TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer ja We-Vibe Tease and Please Premium Lahjasetti var 1

Womanizer ja We-Vibe Tease and Please Premium Lahjasetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi ylellisellä Womanizer ja We-Vibe Tease and Please Premium Lahjasetillä ja saa parhaat palat kahdesta eri tuotetyypistä.

Lahjapakkaus sisältää huippusuositun We-Vibe Sync -parivibraattorin sekä silkkaa luksusta tarjoavan Womanizer Premium ‑klitorisstimulaattorin. Molemmat ovat väriltään tyylikkään mustia ja suorastaan uhkuvat erotiikkaa ja eleganssia.

We-Vibe Sync stimuloi naisen klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti yhdynnän aikana ilman että sitä tarvitsee pitää käsin paikoillaan. Samalla sen värinät välittyvät myös miehen penikselle, joten luvassa on erityistä nautintoa molemmille.

Parivibraattori on kauko-ohjattava ja lisäksi sitä voi ohjata We-Viben We-Connect -sovelluksella, joka on yhteensopiva Anrdoidin ja iOS:n kanssa. Sen avulla voitte luoda aivan omia värinärytmejä saadaksenne juuri teille räätälöityä stimulaatiota.

Womanizer Premium on tehokas klitorisstimulaattori, joka tunnetaan huikeiden orgasmien lähteenä. Se kiihottaa klitorista ilman suoraa kosketusta mullistavan Pleasure Air Technologyn avulla.

Molemmat tuotteet ovat vesitiiviitä ja ladattavia, joten niiden avulla voitte toteuttaa kuumimmatkin fantasianne niin makuuhuoneen puolella kuin kylpyhuoneessakin. We-Vibe Sync soveltuu myös kaukoleikkeihin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful