TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fifty Shades

Fifty Shades of Grey -seksilelut ovat saaneet inspiraationsa samannimisestä kirjasarjasta ja tuotesarja sisältää laajan valikoiman erilaisia eroottisia leluja ja tarvikkeita. Tuotesarjan seksilelut ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, ja ne soveltuvat erityisen hyvin pariskunnille, jotka ovat ottamassa ensiaskeleitaan kinkyjen bondage-leikkien kiihottavaan maailmaan.

Fifty Shades of Grey -seksilelut monenlaisiin nautintoihin

Kyseessä on muutakin kuin pelkkä tarina

E.L. Jamesin esiteltyä herra Greyn ja koko Fifty Shades -universumin maailmalle vuonna 2011 ei kulunut kauaakaan ennen kuin tuli selväksi, että kyse oli aivan erityisestä kertomuksesta. Kuten tiedämme, tarina kertoo nuoresta Anastasia Steelestä ja siitä, miten hän tapaa salaperäisen Christian Greyn, minkä jälkeen tarina etenee erilaisin dramaattisin juonenkääntein keskittyen himoon ja seksuaalisiin fantasioihin. Siihen tarinaan todella monet voivat eläytyä, mutta siinä on muutakin, sillä kuten me kaikki tiedämme, viettelyksen voima on uskomattoman mielenkiintoinen.

Nautimme tarinasta haltioituneina – oli kyse sitten kirjoista tai elokuvista – samalla kun rakennamme omaa haavekuvaamme, jossa tapaamme kenties oman herra Greymme tai ehkäpä omaksumme salaperäisen miehen roolin itse ja viettelemme kauniin naisen.

Epäilemättä maailma muuttui vuonna 2011. Mielenkiinto fetissituotteita kohtaan kasvoi suunnattomasti, ja oli kerrassaan inspiroivaa kokea se avoimuus, jolla seksiä ja fantasioita yllättäen lähestyttiin. Yhtäkkiä oli olemassa kertomus, joka sitoi meidät yhteen ja toimi eräänlaisena kiintopisteenä, jonka avulla erotiikkaan liittyvistä aiheista oli helpompaa ja luonnollisempaa puhua, koska saatoimme viitata Fifty Shades -universumiin.

Täällä Sinfulilla olemme tietysti riemuissamme siitä, että tämän kehityksen seurauksena ihmiset kautta maailman avautuvat ja puhuvat aiheesta enemmän. Onhan päämääränämme inspiroida asiakkaitamme parempaan seksielämään, ja sen yhtenä edellytyksenä on avoimuus. Siksi olikin itsestään selvää, että sitten kun tarinan universumia laajennettaisiin aikuisille suunnatulla lelusarjalla, Sinful toimisi sen virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Sittemmin Fifty Shades of Grey -seksilelut onkin lanseerattu, ja löydät ne kaikki täältä Sinful-verkkokaupasta.

Fifty Shades of Grey -seksilelut – ensiaskel kinkyyn maailmaan

Tuotesarja on saanut inspiraationsa ja nimensä kirjoista, ja tuotteiden muotoilussa on pyritty juuri samanlaiseen viettelevään tunnelmaan, joka on tuttu kirjoista ja elokuvista. Leluista huokuu välittömästi ylellisyys, eleganssi ja konstailemattomuus. Suunnittelussa on keskitytty luomaan todella kauniita tuotteita, jotka seisovat omilla jaloillaan. Muotoilu on maailmanluokkaa ja valikoima laaja, joten Fifty Shades of Grey -seksilelut sopivat sekä sinkuille että pareille, jotka ottavat ensiaskeliaan kinkyn viettelyksen maailmassa.

Tuotteet sijoittuvat fetissinautintojen asteikolla kevyeen päähän, joka sopii nimenomaan kokeilunhaluisille aloittelijoille. Tuotteet sopivat täydellisesti sinkuille tai pariskunnille, jotka haluavat laajentaa omaa seksuaalista horisonttiaan hieman tuhmempaan suuntaan. On kuitenkin sanottava, ettei Fifty Shades -leluissa ole mitään pelottavaa. Tästä tuotesarjasta et löydä seksikoneita tai muita äärilaitojen tuotteita.

Tuotesarjaan kuuluu tuotteita kuten maskeja ja silmäsiteitä, joiden avulla näköaistin saa väliaikaisesti pois pelistä, jolloin muut aistit terävöityvät ja kosketukset tuntuvat intensiivisemmiltä. Lisäksi tuotesarjasta löytyy bondage-köysiä ja kahleita kiihottaviin sidontaleikkeihin. Myös hellät SM-lelut ovat osa tuotesarjaa, joten läimäyttimillä, flogger-piiskoilla sekä raipoilla voitte kokeilla aistileikkejä sekä kevyttä kipua osana nautintoa.

Korkealaatuisten dildojen ja vibraattorien lisäksi tuotesarjaan kuuluu myös anaalileluja. Nämä lelut vangitsevat tarinoiden tunnelman täydellisesti ja ovat siksi tuhmia, vietteleviä ja hellästi kinkyjä. Lelut tarjoavat teille unohtumattomia kokemuksia lakanoiden välissä. Niiden suosio on ollut valtava, eikä syyttä, sillä niiden avulla luotte tarinoiden parhaat kohtaukset uudelleen makuuhuoneessanne.

Löydät uudet suosikkilelusi Sinful.fi:stä

Kuulostaa ehkä oudolta tai epätavalliselta, että viihdeteollisuudesta tuttu brändi lanseeraa oman seksilelusarjansa, mutta itse asiassa sitä tapahtuu yllättävänkin usein. Ehkä aikuisille suunnatut eroottiset lelut ovat aavistuksen harvinaisempia, mutta sinänsä sekä elokuvien että kirjojen tuotteistus on täysin arkipäiväistä. Brändille kuin brändille on varsin luontevaa valmistaa tuotteita seuraajilleen, asiakkailleen ja faneilleen, jotka tuntevat kiinnostuksensa kohteen hyvin, sillä juuri he tietävät millaisia tuotteiden tulisi olla, jotta ne vastaisivat asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin. Niinpä ei ole niin erikoista, että Fifty Shades -brändi lähti valmistamaan omia eroottisia leluja. Tämän tyyppinen brändi tietää tarkalleen, mitä uraa uurtavilta ja kiihottavilta fetissituotteilta kaivataan.

Löydät Sinful.fi-verkkokaupastamme kaikki suositut Fifty Shades of Grey -seksilelut, jotka tuovat takuulla uutta huumaa makuuhuoneeseenne. Valitsemme valikoimaamme ainoastaan sellaisia tuotteita, joiden toimivuudesta, muotoilusta ja laadusta uskallamme mennä takuuseen. Siksi onkin luontevaa, että Sinful.fi toimii Suomessa virallisena jälleenmyyjänä Fifty Shades -tuotteille.

Jos mietit tätä lukiessasi, että sinua kiinnostaisi lähteä kokeilemaan astetta kinkympiä leluja tai muuten maustaa seksielämäänne uusilla tuotteilla, on apu lähellä. Asiakaspalvelumme on aina vain yhden sähköpostin tai soiton päässä, joten jos sinulla on kysyttävää tuotteista, meiltä löydät vastauksia. Liian pieniä kysymyksiä ei olekaan, etkä varmasti ole ainoa, joka on hakenut vastauksia liittyen fetissituotteisiin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful