TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

VELVE

VELVE-tuotteet ovat aistillisilla kurveilla ja silkinpehmeällä pinnalla varustettuja ylellisiä seksileluja. VELVE-lelut ovat skandinaavista designia parhaimmillaan ja ne on suunniteltu yhteistyössä johtavien seksologien ja asiantuntijoiden kanssa. Hemmottele itseäsi tai rakkaintasi upealla, hienostuneella ja ainutlaatuisella seksilelulla, josta löytyy myös modernia vivahdetta.

VELVE - ylellisiä seksileluja laatutietoiselle ostajalle

Pehmeitä muotoja, jotka tuntuvat ihanalta

Pohjoismainen VELVE on ylellinen tuotemerkki, joka valmistaa naisen nautintoon keskittyviä seksileluja. Kyseessä on tuotesarja, jossa on todella kiinnitetty huomiota sekä tuotteiden ulkonäköön, käytettävyyteen että niiden antamiin kokemuksiin, jotta ne olisivat mahdollisimman ylellisiä ja aistillisia joka ikisellä käyttökerralla.

VELVE-tuotteille on tunnusomaista pehmeät kurvit, jotka istuvat täydellisesti naisvartalolle ominaisiin muotoihin, jolloin lelut tarjoavat optimaalista stimulaatiota niille tuhansille hermopäätteille, joita löytyy klitoriksesta ja emättimestä. Lisäksi tuotteiden silkinpehmeä pinta tuntuu ihanan ylelliseltä ihoa vasten, etenkin kun sivelet sille laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Kaikki tuotteet on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista, joita voi turvallisin mielin käyttää vartalon intiimeimmilläkin alueilla. Tuotesarjan tuotteiden avulla pääset aina nauttimaan täydellisestä kokemuksesta.

VELVE-tuotepakkauksetkin ovat silkkaa luksusta

VELVE-tuotteen vastaanottaessaan ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion, on itse tuotepakkaus. Niissä ei nimittäin ole menty siitä missä aita on matalin, eli tarjolla ei todellakaan ole se edullisin ja yksinkertaisin tuotepakkaus mitä kuvitella saattaa. Päin vastoin. Itse tuotteiden jokainen yksityiskohta on hiottu täydelliseksi ja sama pätee myös tuotepakkauksiin.

Jokaisen pakkauksen design on upean ylellinen, jolloin ostajan saama ensivaikutelma vastaa pakkauksen sisältä paljastuvaa luksustuotetta. Jopa pakkauksen avaamisesta aiheutuvaa ääntä on mietitty, sillä siitä lähtee hyvin samantyyppinen “swoop”-ääni kuin esim. iPhonen pakkauksesta. Laadukasta pakkausta on ilo käyttää tuotteen säilyttämiseen käyttökertojen välillä, ja toisaalta sen käsittely saa pulssin jo hieman kiihtymään, sillä se vie ajatukset tuleviin nautintoihin.

Lämmitystoiminto ja sykkivää värinää

VELVE-tuotteen ostaessaan voi olla varma siitä, että tuote on suunniteltu nimenomaan sitä silmällä pitäen, että se tarjoaisi käyttäjälleen optimaalista nautintoa parhaalla mahdollisella tavalla. On mietitty sitä, miltä tuotteen aikaansaama värinä tuntuu ihoa vasten. On löydetty ne rytmit ja värinätaajuudet, joiden avulla käyttäjä saa mahdollisimman stimuloivaa nautintoa jokaisella käyttökerralla.

Lisäksi osassa tuotesarjan tuotteista on lämmitystoiminto, joka tekee niiden käytöstä vieläkin miellyttävämpää. Ei siis huolta siitä ensimmäisestä, aivan liian kylmästä ihokontaktista, vaan vartalonlämmin seksilelu antaa sinun keskittyä nautintoon ensikosketuksesta lähtien. Yhdistettynä silkinpehmeään pintaan, lämpö tuntuu aivan huikean aistilliselta. Valitsitpa minkä tuotteen tahansa Velven ylellisestä tuotesarjasta, saat takuulla luksusseksilelun, jonka jokainen yksityiskohta on olemassa vain sinun nautintoasi varten.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful