FemmeFunn

Toteuta fantasiasi ja tyydytä seksuaalinen uteliaisuutesi. FemmeFunn-valikoimasta löydät hurmaavia, naisille suunniteltuja seksileluja, joista löytyy niin väriä kuin monipuolisuuttakin. Tutustu tuhmaan valikoimaan ja löydä oma suosikkisi.

Olet nähnyt 6 yhteensä 6 tuotteesta

FemmeFunn - Voima, innovaatio ja ilo inspiraationa ihaniin leluihin

Uteliaisuudesta nautintoon ja uusiin kokemuksiin

Amerikkalainen FemmeFunn valmistaa innovatiivisia, stimuloivia ja leikkisiä seksileluja naisille. Värikkään ja monipuolisen tuotemerkin mottona on voima, innovaatio ja ilo. He uskovat, että intiimiä uteliaisuutta ja fantasioita tulisi aina toteuttaa täysin sydämin ja luottavaisesti. Seksilelut ovatkin turvallinen ja kiihottava tapa tutustua nautintoon omaan tahtiin ja omilla ehdoilla.

Monille naisille orgasmin saavuttaminen pelkästään vaginaalisesti voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. FemmeFunn-seksileluilla voit tutustua useisiin nautintopisteisiin - ja jopa samalla kertaa. Löydät valikoimasta kiihottavia rabbit-vibraattoreita, joiden klitorispupu tarjoaa vavahduttavan ihania klitorisorgasmeja, samalla kun vibraattorin varsi hemmottelee sisäisiä mielihyväpisteitäsi, kuten G-pistettä.

Tuotemerkki tarjoaa myös suloisia tuotteita anaalileikkeihin. Monet nauttivat todella paljon anuksen alueen stimuloinnista, koska siellä sijaitsee lukuisia hermopäätteitä, jotka reagoivat positiivisesti kosketteluun. Siksi kannattaa tutustua rohkeasti ja uteliaasti mielenkiintoisiin tuotteisiin, koska ne voivat johdattaa sinut aivan uudenlaisten tuntemusten pariin.

Tyylikkäät FemmeFunn-seksilelut naisille

Eihän sitä käy kieltäminen - monelle meistä on tärkeää, että aistillisen tuntuman lisäksi nautintovälineet myös näyttävät hyvältä. FemmeFunn-seksilelut on muotoiltu tyylillä ja huolella miellyttämään sekä silmää että nautintopisteitäsi. Niiden aistilliset kurvit, stimuloivat yksityiskohdat ja herkulliset, houkuttelevat värit tarjoavat kokonaisvaltaista nautintoa. Visuaalisesti viettelevät lelut ovat myös helposti lähestyttäviä, joten ne sopivat hyvin aloittelijoille, ja voit hankkia sellaisen vaikka tuhmaksi lahjaksi kumppanillesi.

FemmeFunn on siis oiva valinta, kun aikomuksena on joko sukeltaa omaan nautintoon tai tutustuttaa kumppani tai kaveri uusiin, stimuloiviin kokemuksiin. Monet tuotemerkin upeista leluista värisevät, liikkuvat ja ovat kauko-ohjattavia sekä ladattavissa USB-latausjohdolla. Kaiken muun hyvän lisäksi monet ihanista vibraattoreista ovat vesitiiviitä, joten voit ottaa ne mukaan kosteisiin, rentouttaviin kylpyleikkeihin ja myös peseminen käy käden käänteessä. Puhdistamiseen kannattaa käyttää veden lisäksi mietoa saippuaa tai seksilelun puhdistussuihketta, niin saat parhaan tuloksen.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan

FemmeFunn on saanut inspiraatiota tuotteisiinsa maapallomme lukuisista ihmeistä ja kauneudesta, sekä teknologiasta, jonka avulla voimme kokea yhä uusia, ihmeellisiä asioita. Tuotemerkin toiveena on, että FemmeFunn-seksilelut puolestaan inspiroivat sinua tutustumaan nautinnon kauniiseen ja ihmeelliseen maailmaan.

Löydä oma suosikkisi tämän sivun houkuttelevasta ja tuhmasta tuotevalikoimasta ja tutustu ihmeessä kauppamme muihinkin ylellisiin, kauniisiin ja kiihottaviin leluihin. Virtuaaliset hyllymme ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia tuotteita ja tuotemerkkejä joka makuun ja kaikille sukupuolille, joten tutkittavaa riittää, etkä takuulla jää tyhjin käsin.

Jos haluat nähdä yksittäisen tuotteen tarkemmat tuotetiedot, kuten mitat ja materiaalit, klikkaa tuotekuvaukseen, niin pääset tutustumaan tarkemmin tuotteen ominaisuuksiin. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, esimerkiksi niiden käytöstä tai ominaisuuksista, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja voimme neuvoa sopivan tuotteen valitsemisessa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi