TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

CalExotics

California Exotic Novelties tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita seksileluja edulliseen hintaan. Tältä tuotemerkiltä löydät kaikenlaiset seksilelut itsetyydyttimistä nänninipistimiin, joten valikoimassa on takuulla jotain jokaiselle.

California Exotic Novelties - laadukkaita seksileluja jokaiselle

California Exotic Novelties?

California Exotic Novelties, tai lyhyemmin CalExotics, on nimensä mukaisesti kotoisin Yhdysvaltojen Kaliforniasta. Yrityksen perusti vuonna 1994 Susan Colvin, joka haaveili naisille suunnattujen seksilelujen valmistamisesta markkinoilla, joiden näkymät olivat siihen aikaan kovin miesvaltaiset. Ja voinee ihan rehellisesti sanoa, että siinä hän kyllä onnistui.

Nykyisin California Exotic Novelties on yksi markkinoiden johtavista seksileluvalmistajista, jolta löytyy tuotteita niin naisille, miehille kuin pareillekin. Tuotemerkkiä myydään kaikkialla maailmassa laajalle asiakaskunnalle. CalExoticsin todella laaja tuotevalikoima sisältää monenlaisia seksileluja, joiden muotoilu ja värimaailma on suunniteltu nimenomaan naisia ajatellen, ja maininnan arvoista on myös se, että Susan Colvin ja hänen yrityksensä on vastaanottanut jopa 60 kansainvälistä palkintoa työstään.

Olet varmasti kuullut tunnetusta kaukosäädettävästä Venus Butterfly ‑perhosvibraattorista sekä eleganteista Pleasure Pearls ‑helmistä, jotka on tarkoitettu lantionpohjan harjoittamiseen, sillä molemmat lelut ovat huippusuosittuja bestsellereitä. Joten jos kaipaat uusia suosikkeja yöpöydän laatikkoon, kannattaa tutustua California Exotic Novelties -tuotemerkkiin. Et takuulla pety! 

Nautintoa miehille, naisille ja pareille

On milteinpä yhdentekevää, minkä tyyppistä seksilelua etsit, sillä California Exotic Novelties -brändin valikoimasta löytyy kaikkea. Jos olet uutta, upeaa itsetyydytintä etsivä mies, valinnanvaraa todellakin riittää. Kokeile vaikka kiihottavaa, tehokasta Sue Johanson Head Honcho ‑itsetyydytintä, jonka nystyröity sisäpuoli stimuloi penistäsi maksimaalisesti.

Jos taas haluat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kokea sekä värisevää nautintoa että saada tukea erektiollesi yhdynnän aikana, voimme ehdottomasti suositella Silicone Lovers Arouser ‑penisrengasta, jossa on sisäänrakennettu vibraattori. Jos seksikumppanisi on nainen, lyöt itse asiassa kolme kärpästä yhdellä iskulla, sillä penisrengas on muotoiltu antamaan lisänautintoa sekä peniksesi varrelle että kumppanisi klitorikselle samanaikaisesti.

California Exotic Novelties tarjoaa toki monenlaista nautintoa myös naisille. Kokeile esimerkiksi vesitiivistä “2 in 1” ‑tuotetta eli Body Wand Massageria, jossa on integroitu dildovibraattori tavallisen Magic Wandin lisäksi. Se on ehdoton hankinta, jos haluat kokea erityyppisiä orgasmeja itsetyydytyksen aikana.

Osta CalExotics-suosikkisi Sinful.fi:stä

Me täällä Sinfulilla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen tuotevalikoiman, jossa on huomioitu sekä erilaiset seksuaaliset suuntautumiset että yksilöllinen maku, mutta joka sisältää ainoastaan tuotteita sellaisilta tuotemerkeiltä, joiden korkeasta laadusta voimme mennä takuuseen. Rakastamme iloisia, tyytyväisiä asiakkaita, ja siksi pidämme huolta siitä, että myymme ainoastaan laatua. Ja siitä syystä olemme valinneet California Exotic Novelties -tuotteet osaksi valikoimaamme.

Kiiruhda siis tutustumaan upeisiin kiihotinkuuliin, anustappeihin, väriseviin alushousuihin, penisholkkeihin, masturbaattoreihin, strap-on -tuotteisiin ja strokereihin, joiden avulla järjestät joko omaa kivaa itsellesi tai yhteisiä nautintoja sinulle ja kumppanillesi.

Jos valinnan tekeminen osoittautuu vaikeaksi, olet aina tervetullut soittamaan tai laittamaan sähköpostia ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa tiimimme on valmiina opastamaan asiakkaitamme. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten löydämme varmasti vastaukset kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful