristä lelua, B Swish -tuotemerkin valikoimasta löytyy todella suositeltavia vaihtoehtoja. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista kuten ABS-muovista ja silikonista ja niistä löytyy kaikki klassikot. Hintatasoltaan edulliset lelut sopivat kaikille kukkaroille, mutta laadusta ei silti ole tingitty. Tutustu siis ihaniin kiihotinkuuliin, minivibraattoreihin, rabbit-sauvoihin ja G-pistevibroihin löytääksesi uuden suosikkisi.

Värikästä vai ei?

Värikkyys on yksi B Swish -tuotemerkin tunnetuimmista piirteistä, mutta löytyy heiltä sentään muutama tummasävyisempikin tuote. Yhteistä kaikille brändin leluille on kuitenkin klassinen, vähäeleinen muotoilu, josta ei aidonkaltaisia tekopeniksiä löydy, vaan kaikki tuotteet ovat tavalla tai toisella abstrakteja ja pehmeälinjaisia. Tuotteista löytyy usein myös eri hintatasoja, jolloin edullisemmissa versioissa on vähemmän toimintoja kuin arvokkaammissa deluxe-versioissa. Kaikki versiot on kuitenkin valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista.

Tunnetuin B Swish -tuote lienee kiihotinkuula, josta on olemassa monenlaisia versioita. Tämä pareille suunnattu klassikko mahdollistaa yhteiset leikit makuuhuoneen puolella mutta myös julkisilla paikoilla, jos valitsette johdottoman version. Valikoimassamme on perinteiset kuulan malliset vibraattorit, jotka asetetaan emättimen sisälle ja joiden värinää ohjataan kaukosäätimellä, mutta lisäksi löytyy mm. kaksipäinen versio, jonka värinän voi suunnata vaikkapa klitorikselle. Tarjolla on myös kauko-ohjattava anustappi, joka sopii niin naisille kuin miehillekin.

Muista huoltaa ja puhdistaa seksilelusi

On ihanaa, että seksileluista voi nauttia kerta toisensa jälkeen, mutta kannattaa myös pitää mielessä, että niitä pitää myös puhdistaa ja huoltaa aina käytön jälkeen. Olisihan se harmin paikka luopua ihanasta nautinnosta vain siksi, että lempilelu meni huollon puutteesta pilalle. Sinful suosittelee, että seksilelut puhdistetaan aina seksilelun puhdistusaineella käytön jälkeen. Hellävarainen mutta tehokas puhdistus pitää pöpöt kurissa ja huoltaa tuotteen valmistusmateriaaleja parhaalla mahdollisella tavalla. Huolellisen puhdistuksen jälkeen suosikkilelusi on jälleen käyttövalmis.

Verkkokaupastamme löydät monenlaisia erityisesti seksileluille kehitettyjä puhdistussuihkeita, joita käyttäessä voit olla varma siitä, ettei materiaali mene pilalle. Usein niissä on myös antibakteerisia ainesosia, jotka varmistavat korkean hygieniatason, mikä onkin erityisen tärkeää kun on kyse intiimialueille käytettävistä tuotteista. Meiltä löydät myös luonnonmukaiset puhdistusaineet, jotka ovat sekä iho- että ympäristöystävällisiä.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful