TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Masturbaattori var 1

TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Itsetyydytin antaa sinun hallita stimulaatiota täysin nauttiessasi hyvin ansaitusta omasta ajasta.

Puristettavan ulkokuoren avulla sinun on helppo säätää stimulaation tiukkuutta työntyessäsi holkin sisään. Siellä sinut ottaa vastaan pehmeä sisäholkki, joka on varustettu kiihottavalla rakenteella.

Nauti pehmeistä nystyröistä ja juomuista niin terskalla kuin peniksen varrellakin liikutellessasi itsetyydytintä edestakaisin omassa tahdissasi. Voit myös asettaa sormen holkin päässä olevan ilmareiän päälle, jolloin sen sisälle muodostuu imuttava alipaine, joka vie sinut nopeasti kliimaksiin.

Holkki on valmistettu joustavasta, ftalaatittomasta elastomeeristä. Pakkauksen mukana saat näytepakkauksen vesipohjaista TENGA Hole Lotion Real -liukuvoidetta.

TENGA Air-Tech Squeeze -itsetyydyttimestä on saatavilla kolme eri versiota, joiden sisäpuoli on erilainen. Valitse Gentle saadaksesi hellävaraisinta stimulaatiota, Regular kun haluat standardinautintoa ja Strong kaikista dynaamisimpiin elämyksiin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful