Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream Fuck My Big Fat Titties Aidonkaltaiset Rinnat var 1

Yhteenveto

Pipedream Fuck My Big Fat Titties Aidonkaltaiset Rinnat tarjoaa sinulle täyteläisen rintakehän, jonka kanssa voit leikkiä. Hemmottele rintoja, harrasta seksiä niiden kanssa ja nauti - Fuck My Big Fat Titties on aina valmis sinua varten. 

Pipedream Fuck My Big Fat Titties on upea ja korkealaatuinen itsetyydytysväline, jonka yksityiskohdat ovat viimeistä piirtoa myöten aidonkaltaiset. Tämän nuken nännit ovat aina kiihkosta pystyssä.

Ota se mukaan kylpyyn, pue se tai nauti siitä sellaisenaan. Mahdollisuuksia on niin monta kuin jaksat kuvitella.

Suosittelemme, että käytät nuken kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen, sillä silloin nukke tuntuu luonnollisimmalta.

Käytön jälkeen puhdista Fuck My Big Fat Titties lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Voit käyttää Fleshlight-huoltojauhetta materiaalin huoltamiseen, jolloin nuken pinta pysyy pehmeänä eikä muutu tahmeaksi. 

Nuken mukana saat näytepakkaukset liukuvoidetta ja huoltojauhetta, mutta suosittelemme hankkimaan niitä lisää, sillä niistä ei riitä useampaan käyttökertaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
ei lainkaan odotusten mukainen
Anonymous - 4. nov. 2020
Tuote näyttää hyvältä, hyvä muoto, hyvät nännit, vakaa ja hyvä, jos haluat käyttää rintaliivejä tai vaatteita. MUTTA rinnat ovat KIVIKOVAT. jos aiot käyttää sitä rintojen panemiseen, 2 täytettyä ilmapalloa ovat suurelta osin pehmeämpiä kuin nämä. jos painat rinnat yhteen, ne ovat niin kovat, ettei kyrpää saa läpi. vain katsomiseen ja puristamiseen valitettavasti hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Pipedream Fuck My Big Fat Titties Aidonkaltaiset Rinnat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful